קפצתי למים...

ophra

New member
ואם כבר אתה צוחק ונהנה...

מי אני שאפריע או אקלקל לך עם עובדות מיותרות...
עפ
(השלם את המשפט: המרחק בין דמיון למציאות...)

*יערית

New member
מזל טוב../images/Emo20.gif

טוב טוב לא אומרים מזל טוב על כך, אבל האם לקחת איתך אמצעי זהירות? שנורקל,חליפת צלילה,מסיכה,מסננים,חמצן? עכשיו אין לי הרבה מה לומר לך..מפנה אותך לשירשור שהיה כאן לפני חודש של בלונדה, תקראי את עצמך...ואולי תזכרי בטיפים שנתת לאחרים. ומה שנותר לאחל והרבה......בהצלחה בבחירה

ואמרתי כבר... כשאת עושה משהו..

עושה אותו בגדול...כל הכבוד
ועכשיו קחי לך כמה רגעים... שבי מול המסך.. קחי איתך מסננת.. ויאללה לעבודה.. מנסיוני אחרי עבודת הסינון.. לפעמים לא נשאר הרבה... ומה שנשאר.. אני בטוחה ששיחת טלפון תבהיר לך אם יש עניין להמשך או לא.. בהצלחה...

maof

New member
בהצלחה עפרה../images/Emo140.gif

הרבה עיצות אין לי....ולצערי גם ניסיון רב בתחום לא רכשתי..... אבל את הדברים שלמדתי במשך חיי...אני יכול לספר לך.... הרבה דובר על דברים שעושים לנו טוב בחיים והרבה פעמים אנשים חוזרים לאהבה..... כולם רוצים להיות נאהבים ונחשקים.... רוצים שיחשבו עליהם וירצו בקירבתם אבל יש דבר קטן אחד שקצת מיתפקשש בכל הריצה והחיפוש אחרי האהבה אנחנו לא יכולים לכפות אהבה על אחר לא יכולים לקחת או לקנות אהבה אהבה ניתנת על ידי אחר שמוכן ורוצה לתת ואדם שלא יודע לאהוב את עצמו ........ לא ידע להעניק אהבה לאחרים...... אדם שמאוהב בעצמו לא ידע להיתחלק עם אחר ..... אדם שמלא כעס לא ידע לקבל אהבה ........ לתת את הנשמה ואת הלב לאדם שאתה אוהב לישמוע את הדברים שאחרים לא שומעים לדעת את ההבדל שבין לקחת...... ולקבל מעוף

michaly44

New member
מ ע ו ף../images/Emo140.gif

מעופי, חייבת לומר לך המילים שלך כמו מים לאדם צמא. יש המון כוח והמון אהבה במילים שלך. תודה על השיתוף.

חוק מספר אחד...

גם היחידי שמכיר...זוגיות טובה נבינת מעצמה...כל דבר אחר דורש ויתורים והתאמות...

חוק מס' 1

היחידי שאתה מכיר
? ואני כבר דמינתי אותך יושב במרכזה של ספריה פרטית שעמוסה בספרי חוקים... בקיצור, יש לך עוד 734 חוקים להכיר, אז קדימה... לעבודה

התחלתי לשנן...

נתקעתי במספר שתיים..."אהוב עצמיך לפני שתצפה שמישהו אחר יעשה זאת בשבילך" אתאמן חזק ואחזור אליך...בסדר?

בזמנך החופשי

בנתיים אני ועפרה (עפ ראי עצמך כמגוייסת), אנחנו ניצור חוקים חדשים. כך שסביר להניח שבזמן שתגיע לחוק מס' 735, אנחנו נייצר עוד כמה עשרות....

עוף כנף

New member
וגם אני...

סוף סוף נרשמתי... הרגשה של כמו במבחן בגרות: תאר את עצמך תאר את בן הזןג מהם היחסים האידיאליים? מה היית מצפה מבן הזוג? איך היית מתאר פגישה ראשונה? וחשבתי לעצמי: אם הייתי יודעת מהם היחסים האידיאליים,- ואיך להביא להצלחתם... ומיהו בן הזוג האידיאלי... קרוב לודאי שהייתי בזוגיות מדהימה..... סתתתתתתתםםםםםםםםםםםםםם...
ועפרה, גם אני באותן התלבטויות. לא הצגתי תמונה אבל, לא ממש יודעת איך ל"גלגל" מפניה שמתקבלת להמשך קשר (ועדיין לא קראתי את תגובות השרשור) ולמי לענות, ולמי לא. אז, אני לא יכולה לייעץ, אבל אתחיל לקרוא את העצות שאת קבלת ("לוקחת טרמפ"...)
בהצלחה!!!

ophra

New member
יאללה תעלי... ../images/Emo9.gif

תמיד נעים יותר לסוע בשניים (או שתיים במקרה שלנו
) דווקא השאלות הפתוחות האלו הן אלו שעושות (עבורי) את מלאכת המיון קלה יותר מעבר לפרטים הטכניים והאובייקטיבים צורך הכתיבה והבחירה של אנשים מה לכתוב שם היא הדרך היחידה (שלי) ללמוד משהו על האדם שבצידו השני של הכרטיס לפעמים אפילו יותר מתמונה... בהצלחה גם לך יקירה עפ
(האם באמת תמונה שווה יותר מאלף מילים?
)

למעלה