אז הנה גם אני מצטרפת...
ומקווה שאחרים יצטרפו אחרי, כי באמת נהיה פה שומם כמדבר, ואף אחד לא מגיב.. אז אני אתרכז דווקא בארוע המרכזי של השבוע : אחרי שעשיתי עם האוטו סלטה שלא הייתה מביישת בלרינה רצינית ברוסיה , עם האוטו על הכביש מלא הקרח, ועברתי לנתיב ממול עד שהגדר מעל התהום עצרה אותי, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף מכונית. מה לעשות הגרוטאה האומללה שלי כבר לא עומדת בעומס מזג האוויר והנסיעות הארוכות, ונעשתה לא בטיחותית בעליל, מה גם שעכשיו אחרי התאונה, ללא פנס ימני קידמי, ללא פגוש, ועם עוד כמה דפיקות, היא הפכה להיות לא שמישה. אז בתחלה חשבתי שאולי אני אוכל סוף סוף להגשים את החלום שלי (בכל זאת ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות..) ולקנו לי איזה ג'יפ 4X4, אבל אחרי חיפוש קצר אצל הדילרים בסביבה, וקצת באינטרנט, הבנתי שהחלום הזה עוד רחוק ממני. בקיצור היה שבוע שלם מלא דילרים של מכוניות משומשות, והיומרים בe bay וגם דיפדוף בדפי העיתונים המקומיים (שהם בכלל סיפור שלם, אבל למקום אחר) והייאוש התחיל להתשלט... ואז, לפתע תוך כדי נסיעה לעיר הקרובה, להתאוורר קצת מהחוה, ראיתי בצד הדרך מכונית למכירה. אמנם לא חדשה, שנת 98, אבל מהמכוניות האמריקאיות הישנות האלו, שנראות כמו ספינת חלל מרובעת וארוכה, משהו קלאסי כזה, ובמצב מפתיע לטובה, מטופחת נקיה, יפה, כאילו עכשיו יצאה מהחנות, וגם עם מייליג' יחסית נמוך לאזור. והמחיר - משהו שנמצא בטווח האפשרי מבחינתי
קניתי מיד, בטח קניתי... ועכשיו אני משייטת לי בכבישי הצפון, באוניה על גלגלים, מרגישה מלכת הכביש, וכיף... כיף... אז השבוע שלי היה בסימן אוטו, וסוף טוב הכל טוב שבת שלום לכולם