קפצתי למים...

ophra

New member
קפצתי למים... ../images/Emo4.gif

נרשמתי לאחד מאתרי ההכרויות האלו (לומגלה איזה...
) אפילו הוספתי תמונה....
התמונה מחמיאה ויפה זו אני, בלי איפור, תאורה ומסכות אבל זו אני "במיטבי"
(והקרדיט על זה מגיע לחברה-צלמת ש"הוציאה" אותי כזו
) עכשיו הבעיה:
(איך לא תהיה בעיה?
) מאז שצורפה התמונה אני מוצפת פניות זה נעים ומחמיא ואפילו משעשע אבל גם מבלבל ומלחיץ טיפה. לענות לכולם? גם לאלו שברור שלא מתאימים? ואם מישהו פונה מאד יפה וברגישות אבל ברור בכל זאת שהוא לא מתאים...? לענות? ואם יש יותר מאחד שנראה ש"שווה לבדוק"? לבחור באחד מהם או להשיב לכולם, ואז להתחיל לתמרן בין שיחות טלפון ומיילים ודייטים בלי שאני זוכרת עם מי דיברתי ולמי שלחתי מה? ובכלל, אני לא רוצה להכנס עכשיו ל"דייטינג סידרתי" לא מאמינה בזה ואין לי אנרגיות לזה רוצה לבדוק בשקט ובאורח רוח כל מקרה לגופו צרות של עשירים תגידו? אולי....
אבל אותי זה הצליח לבלבל אתמול פשוט סגרתי את המחשב ולא רציתי להתעסק בזה היום הילדים הלכו לכמה שעות וחזרתי להסתכל שם נותרתי מבולבלת. יש למישהו עצה? נסיון? חוות דעת? עפ
(הולכת לאסוף ת'ילדים לבריכה ולהחליף מחשבות)

יהודה א

New member
מזל טוב

קחי את הזמן בדקי טוב עם מי יש לך רצון להמשיך והמון בהצלחה

../images/Emo6.gif

לא צריך להתבלבל עפרה תעני רק למי שמעניין אותך לא מעניין תוכלי לומר בנימוס - לא תודה (זה בכל אופן מה שאני עושה , למעט כאלו שאפילו לא שווים תגובה) מי ששווה לבדוק, תבדקי הרבה פעמים זה נמוג מעצמו ומכל הפניות לא נשאר הרבה תתחילי לשחות ותביני

ophra

New member
גיברת מינהלת

טגידי לי? מצחיק אותך משהו?
סתםםםםםם.... עפ
(יוצאת תכף לשחיה לילית
)

blonda3

New member
מזל טוב ובהצלחה.../images/Emo140.gif

כשאני נרשמתי היו לי אותן השאלות-זוכרת? אז בהתחלה עניתי לכמה, והיו ששלחו לי מספרי טלפון והתקשרתי רק לאחד, שיחת טלפון אחת ועדיין לא נפגשנו.... בהתחלה לפני שסיננתי היו גם נשואים שפנו-אז עניתי בנימוס שאינני מעוניינת, אבל היה אחד שסיפר שמתנדב, ועניין אותי ונפגשנו במקום ההתנדבות-בית חולים, ובדקתי אפשרות של השתלבות שלי שם, ובזה הסתיים הקשר. ואז המשיכו הפניות-ולא התחשק לי לענות.... לא עשיתי סינון נכון-כי לא ידעתי מה בעצם מתאים לי.... אם ברור לך שמישהו לא מתאים-את לא חייבת לענות, כי זה יגזול מזמנך. אם בא לך בכל זאת לענות את יכולה לכתוב שנראה לך שלא מתאים כי....או שלא. ואם כתבת שהיתה לך הצפה-אז ברור שתתבלבלי... אני בסוף מחקתי את הקישור לאתר וזהו... אולי צריך לעשות מראש סינון רציני אבל איך?לא יודעת.

michaly44

New member
הוסיפי בפרפיל שלך:

מחפשת גבר שיודע לקרא ולהבין את הניקרא.. שימו לב לגיל ולנתונים. גבר בלי תמונה לא יענה. מי ששולח לך טלפון..שתתקשרי...קמצן. מי שמדבר על פגישה ראשונה בבית קפה עם נישנושים...קמצן מי שמחפש אחת שיודעת לתת...ואולי לקבל..מחפש קודם כל את אמא שלו. בקיצור קראי בין השורות. לסנן לפי מה שאת מחפשת. רק מי שמעניין אותך ..לענות. אלו שלא ענית..אולי יכעסו...אם יכעסו..

אריסטו m

New member
מביא לך מגבת להתנגב...ותיכף חוזר :-

ראשית,צהריים טובים ושבת שלום. ולעצם העניין: לדעתי אין כל צורך לענות לכל הפונים אלייך, ודאי שלא לאלה שברור לך מראש כי אינם קהל היעד...על אף שפנו ברגישות ו"נראו" חביבים. אין הדבר מרמז על היותך חסרת רגישות או חלילה על התנשאות,פשוט זיכרי להיות ערה למגבלת הזמן בחייך,הווה אומר,רצוי שבזמן שאת יכולה להרשות לעצמך להתפנות להכרויות האלה תבחרי להיות ממוקדת במידת האפשר כדי להבחין בין העיקר לתפל(בני זוג פוטנציאליים מול כאלה שבכלל לא בכיוון). ע"פ דברייך,התמונה מחמיאה ויפה...וזו את במיטבך...כיוון שכך קרוב לוודאי כי מספר הפניות אלייך עשוי להיות כזה שעם הזמן תגלי שרק קריאתם גוזלת ממך זמן רב שלא לדבר על התייחסות בפועל... כך שככל שתשכילי לברור מבין הפונים את אלה שיראו לך מתאימים יותר על בסיס סדר עדיפויות(זה נראה לי יותר...זה פחות וכו') כך תמצאי את עצמך מותשת פחות מכל ה"חגיגה". מטח של פניות יכול בהחלט להחמיא אך התייחסות אל כולן מתוך נחמדות או נימוס יתר עלול להותיר אותך מותשת,דבר שיש בו לפגוע בך במספר מישורים בחיים: ילדים,עבודה,פנאי לעצמך וכו'...ואז אולי מתוך שחיקה וקהות לפספס אולי בחור חמוד במיוחד...כי לא נותרה בך אנרגיה מספקת להתייחס אליו ביתר שימת לב. הוא הדין גם לגביי "דייטינג סדרתי" שיש בו כדי לסחוט המון אנרגיה,שלא לצורך... ניפוי מוצלח,יחסית,כבר מהתחלה יכול להוביל אותך להיות הרבה יותר חיונית בדייטים אותם כן תבחרי לקיים,ומתוך כך לאפשר לעצמך אכן להיות בהם במיטבך...במקום להגיע אליהם על ארבע(לא מתאים לדייט...אבל יכול להיות נחמד בשלבים מתקדמים יותר בקשר....
). ועכשיו,לעבודה..... ושיהיה מהנה ומוצלח.... אריסטו....(הולך לבדוק עד כמה התמונה אכן מחמיאה לעפרה...
)

ophra

New member
מה לבדוק מה? ../images/Emo6.gif

איפה לבדוק? איך לבדוק? אתה יודע משהו שאני לא יודעת? עפ
(מיס אנונימיות
)

קפצת למים? אהה

אין לי ספק שתמונה מוצלחת מביאה עשרות פניות וצריך להפעיל פה גם ראש וגם לב. (אני נרשמתי בלי תמונה, מחמת הדיסקרטיות ההיסטרית שלי וזה עוד לא הניב מאומה כמעט. זה בגלל שאני עוד לא מספיק מוכנה לזה) אבל מה שרציתי לספר לך - לפני שנים פגשתי מישהי שרק השאירה מודעונת בעיתון. עוד טרום אתרי ההיכרויות הנוכחיים. היא קבלה מבול של פניות. אז זה היה בתא קולי טלפוני. אחרי שנרגעה מההיצף, פתחה מחברת והתחילה לרשום. קודם כל אלו שלא בטוח - מחקה מהרשימה. לא, את לא חייבת להיות מנומסת. אח"כ לאט לאט בחנה אותם, הפעילה את מסננת הלב והראש. הרשימה הצתמצמה לאחד. בעדיפות ראשונה. גרוש עם 2 או 3 ילדים (לא זוכרת ולא מהותי) בערב יום העצמאות הם נפגשו על פסטה ביתית שהוא הכין לה, והיום ילדתם הראשונה כבר בת 8. לאט. לאט. עפ. הראש והלב. תנסי לראות מה את רוצה באמת.

ועוד משהו קטן

אלו שלא יתמיינו בסיבוב ראשון של קריאה אחרי שיחת טלפון אחת תדעי הרבה יותר טוב אם יש בכלל על מה לדבר אפילו ל"דייט" ראשון. בהצלחה לך.

ophra

New member
ממש סיפור סינדרלה....

נשמע קצת too good to be true אבל בהחלט מעודד להמשך הדרך...
עפ
(הולכת לחפש את נעל הזכוכית)

גם היא חשבה

שהיה לה יותר מזל משכל. לא משנה. עובדה שזה עבד. הסיפור אפילו עוד יותר מוצלח. אני קצצתי את סופו. באותו ערב יום העצמאות כשכולם הלכו לעשות מנגלים והתרועעו בחבורות גדולות ומזמרות, היא סירבה לכל ההצעות להצטרף לחברים וישבה בודדה ועגומה בבית, כשצלצל הטלפון ועל הקו היה בשלן הפסטה,לו היא השאירה כמובן הודעה מבעוד מועד אבל לא חלמה שדווקא באותו ערב הוא יתקשר אליה. כדי לא ליפות יותר מדי צריך להזכיר אולי שהיא היתה רווקה. אבל לא הכי צעירה ולא הכי יפה. מה שכן מאד מאד נחמדה. ולך הבנתי אין מה לדאוג באף אחד מהפרמטרים האלה.

לוקחים את המיטב...

{על פי צרכים אישים} ומתעלמים מהשאר...לא כל כך יפה.{גם תמיד קיים סיכוי שהקסם דווקא במה שנפסול במבט ראשון}אבל אין ממש ברירה. התיחסות גוררת התיחסות,במין מעגל של נימוס,שאין לו גבולות...אנשים אוהבים לדעת מעל הכל איפה הם עומדים,למילים שמתנצלות בנימוס,יש רק את המשמעות שלנו,לא בהכרח כך יתקבלו...תגובה,כל תגובה,אצל חלק,חשובה יותר מהתוכן...נסיוני חלק בכלל לא קורא עד הסוף}אבל בינינו לא היתי מקשיב לי בנושא הזה יותר מידי,,,התחברתי פעם לאודיגו הוצפתי,סגרתי המחשב לא נכנסתי שבועים,אנשים אחרים פותחים התוכנה אצלם בבית ואני יוצא לסיגריה...לא חכם במיוחד,אבל בטוח,,,לגמרי,לגמרי,בטוח...

ophra

New member
בכל פעם מחדש

אני מופתעת לגלות כמה ההודעות שלך כוללות סאב-טקסט אפילו יותר מהטקסט עצמו...
"לקפוץ למים", בהגדרה, זה לא "ללכת על בטוח" עם זה אין לי בעיה הבעיה היא איזה תנועות לעשות בדיוק כשאני שם, במים עפ
(תשתקי ותמשיכי לשחות
)

זה קצת תלוי...

יש שחושבים,שהדרך הקלה ביותר למצוא משהו,הינו להפסיק לחפש...לכן ההגיון שלי אומר,גם "הבטוח" שלהם,בנגוד לאחר,יהיה לנסות הכל.כמה שיותר...אישית,לא ממש יודע,לא עושה כלום כבר תקופה,שום דבר גם לא קורה בתמורה...כך שבאמת,תאוריה בצד,לך תדע...

ophra

New member
מכירה את התיאוריה הזו ../images/Emo13.gif

אצלי איכשהו היא לא עובדת לא רק בנושא הזה... עפ

AtVeAni

New member
הנבחר דווקא לא יגיע משם

אולי הכותרת דרמתית, ואולי גם לא ממש מדוייקת, אבל, מן הסתם הקפיצה שלך למים וההרשמות לאתר, הייתה כי עד עתה, בשגרת חייך, אולי לא הצלחת למצוא את בחיר ליבך. כמו מקרים של זוגות שלא מצליחים להרות ומאמצים ילד ואז באופן מופלא מגיע גם ההריון הטבעי, כך גם כאן. קראי תגובות, שוחחי טלפונית כמה שיותר, היפגשי כמה שיותר אבל יתכן שלבסוף, לאחר שנחשפת, יהיה זה דווקא השכן ממול. בהצלחה

ophra

New member
מפיך לליבו של השכן ממול ../images/Emo13.gif

עפ
(חושבת על כל השכנים שלה ומתאפקת לא להתגלגל מצחוק רק מהרעיון
)

במסע לא מתוכן, אצלי בראש...

מדמין לי לרגע,את האוכלוסיה שסביבך,{ממילותיך פה ושם} את צורת חיהם,מצב הכלכלי{מהפרושים שלי למילותיך פה ושם}יכול אפילו להריח הדשא...לדמין בראש את הפקקים שבבוקר...חושב על השכנים שלך,וצוחק יחדיו איתך...אומנם יומרני למחריד,להסיק כל כך הרבה,מכל כך מעט.אבל על הצחוק שלי,ומה זה שגורם לי לצחקק,לא ממש שולט...

למעלה