רשמתי.... עכשיו רק נשאר לחכות להזמנה רשמית....
פ פנטום הצט New member 24/10/02 #52 רשמתי....../images/Emo63.gif עכשיו רק נשאר לחכות להזמנה רשמית....
פ פנטום הצט New member 24/10/02 #61 אני קוראים אותי הליקופטר... הכנתי כבר שלט למכונית שלי "פקח אני פורק סחורה"
S sahr12 New member 24/10/02 #4 U מקסימונת....../images/Emo25.gif אם את לא באה היום לגן החיות הלך עלייך!!!!!!!!חחחחחח.... קחי חיבוק......קקקקקקקק
U מקסימונת....../images/Emo25.gif אם את לא באה היום לגן החיות הלך עלייך!!!!!!!!חחחחחח.... קחי חיבוק......קקקקקקקק
א אלת האהבה New member 24/10/02 #44 חשבתי שאתה כבר יודע להוביל אשה ואל תדבר איתי על פמניזם לא עובד עליי
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 24/10/02 #5 סער..חחחחחחחחחה הגיעה עוד אחת... קדימה, להוציא עפרונות תכין ת´שאלון
S sahr12 New member 24/10/02 #9 רנו קליאו... היא מיוחדת שלי......לקחתי אותה כשהיא הייתה קטנה,מאמי... היום היא אלה..... אנחנו חברים ותיקים...היא מכירה את כל התשובות...
רנו קליאו... היא מיוחדת שלי......לקחתי אותה כשהיא הייתה קטנה,מאמי... היום היא אלה..... אנחנו חברים ותיקים...היא מכירה את כל התשובות...
א אלת האהבה New member 24/10/02 #21 רק שתדעי את כל השאלונים אני כתבתי לו לעבודת המחקר שלו הוא צריך להרשים איזה פרופסור ממושקף וחרמן < אחחח איזה אייקון!>
רק שתדעי את כל השאלונים אני כתבתי לו לעבודת המחקר שלו הוא צריך להרשים איזה פרופסור ממושקף וחרמן < אחחח איזה אייקון!>