קצונה בפעם השנייה

Sunshineeee

New member
קצונה בפעם השנייה

טוב אז ככה,
התמיינתי לקצונה לקורס שהתחיל עכשיו במאי, יצאתי להכנה באפריל הייתי בה ובסוף יצאתי על רפואי בגלל שברי מאמץ שהיו לי...
לקחתי את זה ממש קשה וגם היה לי קשה לחזור למקום שהייתי בו כי אני לא כזה מתלהבת ממנו אבל עכשיו כבר יותר טוב...
עכשיו אני שוקלת אם לצאת להכנה הבאה או שלא..
מצד אחד, נגיד ואני יוצאת אף אחד לא מבטיח לי שלא יהיו לי עוד פעם שברי מאמץ ויהיה לי את אותו סיפור
אני יכולה לדאוג לזה רק אם אני אוציא כ"מ אבל האם על שברי מאמץ אפשר להוציא דבר כזה?
ועוד משהו, אני כבר מעל שנה צבא... יצאתי להכנה בדיוק שהיה לי שנה בצבא ואם אני יוצאת להכנה הבאה זה יוצא שאני כבר שנה וחודשיים בצבא
האם זה נחשב חריגת פזם? ואם כן, איך אפשר לטפל בזה?

ומה אתם ממליצים לי? לנסות שוב לצאת להכנה הבאה או שפשוט להמשיך את השירות שלי וזהו?

אני ממש כולי בלבטים ולא בדיוק יודעת מה לעשות וזה לא שיש כל כך הרבה זמן לחשוב...
אשמח לעצות!
תודה :)

אני כן אגיב לך אפילו שקשה לי..

אני מנסה לצאת לקק״צ כבר כמעט עשרה חודשים. כן כן. אצלי זה מסתבך מסיבות אחרות לגמרי שבאמת שכבר נמאס לי לכתוב (אם ממש מעניין אותך תעשי חיפוש של השם שלי)-
בתור כ״מ 2 עם פוטנציאל ל-3 אני יכולה להגיד לך שגם אם זה לא הדבר החכם לעשות, במידה והיו נותנים לי לצאת רק ״בלי כ״מ״ הייתי עושה זאת בלי לחשוב בכלל. ובאמת שהכ״מ שלי מוצדק. אבל כשרוצים משהו באמת שום דבר לא יכול לעצור אותך...

בהצלחה

ש י ר ד ן

New member
לכי לרופא יחידה שיבדוק אותך

אולי תקבלי כ"מ.
בקשר לפזמ תאורטית זה חריג, אבל יש הרבה מאוד חריגים... אני חושבת שזה תלוי גם לאיזה חיל את שייכת, אבל בעיקרון אם המפקדים שלך מאמינים בך וכו' אמור להיות לגמרי אפשרי לצאת חריגת פזמ - במיוחד כשזו חריגות קצרה יחסית... בואי נגיד שאני מכירה לא מעט חיילות שיצאו לקצונה בקבע, סבבה?

למעלה