קצת באחור אבל................מז"ט!!

שורצמן

New member
קצת באחור אבל................מז"ט!!

שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!! בעוד אני מחפשת לי משהו מסויים באתרים קפץ לי פתאום הפורום שלכם.... ואני אחת מכם, רק אולי מהצד השני...אני פונדקאית. שימשתי כזו לזוג לפני שנה וקצת , ואני בתהליך עם הזוג השני שלי. (אולי זה בעצם נשמע מחריד...) רציתי רק לומר לאלו שמתחילים ולאלה שלפני ואלה שלא מאמינים - תאמינו וזה יקרה!!!!!!!!!!!!! זה לא קל לשני הצדדים, אבל סוד הקסם הוא תקשורת טובה , זרימה ונכונות לעבוד את זה כמה שיותר קל. בהצלחה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם יש שאללות אשמח לענות

מירבי*

New member
שורצמן, ברוכה הבאה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

שמחה שמצאת אותנו ועוד יותר שמחה שאנחנו מצאנו אותך
. הפורום הזה פתוח גם לפונדקאיות ויש פה כמה פונדקאיות מקסימות שאני בטוחה שישמחו לספר לך ועוד יותר ישמחו לשמוע מימך פרטים על התהליך שעברת ועל זה שאת עתידה לעבור. את נשמעת כמו מישהי שיש לה המון מה לתרום לפורום... נשמח לשמוע את החוויות שלך ... באיזה שלב את נמצאת עם הזוג הנוכחי שלהם את עושה פונדקאות? בהצלחה מירבי*

שורצמן

New member
היי מירבי!!!!!!!!!!../images/Emo51.gif

עובדים פה מהר אהה?!......איזו תשובה מהירה! אני והזוג עברנו ממש ממש עכשיו את ה"וועדה" המפורסמת....ואנו לקראת תכנון תחילת הטיפולים. כיוון שלזוג יש מוקפאים, ננסה תחילה "להתעבר " איתם. אני מניחה שזה משהו בין חודש לחודשיים עד להפריה ראשונה. בפעם הקודמת עברנו (אני והזוג הראשון) שלוש הפריות ורק בשלישית זה הצליח אולי אולי הפעם זה יהיה יותר מזל....הלוואי....... אבל צריך סבלנות... עוד בטח אספר על זה בהזדמנות... בכל אופן תודה על קבלת הפנים

מירבי*

New member
נדרשת לעבור את כל האבחונים

הפסיכולוגים מהתחלה, אפילו שכבר עברת אותם עם הזוג הקודם? ומה לגבי הבדיקות הרפואיות? שבוע טוב.. מירבי*

שורצמן

New member
הי מירבי!!!!!!!

בתשובה לשאלתך , לא נדרשתי לעבור את האבחון הפסיכולוגי מחדש , אבל כשלושה חודשים אחרי הלידה נפגשתי עם שתי נשים מהוועדה שרצו להתרשם איך עברתי את העניין.... כשמצאתי זוג הם העבירו את הפרטים שלי לוועדה , והם אישרו אותי בעקרון . את הבדיקות נדרשתי לעבור מחדש כייון שהן בוצעו לראשונה לפני הפונדקאות הראשונה ומאז עברו כמעט שלוש שנים , ויש צורך בבדיקות עדכניות ביותר. אבל הבדיקות הן החלק הקל של העניין........ מה שכן, הוועדה דרשה לראות את בן זוגי, (שהיה איתי גם לאורך הפעם הראשונה ) והוא הופיע בפניהם......עברנו גם את זה.....(היינו כבר מנוסים כי גם בפעם הראשונה הם דרשו לראות אותו...) זהו בינתיים , ביי סיגל

היי שוורצמן ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גם אני פונדקאית, כרגע ממתינה לאישורים של קופ"ח לאשה להתחיל ת´טיפולים זו בשבילי פעם ראשונה הפונדקאות הזו אני כבר לאחר חתימה בוועדה..די נרגשת לקראת החוויה, גם לי יש בן זוג קבוע בחיים, כבר חמש וחצי שנים ואנו חולקים אף ילדה משותפת, והוא מעודד ותומך מאוד בעניין. הייתי רוצה שתספרי יותר על מה עבר עליך המהלך ההריון ואיך עברה הלידה ואם הרגשת משהו אחרי הלידה באופן ממש מפורט אין לי בעיה לקרוא מגילות אני תמיד סקרנית לשמוע על הכל... אגב אני בקשר מעולה עם הזוג בקשר צמוד מאוד וחברותי, זהו בינתים מחכה לתשובתך. דרדסית

לי לך

New member
שאלה לדרדסית

הי, אני מבינה שלמרות שיש לך בן זוג איתו את גרה וילדה משותפת- אושרת בועדה.האם לא עלתה הבעיה של ´ספק נשואה´. עד כמה מחמירים בועדה? להשתמע לי לך

טוב אז ככה לילך..אושרתי ברור ללא כל

בעיה הם בדקים לפי הקריטריונים שהם נותנים ואם האשה כשרה להליך הם מאשרים מה זה ספק נשואה? דרדסית

שורצמן

New member
היי דרדסית ...תתכונני למגילה!!!!!!!

היי!!!!!!!!! אני בפעם השניה שלי...(יש החושבים שאני מטורפת...) אנחנו דומות בעניין בן הזוג , אנחנו יחד שש שנים, הוא התנגד בהתחלה וממש לא היה מרוצה מהעניין בלשון המעטה..... היה קשה ל"פצח" אותו, הוא קיבל את העניין ממש תוך כדי שאני ממשיכה בשלי .. ועיכל את זה רק שממש ממש הייתי בטיפולים. לפני שנה ושלוש ילדתי תאומים לזוג מ ק ס י ם !!!!!!!! הלידה היתה בניתוח קיסרי,(יש לי שתי בנות שאותן ילדתי בלידות רגילות) הכל זרם ממש , ההריון היה אחלה, כמו שאני יודעת מהריונות קודמים שלי , למרות שאלו היו תאומים היה לי קשה רק בסוף. כיוון שאלו תאומים סחבתי עד שבוע 37 , שזה יפה מאוד לתאומים.... על ההריון הזה שמרתי יותר מאשר על הריונות שלי!!!! זה כמו שאת מביאה למשל ילד של איזה חברה, ואת שומרת עליו אפילו יותר מעל ילדך שלך. בהריונות שלי לא טרחתי ללכת לכל הבדיקות ודי חיפפתי...בהריון שלהם האמא קבעה את הבדיקות לזמנים שהיו נוחים לשתיינו ואני פשוט הגעתי... הלידה כמו שאמרתי היתה בקיסרי וזה קצת יותר כואב מלידה רגילה אבל אני יכולה לומר לך שהכל בראש שלנו, בד"כ בקיסרי נשארים שבוע בערך בביה"ח אני שוחררתי אחרי שלושה ימים , כי כבר קמתי יום אחרי הניתוח, שבוע אחרי הלידה חזרתי לעבודה מתוך בחירה ורצון שלי, ידעתי שאני לא הולכת לעשות מזה סיפור , ורציתי לחזור לחיים הרגילים שלי מהר ככל האפשר וזה רק עזר לי. בעבודה שלי ידעו את הסיפור האמיתי של ההריון ושיחקו אותה בגדול, לא עשו עניין ב כ ל ל ! מה שיצא אחרי עם הזוג הוא שאנחנו חברים ממש טובים , אני והאמא חברות טובות כי היתה ביננו כימיה מהתחלה , תמיד שהיו שואלים אותנו אם נהיה בקשר אחרי , לא ידענו מה להגיד ובל התהליך היה ארוך נוצר איזה קשר ואיזו חברות אמיצה ואני חייבת לציין שזו לא חברות "תלויה" שהיא חברה שלי בגלל הפונדקאות או משהו או להיפך , פשוט במקרה שלנו היה חיבור מדהים. אנחנו מדברות כל יום - יומיים , הם באים אלינו עם הילדים כמובן,הבנות שלי יודעות מי מה ולמה..... אין לי רגש מיוחד אל הילדים האלה, הם כמו הילדים של חברה שלי. אני מתעניינת בהם כמו שאני מתעניינת בילדים של חברות שלי, בד"כ לא אני זו ששואלת עליהם , האמא מעדכנת אותי באופן אוטומטי ולא מסיבה כזו או אחרת , אלא בדיוק כמו שהיא מספרת לחברה. זהו בערך, כמובן שיש לי עוד הרבה לספר אבל זה לא ליום אחד וזה כבר בטח יצא בהזדמנות כזו או אחרת.... אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לענות!!!!!!!!!! שיהיה לכם בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובטח עוד נדבר כאן .. יום טוב סיגל

milanat

New member
לשורצמן../images/Emo140.gif

סיפור שלך מאוד ריגש אותי. את פשוט אישה מקסימה. המון הצלחה לך ולזוג שלך בהמשך. אני עכשיו גם מחפשת אישה פונדקאית. ובעזרת ה´ נמצא מישהי טובה. בברכה, מילנה

שורצמן

New member
היי מילנה!../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

תודה תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא חושבת שאני כ"כ מקסימה, אני פשוט בן אדם שיכול לעשות את זה מבחינה ריגשית ואולי גם בן אדם שאוהב להוציא לפועל כל מיני פרוייקטים ויחד עם זה במקרה הייתי במקום ובזמן הנכון לכולם. לעצמי ולזוג ולדבר הזה עצמו. אני מאמינה שיש עוד הרבה נשים כמוני ובעצם יודעת בוודאות שיש , למשל יש לי חברה שהיא משהו כמוני רק הבעיה שלה שהיא נשואה , אני יודעת שאם היא היתה יכולה לעשות את זה היא היתה עושה. וזה לא מיקרה יחיד, לאמא הביולוגית לה עשיתי את הפונדקאות, יש חברה טובה מאוד שאם היא היתה יכולה היא היתה עושה לה את זה , אבל שוב היא נשואה. הבעיה עם הפונדקאות היא שזה נשמע הרבה יוצר "בומבסטי" ממה שזה באמת, ןלכן הרבה נשים לא מנסות להכנס לזה , יש הרבה סטיגמות ושמועות ואנשים ראו הרבה סרטים ........ אני מודעת למה שעשיתי אבל זה ממש "טיבעי" בשבילי ואפילו לסובבים אותי. אני מקווה שתמצאי את שלך במהרה ובטוח שהיא תהייה טובה!!! בהצלחה ביי סיגל

milanat

New member
לשורצמן../images/Emo141.gif

אני מצאתי דרך המודעה אישה אחד שלפי החוק עדיין נחשבת נשואה (אין לה עדיין תעודת גירושין). היא לא גרה עם בעלה קרוב לשנתיים, מקבלת מזונות ממנו שנה ומשהו. אישה מאוד עדינה וחמודה. אבל רק בתחילת מאי היא אמורה לקבל תעודת גירושין. ומקבלתה (לפי החוק) צריכים לחכות עוד שנה. מקווים לטוב בעזרת ה´! מילנה

שורצמן

New member
הי מילנה!

הי מילנה! ניסיתם לשאול בוועדה לגבי העניין ? אולי ינסו ללכת לקראתכם בעניין כי אם היא מקבלת מזונות שנתיים ויש לה הסכם מלפני שנתיים זה בכל זאת אומר משהו לא?! ואם זה לא ממש עוזר אני חושבת שתמשיכו גם לחפש שנה זה המון זמן...לחכות זו דעתי כמובן,אבל אולי כדאי ללחוץ על הוועדה... ביי בינתיים סיגל

אז הנה שוורצמן..תתכונני להמון שאלות

והנה כמה שאלות שאם תוכלי לענות תשכילי את כולנו: 1. במהלך ההריון ההרגשות שלך כפונדקאית. 2. הקשר עם הורי התינוק המיועד איך היו..קרובים רחוקים. 3. הלידה אם תוכלי לפרט איך הרגשת? זה היה קיסרי טבעי...האם ראית את התינוק?...מה את ממליצה לראות אותו או לא? 4. אני תכננתי עם בן זוגי חופשה ביוון אחרי סיום הלידה לא לתת לעצמי צאנס לחשוב על כלום ובכלל מין כזו חופשה כזו כייפית להמשיך הלאה ...מה דעתך על הרעיון? 5. ספרי יותר על תחושותיך במהלך ההריון זה ממש מעניין אותי ואני בטוחה שאת כולם. אני כאחת שעוד לא התנסתה די מסוקרנת כי אצלי זה ממש בפתח...ואודה לך מאוד אם אוכל להשכיל ממך וללמוד דברים שאולי אסור שיקרו במהלך ההריון זה די מעניין אותי...הכל ומכל בכל הקשור בתהליך. בתודה מראש דרדסית

ועוד משהו שוורצמן..עלי בקצרה ארוכה

שתכירי אותי קצת הבאתי לכאן הודעות שכתבתי ...ארוך אבל אולי יעניין אותך. ******************************************************************** אנסה לכתוב בקצרה מי היא הפונדקאית מנקודת ראייתי כמובן בדרך כלל ישנם כמה סוגים של נשים 1. האשה הנזקקת לכסף(שלדעתי זה די מסוכן כי אולי היא אפילו עד כמה שתרצה רגשית אינה יודעת למה היא נכנסת) 2. האשה שעברה משהו שלקח אותה לכיוון של פונדקאות(ואת זה אני אומרת מתוך נסיון אישי שלי ושל עוד אישה שאני מכירה שגם היא פונדקאית ועברה כמוני והרגישה מה שאני יספר כרגע) אז ככה לזה הגעתי לפני כמה שנים שאחותי עברה טיפולים וראיתי תסבל הרב שהיא עברה ואת השתוקקותה לילד מה שלי כאחותה היה קל לעשות אני אמא לשלושה ילדים הריונותי היו די מהירים וקלים ישבתי וצפיתי במשך כשנה וחצי בסבל של אחותי בזריקות בהפריות בכל הנסיות שווא וכאב לי מאוד.... כבר הייתי מוכנה נפשית לעשות לה ילד במידה והרופא יקבע כי היא לא יכולה לעשות ילד לעולם ושהיא צריכה פונדקאית(למרות שבארצנו זה לא חוקי פונדקאות במשפחה) אך למרבה המזל אחותי לבסוף נכנסה להריון כל כך שמחתי ונולדו לה שלושה ילדים מדהימים. מכאן המשכתי לחשוב והגעתי להחלטה שאני רוצה לשמש כאם פונדקאית לזוג אני לא יכולה להגדיר את עצמי כבחורה שנזקקת לכסף וחס ושלום אין שום לחץ כספי על חיי פשוט רציתי להרגיש את הסיפוק לעזור לזוג שאינו יכול לעשות את הדבר המופלא הזה ילד... כל כך מבינה את הסבל ואם לי זה קל אז למה לא לעזור. נכון שפה זה כבר כרוך בתשלום כי כך החוק מחייב במדינתיינו וכפי שאנו יודעים כל הריון יש בו סיכון אפילו הריון אישילכן הכסף הוא ביטחון לילדיי שלי באם יקרה לי משהו בהריון. בחרתי לעשות זאת לא באופן עצמאי עם זוג מכיוון שלא הייתי בקיעה בחוק ושנית לא רציתי להתרוצץ ולסדר את הדברים הכתובים וחוץ מזה שחששתי איזה זוג נמצא מאחורי הפרסומים בעיתון ומה אם יקרה משהו ומה אם אני לא מספיק בקיעה בחוק ומשהו יתפספס בהסכם לכן הייתי בטוחה שמשרד זה הכתובת הכי נכונה לי. פניתי למשרד ושם ענתה לי אישה שאלה שאלות בת כמה את האם יש לך ילדים את מודעת שעליך לעבור בדיקות רפואיות מקיפות ... לפתוח את חייך בפניינו לעבור בדיקה אצל פסיכולוגית קלינית להוציא תדפיס משטרתי שאת נקייה מרשום פלילי לדבר עם עורך דין ועוד..... הסכמתי להכל וכך נעשה הכל. השלב האחרון זה הוועדה בה אני יושבת מול עובדת סוציאלית ופסיכולוגית קלינית ועוד כמה רופאים שם שואלים המון שאלות מנסים ליצור עליך מצב לחץ לראות איך את מתמודדת עם זה.... כמובן שגם את זה עברתי.... ואז מגיע השלב האחרון שלב החתימה ואוו אוהבת תשבת אוהבת תחורף שכל המשפחה יחדיו ************************************************************************ אבל הייתי רוצה לספר בטופן כללי כאן נקודה חשובה שחשוב שלדעתי כולם ידעו... אני חייה כחמש שנים עם גבר מקסים וחולקת איתו ילדה משותפת מלבד זאת יש לי שני ילדים מנשואין ראשונים בשבילי הגבר של חיי הוא בעלי לכן מירבי יקירתי רשום שאני נשואה כי מבחינתי הגבר בחיי מזה כחמש שנים הוא בעלי ללא שום צל של ספק לדעתי כמבן האישית פונדקאית שיש לה גבר אחד בחייה שתומך בה רגשית לאורך כל הדרך זה המתנה הכי גדולה שיכולה להיות מבחינת הזוג כפי שאנו יודעים ונהיה לרגע ראליסטים הפונדקאית היא גם אשה ויש לה צרכים מיניים.. בתוך גופה היא נושאת את התינוק של אותו זוג ואני בטוחה שירווח לאותו זוג לדעת שאותה פונדקאית חייה עם גבר אחד (שלא אזכיר חס ושלום את כל המחלות שקיימות) למרות שבחוזה ישנו סעיף חשוב המבקש לא קייום יחסי מין ללא אמצעי מניעה ועוד סעיף שכותב שלא תקיים האם הנושאת יחסיי מין בתקופת ההחזרה... בכל מקרה לדעתי אם הפונדקאית מבוייתת עם בן זוג אחד זה יכול להיות נפלא רגשית גם לה וקל יותר מבחינת דאגה לזוג... מה דעתכם?? ********************************************************************** כרקע כללי עלי אני הגעתי לענין לא סתם צפיתי בסבל אחותי המון זמן וראיתי עד כמה היא משתוקקת לילד משלה ראיתי תטיפולים ותסבל שעברה וכן הייתי מוכנה להיות פונדקאית שלה שכמובן לבסוף תודה לאל היא נכנסה להריון ונולדו לי שלושה אחיינים מדהימים... מפה פחות או יותר בה הרעיון לכן נכון שלאחותי לא הייתי עושה את זה בתשלום.. אבל זה החוק במדינה ולא אשקר ואומר שכסף לא מושך... אבל יש פה מעבר לכסף יש פה סיפוק עצום מצידי להרגיש שעוד זוג שהיה כמהה לילד יכולתי לעזור לו ובשבילי זה העולם ומלואו... והאמיני לי אני מדברת ממש מעומק ליבי ואפילו שקלתי שאסיים את הפונדקאות הראשון אם אלוהים ירצה והכל יהיה בסדר אחזור על זה בשנית. ************************************************************************ אני קוראת את ההודעות והיה חשוב לי מאוד להדגיש נקודה לא פחות חשובה לגבי לפחות כפונדקאית. אני לא הסכמתי להיות פונדקאית לכל זוג נפגשתי עם ארבע זוגות שאני סרבתי ולא בגלל הקטע הכספי אלה בגלל סיבות די רציניות.. שאפילו המשרד שהפגיש ביננו היה בספק לגביהם.. לכן אני רוצה לומר שלא רק לזוג ההחלטה קלה גם לי אני רוצה לדעת שאני עושה את זה לזוג שיטפל בילד כמו שאני מטפלת בילדיי אומנם זה הילד של הזוג אבל בכל זאת כאמא לשלושה ילדים מופלאים היה חשוב לי הזוג לפני השיקול הכלכלי. ************************************************************************ פשוט נקודה שרציתי לציין היה חשוב לי מאוד שמצד אחד אני מבינה את מבטך על החיים אך עד שהאדם חוה עצמו את ההרגשה שאינו יכול להביא ילד לעולם ולכן הוא נזקק לפונדקאית ופה אני מוסיפה שכמו שאמרת על טבע העולם אז ככה טבע העולם הוא שכל זוג מלבד עניין האימוץ שהזכרת רוצה ילד משל עצמו זרע או איך שתחליטי לקרוא לזה שימשיך את שושלת המשפחה לכן פה נכנס עניין הפונדקאות שזה לדעתי דבר מופלא שאישרה אותו האנושות. ומצד השני מה שאמרת על האשה הנפרדת מתינוק ברחמה אז עכשיו אענה בשם עצמי כי אני פונדקאית אז אני יכולה להגיד לך שמעט מאוד הנשים שלדעתי יכולות לעשות תינוק וכשהן מגיעות למסכנה הזו הן יודעות שהילד שהן עושות הוא לא שלהם והן למעשה האדמה .. אני רואה את עניין הפונדקאות ככה: הזרע לא יכול לגדול ללא האדמה ככה העובר לא יכול לגדול ללא הרחם לגבי העניין הכספי אני יכולה לומר לך שגם אם היו נשים שרוצות לעשות זאת ללאכסף זה היה בלתי אפשרי מכיוון שהחוק אומר שעל האשה הפונדקאית להיות או גרושה או חד הורית עם מינימום שני ילדים לכן כאן נכנסת עניין הפרנסה שהאשה הפונדקאית רוצה לבטח את חייהם של ילדה ... שמעי לדעתי זה נושא מאוד מאוד מורכב. ושוב שלא תביני המון אנשים קרובים לי העלו את העניין של פרידה מן התינוק איך אוכל לעשות זאת לכן ציינתי שלא כל אחת יכולה לעשות זאת מי שמחליטה להיות פונדקאית צריכה לדעת מראש לקראת מה היא הולכת וצריכה להיות שלמה לחלוטין עם החלטתה... אני מקווה שתטמצטטי עד כמה שיוכלתי תנושא... ****************************************************************************** מה שקראתם כאן זה סיכום של הודעותי מהעבר כאן בפורום הזה הייתם כל כך שקועות איך לשנוא אותי שלא שמתם לב מה אני רושמת לכן אני מקווה שעניתי לכם בסיכום על מי אני למה אני אומרת שאני נשואה..איך הגעתי להחלטה להיות פונדקאית....ובכלל הכל על הרגשתי לגבי עצם היותי פונדקאית. דרדסית

שורצמן

New member
היי דרדסית!!!!!!!!!!!!!

הי דרדסית! בתשומה לכמה משאלותייך, אצלי העניין כן מתחיל בכסף, להבדיל מאצלך. כשאני התגרשתי מכרנו את הבית , ולא נשאר כלום מהנכס שהיה. אני גרה בשכירות עם בנותי ובן זוגי , ואין לי שום אפשרות להתחיל קנית דירה כיוון שאין לי שום סכום התחלתי ומכאן בא לי הרעיון של הפונדקאות למרות שלפני הרבה הרבה שנים , כשהתפרסמה רותי נחמני במאבקה , כבר אז ידעתי שאני מסוגלת להיות פונדקאית ואפילו בדקתי את הנושא , אז עוד הייתי נשואה וגרנו בשכירות באותו המצב בדיוק כמו היום לא היה לנו אז שום סכום התחלתי ובדקתי את עניין הפונדקאות, אז נאמר לי שעלי להיות חד הורית ולא נשואה , וכך זה ירד מהפרק. לימים התגרשתי וזה חזר להיות אקטואלי במחינתי. מה שכן, זה מתחיל בכסף ולא נגמר בכסף, לאט לאט ויחד עם התהליך דברים משתנים , הפרספקטיבה גם משתנה, הכל דינמי ועובר שינויים.(כמו כל דבר בחיים) למדתי הרבה דברים במהלך התהליך הזה , תמיד ידעתי שאני טיפוס חזק אבל כאן גיליתי עד כמה, תמיד ידעתי שאצלי ההגיון והרציונליות שולטים בחיי ושאני טיפוס מעשי שמוציא דברים אל הפועל ופה זה גם בא לידי ביטוי. אין לי ממש עצות לתת לך בינתיים , וזה יהיה טיפשי להגיד לך תעשי ככה או ככה כי לדעתי זה עניין של טיפוס או של אופי, עובדה שאני באה לעניין הזה ממקום מאוד שונה משלך,אבל אם אי פעם תתקלי בבעיה (והלוואי שלא) אוכל לספר לך אולי איך אני הייתי נוהגת. הדבר הראשון שהרגשתי בהריון הוא אחריות עצומה , אחריות אחריות ועוד אחריות ואולי היא דחקה גם את הרגשות לאחור. אני לא טיפוס של הריונות , אני לא מתרגשת מלהיות בהריון גם ההריונות שלי לא היו מלווים בהתרגשות, התרגשתי ממה שאני הולכת לקבל לעצמי - שתי בנותי המקסימות. בהריון הזה כ"כ ברור של מי הוא ולאן הוא הולך כך שלא היו לי שום רגשות או התרגשות כזו או אחרת. הקשר היה (ועדיין) בעיקר עם האמא הביולוגית, במהלך התהליך הכרנו אחת את השניה היו לנו שיחות מאוד ארוכות , ואפילו נעזרתי בה בקטע מיקצועי , היא גננת ונתקלתי בבעיה בגן עם ביתי הקטנה והיא מאוד עזרה לי, ושוב לא מתוך חובה אלא מתוך רצון אמיתי. יש לי הרבה חברים וחברות ולא חיפשתי להגדיל את המעגל הזה דרך הפונדקאות לא ידעתי שזה יצא כך, אבל כימיה בן אנשים היא דבר חזק מאוד וכשיש אי אפשר להתעלם ממנה זה פשוט קורה. הלידה היתה בניתוח קיסרי לא ממש טיבעי, לחץ הדם שלי עלה והגעתי לבית חולים לבדיקה , לא רצו לקחת סיכון והוחלט לנתח אותי כמעט מיד. למרות שהיה מדובר שזה יהיה בניתוח וכבר קבענו תור לניתוח לכמה ימים מאוחר יותר אבל מישהו רצה שזה יהיה קודם..... את הילדים ראיתי , אני כבר לא זוכרת אם יום או יומיים לאחר שנולדו כיוון שלא ממש יכולתי ללכת באותו היום , אבל הבנות שלי ובן זוגי ראו אותם יום אחרי הלידה וזה היה להם מאוד נורמלי.....כאילו שהם עושים את זה כל הזמן. עכשיו כשאני נזכרת , ראיתי אותם יומיים אחר הלידה שיכולתי ללכת,ירדתי אליהם למחלקה יחד עם ההורים,לא הרגשתי משהו מיוחד אליהם, אבל שמחתי מאוד שהם בריאים !!!!!!!!!! הם נולדו במשקלים יפים מאוד יחסית לתאומים. ושוב אין לי ממש המלצה בשבילך כי זה מאוד משתנה מאדם לאדם. מה שכן אני יכולה לומר לך שאם יש לך ילדיפ גדולים חשוב שהם ידעו את האמת ושזה לא יהיה משהו עלום מבחינתם , תעשי את זה הכי טיבעי שאפשר ולספר רק את האמת,בשום פנים ואופן לא לשקר או להסתיר מידע. הבנות שלי קיבלו את זה כ"כ טיבעי שאנשים היו בהלם. הרעיון על חופשה נראה לי אחלה!!!!!!!!!!! מתי את עוברת את ההחזרה? ואיפה אם אפשר לשאול? טוב אז ביי בינתיים סיגל

אז ככה סיגלוש...

את ההחזרה אני יעבור או באלישע או ברמב"ם, אצל ד"ר קול רופא נהדר, שלמעשה טיפל גם באחותי שנולדה לה שלישיה, הקטע לגבי בית החולים לא ברור בגלל הקופת חולים של האם, היא בכללית(קופ"ח) ושם לא כל כך אוהבים את רמב"ם, ואנחנו ממש רוצים ברמב"ם אבל נראה מה יהיה, לגבי מועד ההחזרה אין לי מושג כי עוד לא התחלנו את הטיפול בום ראשון ה7\4 היא מוזמנת לבית חולים להגיש תטפסים ואז הם עקבעו לנו מועד טיפול עם הרופא, לגבי ילדיי הגדולים- הם יודעים הכל ממש מא´ ועד ת´ והם שמחים ומעודדים וגם בן זוגי אפילו היה בשיחה עם הוודעה, לפני האישור מכיוון שאני ציינתי שאני חייה עם בן זוג שנים רבות ואנו חולקים ילדה, לכן זימנו אותו לשיחה גם לפני החתימה, הוריי יודעים, דודי יודעים, ממש כל משפחתי.... וממש תומכים, ומחזיקים לי אצבעות- כך שסך הכל מבחינת המשפחה יש לי המון תמיכה. וגם אני טיפוס מאוד שמזכיר את מה שתארת- גם אצלי ההגיון והרציונליות שולטים בחיי ואני מאוד מאוד מעשית לגבי כל דבר בחיי כך שאני מאמינה שהכל יעבור ממש חלק מבחינתי, רק רפואית זה לא בידיי אבל אני אופטימית, זהו זה בינתים חג שמח דרדסית

למעלה