קציץ בשר - קלופס

frige

New member
בתוספת תפוחי אדמה קריספיים - ניקי ב

והוספתי גם בטטות באותה צורה

שעועית ירוקה ברוטב אפשר אותו הדבר

לעשות עם אפונה וגזר, רק עם גזר, עם תירס, או במיה או שעועית לבנה. מטגנים בצל שלם עם מעט שמן זית, מוסיפים שתי שיני שום לא חייבים. קופסאת רסק עגבניות קטנה, ממשיכים לטגן, שופכים על הרסק מעט סוכר להוריד את החומציות. אחרי טיגון קל, מוסיפים, פפריקה מלח פלפל שחור, כורכום, כמון, מי שאוהבת................... ואז שופכים בערך 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה טועמים את התיבול, ושופכים את הירק שרוצים, אני משתמשת בסנפרוסט קפואים.........או בטרי תלוי, מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש קטנה בערך 20 דקות. בתאבון

אמא של.......

יופי של מטעמים, ובמיוחד הכוסות מבצק עלים. אם אפשר בבקשה להוסיף את המתכון להכנת הכוסות וגם את הרוטב, ואת כל שאר המתכונים?

הנה המתכון לרוטב פטריות לבורקס או

בכלל מה שאתם אוהבים.................. יש מרק פטריות, כמו מרק עוף, אותו הדבר מרק פטריות את לוקחת מרגרינה בערך -35 גרם,25 גרם, בערך כף גדושה משהו כזה, אני חותכת עם סכין לפי העין. את מטגנת בצל עם המרגרינה לפי הטעם, בערך חצי בצל. מוסיפה לזה שתי כפות מרק פטריות גדושות, ושופכת על זה כוס, או כוס וחצי מים, מביאה לרתיחה ורואה את הסמיכות אם צריך מוסיפים עוד טיפה מרק פטריות או עוד טיפה מים, לפי העין תראי...........בדרך כלל לא צריך. ואז את מוסיפה לזה קופסאת פטריות שימורים קצוצות , ומביאה לרתיחה, מנמיכה לאש קטנה בערך שלוש דקות-חמש דקות ובתאבון.

מתכון לקונכיות בצק עלים

בורקסים ביתיים, קונכיות בצק למילוי. אפשר למלא עם פרגיות ובצל, כבד מטוגן, חזה עוף מוקפץ עם ירקות, ולהגיש עם רוטב הפטריות בצק עלים קפוא כוס גדולה, וכוס קטנה יותר........... אופן ההכנה, משטחים את בצק העלים, מכינים בעזרת כוס עיגולים עיגולים, אם רוצים נגיד חמש קונכיות אז מכינים 10 עיגולים. חמש עיגולים מניחים על נייר אפיה בתבנית, ובחמש שנותרו עושים עיגולים בעזרת כוס יותר קטנה, . על חמשת העיגולים שמונחים בתבנית מורחים ביצה , ועליה מניחים את העיגולים השניים עם העיגולים הקטנים בפנים. מורחים שוב הכל בביצה . מחממים תנור מראש ל 200 מעלות, ואופים עד להשחמה.הזהבה.............. אני מוסיפה לזה גם פירה ואז פרגיות, או כבד קצוץ, או אפשר גם בשר טחון מטוגן עם פירה.......יאמי יאמי...

המתכון לכבד מטוגן עם בצל

את הכבד אני מנקה עם מים קודם, צולה אותו על האש, כדי להכשיר אותו. במחבת מטגנת בצל עם שמן זית, ומוסיפה את הכבד , מטגנת אותם מכל צד לפחות 5 דקות, מוסיפה מלח ופלפל שחור ובתאבוןןןןןן

מתכון לעוף בתנור

עוף במלח: קונים מלח להכשרה העבה יותר מפזרים בתבנית, עליה מניחים עוף שלם ואופים בערך 50 דקות, יוצא פשוט מעדן..........לא צריך תבלינים לא כלום.................. עוף עם תפו"א: כרעיים, חצויים תפו"א בצל עגבניות כוס מים 2 כפות שמן כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום, רבע כפית כמון, חצי כפית גריל עוף ,2- 3 כפות פפריקה מתוקה גם לטעם וגם לצבע אפשר לשים תיבוליות של קנור של שום ופטרוזיליה, אפשר לפזר מעל רק בזילקום או רוזמרין או אורגנו רק למי שאוהבת, חותכים לקוביות את הבצל , תפו"א ועגבניות, מי שרוצה יכול להוסיף גם בטטה, מניחים הכל על תבנית, לוקחים את המים והשמן ומערבבים עם התבלינים בקערה ושופכים על הכל, מערבבים עם הידיים מכסים בנייר כסף אופים כחצי שעה בנייר כסף אחר כך מורידים ורואים מה המצב, בדרך כלל עוד חצי שעה ואז אני נותנת עוד 10 דקות גריל............להשחמה. עוף בדבש, חלקי עוף מתובלים בפפריקה כף וחצי בערך , מלח, פלפל שחור, כמון, רבע כפית מהם, שופכים על זה דבש מכניסים לתנור לאפיה כמו העוף למעלה.

frige

New member
עוף בגריל - מתכון

משרה: בצל חתוך לטבעות ראש שום שלם חתוך באמצע מיץ של מנדרינה דבש רסק עגבניות יין אדום לקידוש רוטב צ'ילי מתוק חריף פפריקה אדומה כמון כורכום מלח פלפל שחור גרוס אבקת שום אבקת מרק עוף מים הושרה בערך שעתיים ואח"כ 40 דקות ב=200 מעלות בתנור ואח"כ להפוך ושוב 40 דקות. בתאבון. שרית

למעלה