קצט מטוסים

מצב
הנושא נעול.

singera

New member
קצט מטוסים

קצט מטוסים
הנה תמונה של 747-200 נוחת בסנט מרטין - אי הולנדי הנמצא בסביבת הקריבים

אל תהיה תמים: אף אדם לא יכול לעמוד

ככה בשלווה כ- 5 מ' מתחת למטוס נוחת. גם חול הים נראה רגוע לחלוטין. החברה הצרפתית צריכה להיות מטורפת לסכן מטוס + נוסעים בגובה כזה. בקיצור: אם אתה מאמין למה שכתוב באתר ממנו הורדת ת'תמונה אחלה אבל זה לא אמיתי אינגל'ה.

suprman1

New member
זה אמיתי לחלוטין

ככה בשלווה כ- 5 מ' מתחת למטוס נוחת. גם חול הים נראה רגוע לחלוטין. החברה הצרפתית צריכה להיות מטורפת לסכן מטוס + נוסעים בגובה כזה. בקיצור: אם אתה מאמין למה שכתוב באתר ממנו הורדת ת'תמונה אחלה אבל זה לא אמיתי אינגל'ה.
זה אמיתי לחלוטין
כנראה שאין שם חוף מוכרז אבל אנשים עומדים שם למרות הכל. החוף נמצא בפיינל ממש לפני הנגיעה במסלול. שלחתי לך את המצגת המלאה באימל. אם עוד מישהו מעוניין לראות את המצגת המלאה שיפנה אלי במסר אישי, גודל המצגת כ-2MB

תודה רבה ! אלך להסתכל !!

זה אמיתי לחלוטין
כנראה שאין שם חוף מוכרז אבל אנשים עומדים שם למרות הכל. החוף נמצא בפיינל ממש לפני הנגיעה במסלול. שלחתי לך את המצגת המלאה באימל. אם עוד מישהו מעוניין לראות את המצגת המלאה שיפנה אלי במסר אישי, גודל המצגת כ-2MB
תודה רבה ! אלך להסתכל !!

ישראל ב

New member
אמיתי לחלוטין ../images/Emo160.gif

אמיתי לחלוטין

האי נקרא סן מרטין והוא נמצא באיים האנטיליים ההולנדיים. החוף נקרא חוף MAHO BEECH והמטוסים מגיעים לנחיתה ממש מעל הראש של האנשים בחוף. אם ארזS שמומחה לדברים האלה היה כאן עכשיו (הוא בטח לא בגלל שבת...) כבר היית מקבל הסבר יותר ממצה.

ארזS

New member
../images/Emo6.gif אתה צודק במאה אחוז ישראל !

אמיתי לחלוטין

האי נקרא סן מרטין והוא נמצא באיים האנטיליים ההולנדיים. החוף נקרא חוף MAHO BEECH והמטוסים מגיעים לנחיתה ממש מעל הראש של האנשים בחוף. אם ארזS שמומחה לדברים האלה היה כאן עכשיו (הוא בטח לא בגלל שבת...) כבר היית מקבל הסבר יותר ממצה.
אתה צודק במאה אחוז ישראל !

ארזS

New member
אביתר - זה בכלל לא פוטו מונטאז' !

פוטו-מונטאז' כמובן.
זה אמיתי לחלוטין. מדובר בשדה התעופה שנמצא באי סן מרטין שבאנטילים ההולנדיים. מסלול הנחיתה שם נמצא ממש מעבר לחוף הים והמטוסים מגיעים לנחיתה בדיוק כפי שאתה רואה בתמונות. דרך אגב, אני נמצא בקשר עם כמה צלמים שמצלמים בשביל אתר הAIRLINERS הידוע, ויש כמה צלמים שטסים במיוחד למקום הזה כדי לצלם !!!

המצגת מדהימה !!!!!!! זה מטורף בדיוק

זה אמיתי לחלוטין. מדובר בשדה התעופה שנמצא באי סן מרטין שבאנטילים ההולנדיים. מסלול הנחיתה שם נמצא ממש מעבר לחוף הים והמטוסים מגיעים לנחיתה בדיוק כפי שאתה רואה בתמונות. דרך אגב, אני נמצא בקשר עם כמה צלמים שמצלמים בשביל אתר הAIRLINERS הידוע, ויש כמה צלמים שטסים במיוחד למקום הזה כדי לצלם !!!
המצגת מדהימה !!!!!!! זה מטורף בדיוק
כמוני !!! יש עוד תמונות כאלה ???

ישראל ב

New member
ידעתי ../images/Emo6.gif

ידעתי

אין עליך... בענייני
ים

tzvika pick

New member
וואו. אני כבר שעה מדפדף באתר

ועדיין לא נמאס! איזה תמונות מרהיבות! תודה רבה על הלינק!

ארזS

New member
זה לא יכול להמאס

ועדיין לא נמאס! איזה תמונות מרהיבות! תודה רבה על הלינק!
זה לא יכול להמאס
אם אתה אוהב את זה. לי יש כבר מאות שעות של גלישה באתר הזה ובדומים לו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה