פוטו-מונטאז' כמובן.קצט מטוסים
הנה תמונה של 747-200 נוחת בסנט מרטין - אי הולנדי הנמצא בסביבת הקריבים
אל תהיה תמים: אף אדם לא יכול לעמודממש לא!!!
זה אמיתי לחלוטיןאל תהיה תמים: אף אדם לא יכול לעמוד
ככה בשלווה כ- 5 מ' מתחת למטוס נוחת. גם חול הים נראה רגוע לחלוטין. החברה הצרפתית צריכה להיות מטורפת לסכן מטוס + נוסעים בגובה כזה. בקיצור: אם אתה מאמין למה שכתוב באתר ממנו הורדת ת'תמונה אחלה אבל זה לא אמיתי אינגל'ה.
תודה רבה ! אלך להסתכל !!זה אמיתי לחלוטין
כנראה שאין שם חוף מוכרז אבל אנשים עומדים שם למרות הכל. החוף נמצא בפיינל ממש לפני הנגיעה במסלול. שלחתי לך את המצגת המלאה באימל. אם עוד מישהו מעוניין לראות את המצגת המלאה שיפנה אלי במסר אישי, גודל המצגת כ-2MB
אמיתי לחלוטיןאל תהיה תמים: אף אדם לא יכול לעמוד
ככה בשלווה כ- 5 מ' מתחת למטוס נוחת. גם חול הים נראה רגוע לחלוטין. החברה הצרפתית צריכה להיות מטורפת לסכן מטוס + נוסעים בגובה כזה. בקיצור: אם אתה מאמין למה שכתוב באתר ממנו הורדת ת'תמונה אחלה אבל זה לא אמיתי אינגל'ה.
אמיתי לחלוטין![]()
האי נקרא סן מרטין והוא נמצא באיים האנטיליים ההולנדיים. החוף נקרא חוף MAHO BEECH והמטוסים מגיעים לנחיתה ממש מעל הראש של האנשים בחוף. אם ארזS שמומחה לדברים האלה היה כאן עכשיו (הוא בטח לא בגלל שבת...) כבר היית מקבל הסבר יותר ממצה.
אביתר - זה בכלל לא פוטו מונטאז' !פוטו-מונטאז' כמובן.
המצגת מדהימה !!!!!!! זה מטורף בדיוקאביתר - זה בכלל לא פוטו מונטאז' !
זה אמיתי לחלוטין. מדובר בשדה התעופה שנמצא באי סן מרטין שבאנטילים ההולנדיים. מסלול הנחיתה שם נמצא ממש מעבר לחוף הים והמטוסים מגיעים לנחיתה בדיוק כפי שאתה רואה בתמונות. דרך אגב, אני נמצא בקשר עם כמה צלמים שמצלמים בשביל אתר הAIRLINERS הידוע, ויש כמה צלמים שטסים במיוחד למקום הזה כדי לצלם !!!
אביתר תסתכל בלינק שיש בתשובה שליהמצגת מדהימה !!!!!!! זה מטורף בדיוק
כמוני !!! יש עוד תמונות כאלה ???
המון תודה יא ארז אס אחי !!!!!!!!!אביתר תסתכל בלינק שיש בתשובה שלי
יש שם מאות תמונות !!!
בכיף. ואתה יכול להסתפק ב-ארז...המון תודה יא ארז אס אחי !!!!!!!!!
זה אתר מהמם אחו-שלוק !!!!!!!!!!!אביתר תסתכל בלינק שיש בתשובה שלי
יש שם מאות תמונות !!!
נכון. יש שם יותר ממאה אלף תמונות!זה אתר מהמם אחו-שלוק !!!!!!!!!!!
ידעתיאביתר - זה בכלל לא פוטו מונטאז' !
זה אמיתי לחלוטין. מדובר בשדה התעופה שנמצא באי סן מרטין שבאנטילים ההולנדיים. מסלול הנחיתה שם נמצא ממש מעבר לחוף הים והמטוסים מגיעים לנחיתה בדיוק כפי שאתה רואה בתמונות. דרך אגב, אני נמצא בקשר עם כמה צלמים שמצלמים בשביל אתר הAIRLINERS הידוע, ויש כמה צלמים שטסים במיוחד למקום הזה כדי לצלם !!!
וואו. אני כבר שעה מדפדף באתראביתר - זה בכלל לא פוטו מונטאז' !
זה לא יכול להמאסוואו. אני כבר שעה מדפדף באתר
ועדיין לא נמאס! איזה תמונות מרהיבות! תודה רבה על הלינק!![]()
נצל"ש לבדיחה ושהיה שבוע שקט אמןקצט מטוסים
הנה תמונה של 747-200 נוחת בסנט מרטין - אי הולנדי הנמצא בסביבת הקריבים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.