קפצתי למים...

ווואוווו...../images/Emo12.gif

זה נשמע ממש כמו מבצע צבאי... לבדוק.. לקרוא... למיין... לסנן... לטלפן... עדיין לא בכל העניין הזה של דייטים אבל מאחלת לך לדעת לתכנן ולסנן ולבסוף למצוא את האחד ויחיד שיתאים לך בהצלחה

ophra

New member
תודה לכולכם ../images/Emo24.gif

קראתי כמובן ה-כ-ל מנסה להפנים וליישם בעיקר מנסה "להוריד קצב" ולהתעסק יותר בדברים אחרים יודעת שכשאני יותר רגועה הכל קורה לי יותר טוב... בינתיים כבר הייתי אתמול ב"שחיה לילית" שהיתה נעימה ונחמדה.... אומרים שכל מסע גדול מתחיל בצעד אחד קטן. נכון
אז אני עושה את צעדי הראשונים בטח בסוף אדע כבר לרוץ ולדלג... שוב תודה על שאתם כאן. עפ

כשהיינו צעירום

קפצנו למים בלי חשבון וסינונים.והיום כשגדלנו המיונים הם הפחד שלנו מכאב

לאו דוקא

חושבת שפשוט היום אני יודעת מה אני לא רוצה! (מה אני רוצה זה כבר סיפור קצת שונה)

האמת, זה די משעמם

אני מנוי בשני אתרים של נו מה שקראת להם. אני בקושי נכנס לבדוק אם יש לי הודעוץ/פניות. יש לי משהוא כמו 100 פניות שלא עניתי בכלל, וכנראה אני לא אמשיך לענות בהמשך. סגול(לא התחבר לאתרי הכרויות, מרוב הסחורה אתה פשוט לא מתעקב על כלום ולא מתרגש אם פספסת מישהו/י)

ophra

New member
יקירי זה לא נקרא

"לקפוץ למים" זה מקסימום לשכשך את הרגליים במים ולהגיד: "כן, כן, אני בפנים"...
אני לא יודעת איך אצלך אבל אצלי זה לא עובד ככה... אם אני יושבת ככה על שפת הבריכה - הגור הקטן שלי פשוט מושך לי ברגליים כדי שאכנס לגמרי, לשחות איתו...
לקח לי הרבה זמן לתפוס את האומץ לעשות את זה אבל אם כבר עשיתי - אני שוחה עם כל הגוף כולל להכניס ראש...
עפ
(חושבת שבמצב כזה עדיף אפילו להוציא את הרגליים מהמים)

סגלגלון

האמת עופרה צודקת. זה כמו להגיד שאנשים משעממים אותך, ודווקא נראה לי שזה ממש, אבל ממש לא ככה. והרי מאחורי כל אחת שכותבת לך יש עולם ומלואו. אז בצדק אין לך סיכוי להכיר את כל העולמות האלה. תבחר אחת אחת. כמו שהציעו לעופרה. למה נרשמת מלכתחילה? זה נשמע כמו פחד מכאן. שעמום זאת גם מילה לפחד. תגרד שם איזו שכבה או שתיים יש סיכוי שתצא מורווח בכל זאת. חושבת ככה.

לופצת זה לא פחד זה באמת שעמום

נפגשתי עם כ 10 נשים, שכבתי עם כולן. מרוב שזה היה קל ובסגנון שוק בשר , אבדתי עניין, זה הכל. מי שמכיר אותי, יודע שאני אוהב להיות מאותגר, נו אז יש לי שריטה. סגול(עם שריטות על הגב)

על שיבוש שמי אסלח לך

על מה שרשמת מתחת לכותרת נו.... הרי כתוב בניק שאתה עקשן. מה יש לי להגיד על זה. בדרך כלל כשמישהו כותב שהוא אוהב להיות מאותגר אז אני חושבת אה, אינטלקטואלית בטח אבל כשמופיע המינוח שוק בשר אז אני מבינה שמאותגר מינית זאת הכוונה. בקיצור שלא "תתן" מהר מדי. ואיך אני העזתי לחשוב שאצל ה"גבר החדש" בין שאר הדברים גם זה כבר חלף מהעולם. אשליות.

מצוטטת

New member
אז

הרבה מידע אישי לתרום כאן אין לי כידוע לך
אז אשב לי בשקט אלקט את המידע אקשיב לחוויות אשכיל וארחיב אופקיי אשנן את החוקים....של מדמואזל
ואלווה אותך בשחייתך ואם אי שם בדרך באיזשהו מִיקצה יהיה לך צורך בגלגל הצלה או מצוף אני כאן אהיה בצוות החילוץ עבורך
אישה

למעלה