פרופסות ממושקף וחרמן.... סער, לא סיפרת לנו הכל...
א אלת האהבה New member 24/10/02 #31 החדר האדום? סער על מה מדברים פה? ממתי יש חדרים אדומים? או שמא התכוון לפרטי? ואם כך הרי שברור שלא!< מרוב אייקונים אין לי מה לבחור בדיוק מה שקורא בארון בגדים>
החדר האדום? סער על מה מדברים פה? ממתי יש חדרים אדומים? או שמא התכוון לפרטי? ואם כך הרי שברור שלא!< מרוב אייקונים אין לי מה לבחור בדיוק מה שקורא בארון בגדים>
S sahr12 New member 24/10/02 #33 יש זה חדש... ממ"ד...בגלל המלחמה עם עיראק...חחחחחחחחחח בתור מה את שואלת אותי??? אני חוץ מחדר שינה לא מכיר כלוםםםםםםםםםםם.......
יש זה חדש... ממ"ד...בגלל המלחמה עם עיראק...חחחחחחחחחח בתור מה את שואלת אותי??? אני חוץ מחדר שינה לא מכיר כלוםםםםםםםםםםם.......
S sahr12 New member 24/10/02 #32 שנייה,נעימה... אני פותח בבילון....חמור=נוער סוס=דוהר מייקי=נוחר...חחחחח סאחי=צוער חתולון=שוטר שחר=בוער סער=גוהר.....
שנייה,נעימה... אני פותח בבילון....חמור=נוער סוס=דוהר מייקי=נוחר...חחחחח סאחי=צוער חתולון=שוטר שחר=בוער סער=גוהר.....
א אלת האהבה New member 24/10/02 #34 נוסטלגיה... זוכרת את היום הראשון שהילד הזה נכנס לחדר השכן בא השתובב לו אני הייתי בטוחה שהילד רק בן 12 וגיליתי צד פדופילי אצל חברותיי הפלקתי לו הענשתי אותו חשבתי שהשתקתי אותו אני רואה שנהיה מלך אט אט חתימה שלו כבר יש לך?
נוסטלגיה... זוכרת את היום הראשון שהילד הזה נכנס לחדר השכן בא השתובב לו אני הייתי בטוחה שהילד רק בן 12 וגיליתי צד פדופילי אצל חברותיי הפלקתי לו הענשתי אותו חשבתי שהשתקתי אותו אני רואה שנהיה מלך אט אט חתימה שלו כבר יש לך?
א אופטימום New member 24/10/02 #36 הנה "הרודפת לשירותים" ../images/Emo3.gif שלום יקירתי, לונג טיים...
א אלת האהבה New member 24/10/02 #41 חחחחחחח איי כואב הרודפת לשירותים? נשמע רע זה כל מה שזוכרים ממני? ואפילו לא תפסתי הפסקתי לרדוף בסוף הא יבוא לבד או שנפגש בבית השיש
חחחחחחח איי כואב הרודפת לשירותים? נשמע רע זה כל מה שזוכרים ממני? ואפילו לא תפסתי הפסקתי לרדוף בסוף הא יבוא לבד או שנפגש בבית השיש