קצינים ומתנחלים - הזהרו.

• פותח הנושא noe
  • פורסם בתאריך

noe

New member
קצינים ומתנחלים - הזהרו.

משרד החוץ החל להכין רשימת מדינות שבהן עשויים לעצור או להסגיר קציני צה"ל ומתנחלים על מנת להעמידם לדין בעוון פשעי מלחמה. זו רק ההתחלה. מהר מאד יגיעו גם לחיילים הפשוטים וגם לבעלי תפקידים אחרים (שופטים עליונים למשל) שנתנו יד לפשעי המלחמה של ישראל. עוד לא מאוחר לפרק את ההתנחלויות ולהתחיל להכנס למשפחת העמים, על ידי שמירת החוק הבינלאומי, קיום הסכמים, ונסיון לפיוס. בדרום אפריקה הוקמו וועדות פיוס כמו משפטיות שלא השיתו עונש על פושעים רק בררו והוכיחו את אשמתם. אם נשכיל לפרק את ההתנחלויות ולהכנס למשא ומתן ופעם אחת לשם שינוי גם לנסות לקיים אותו, גם אנחנו נוכל למצוא מוצא כזה של כבוד. ואם לא? אם לא תשאלו את מילושוביץ הוא יגיד לכם מה אם לא.

גאולה_ש

New member
תחשוב איזה סיוט יהיה כאשר

ההתנחלויות יפורקו, והמתנחלים יעברו לגור לידך... אני חושבת שהשמאל החילוני צריך לחשוב פעמיים לפני שהוא מציע לפרק את ההתנחלויות..

noe

New member
בניגוד למה שמקובל לחשוב

אקבל אותם בזרועות פתוחות. אני לא שונא אותם. ועל אף שמעשיהם הם הרשע בהתגלמותו אני בטוח שרובם המוחלט אינו רע. הוא פשוט טועה ומסונור מכדי לראות את האמת. שיבואו הבייתה הגיע הזמן.

גאולה_ש

New member
גם במחיר של...

יותר מקוואות, יותר בתי-כנסת, יותר כשרות, יותר "כפייה דתית"..?!

המוסד

New member
את הוא הרשע בהגלמותו...

מדינת ישראל לא צריכה להכנע למשפחת הגויים היא צריכה להגן על אנשיה ואת שאומרת "אני בטוחה שהם אינם רוע מוחלט" בהתשנאות שמאלנית מעוררת רחמים את היא המסונוורת שלא רואה את האמת

המוסד

New member
אה,כן...

ואל תאיימי את לא עושה רושם ודרך אגב ראינו מה קורה כשוסמכים על הגויים תשאלי את היטלר...

המוסד

New member
את לא חייבת להאמין אבל...

אם תקראי את ההודעות שלי ושל נועה ושלך תביני למי התכוונתי שלך אחד שלא משקר

אור ירח

New member
אפרופו מילושביץ

למרות שאת מעשיו ניתן להגדירם כעברות על חוקי המלחמה אני נוטה להתנגד לעצם העמדתו לדין מכמה טעמים: א. אף אחד מעמי יוגוסלביה האחרים אינו נקי לגמרי ממעשי רצח אשר נעשו כלפי עמים אחרים. אני לא רוצה להצדיק את הסרבים על מעשיהם, אך לדעתי אין פה מקרה ברור של תוקפן וקורבן כמו שהיה בשואה, כאשר היה ברור שהנאצים הם התוקפנים והיהודים הם הקורבנות. ב. בזמן מלחמת העולם השניה (1945-1939) כאשר הנאצים כבשו את יוגוסלביה, האומה היחידה אשר העזה להתנגד לכיבוש הנאצי היו הסרבים. כל שאר העממים ביוגוסלביה שיתפו פעולה עם הנאצים בחפץ לב. הסרבים באותה תקופה סבלו קשות מידם של הנאצים על עמדתם זו. כמו כן, ידוע לי שפרטיזנים יהודים לחמו כתף אל כתף יחד עם פרטיזנים סרבים נגד הכיבוש הגרמני. על כן, ישנה שותפות גורל בין העם הסרבי לעם היהודי מאז השואה. גם תומכי מילושביץ מקרב הסרבים, אשר חשים שינאה עזה למדינות אירופה מאז מעצרו של מילושביץ, חשים הזדהות עמוקה עם ישראל והיהודים בגלל אותה שותפות גורל זו. ג. העמדתו לדין יכולה כאמור לשמש תקדים להעמדה לדין של אישי ציבור שלנו על צעדים ביטחוניים שננקטו בעבר נגד מחבלים פלשתינים. פרשת כרמי גילון הינה סממן ראשון לדבר מעין זה. בבלגיה מתקיימים הליכים משפטיים נגד שרון על אירועי סברה ושתילה אשר מיוחסים לו שלא בצדק. מן הטעמים שהצגתי פה מן הראוי לדעתי לנקוט בצעד אמיץ ולהקים תנועה ציבורית, המבוססת על יחסי הידידות בין העמים הישראלי והסרבי, אשר תקרא לשיחרורו המיידי של מילושביץ.

xnitrox

New member
עדיף לחטוף אזרחים אירופאים בתמורה לשיחרורומ

מדובר באיש אמיץ ודגול

המבשר

New member
נשארו כאן כמה נורמלים לא צריך

לא צריך להתייאש אפילו שמנהל הפורום שמאלן נתעב שמתנכל לאנשים הנורמלים ומעודד ערבים ושמאלנים דפוקים

השמאלנים צריכים לחשוש יותר מכל

בייחוד פושעי אוסלו. רוב העם בישראל מוכן להלחם עד הסוף בנאציזם-ערביזם-מוסלמיזם האירופאי-ערבי בראשות האו"ם=UN (united nazis( בשביל לעצור יהודים הם יצטרכו להכין הרבה שקיות שחורות לחייליהם.

חה חה חה

ההתנחלויות הן הבעיה נו באמת גם אם נגזר עלינו לחיות כשתי מדינות אם כי הפלסטינים הם לא עם אין להם מולדת והם לא ראויים לעצמאות אז למה שערבים יחו בישראל ויהודים לא יחויו בפלסטין ובכלל הם לא מוותרים על עניין הפליטים ואתה סתם אנטישמי יהודי.

resh0

New member
חוק בינלאומי????? הצחקת אותי!

איזה תוקף יש לחוקים הבינלאומיים במזה"ת??? סוריה היא מדינה שמאוד מאמצת את החלטות האו"ם. ירדן נותנת הרבה זכויות ל2/3 מאזרחיה הפלשתינים. מצריים עושה משפט צדק עם קיצונים למיניהם... הגיע הזמן להגיד את האמת: בעניינים מדיניים, או"ם=שמום!!!!!! רק כדי להבין את האבסורד: נניח כי מחר יחליט האו"ם שעל ארה"ב להחזיר למכסיקו את קליפורניה הכבושה, האם לדעתכם ייחלו כל התושבים שם לארוז את המזוודות? נני כי מחר בלחץ מדינות ערב, תתקבל באו"ם החלטה על ביטול ישראל כמדינה ריבונית, האם נתחיל מייד לארוז את המזוודות? מילושביץ כנראה אחראי למעשים מחפירים! אבל למרות מה שעברה ארצו, מטרתו הושגה!!! האלבנים חיים באוטונומיה והמיליציות פורקו מנשקם. השטח עדיין שייך לסרביה. כבוד זה עניין שעולה ויורד, בא וחולף. על שטחי מולדת חלים חוקים אחרים.

למעלה