קפצתי לבקר.. אבל

liat129

New member
קפצתי לבקר.. אבל

נבהלתי מהפורום השומם.. אין פה אף אחד? איפה כל הסינגלים בחו"ל? נו להתפקד!

judyr

New member
היי ליאת

אני שמחה לבשר לך.. שאת נבחרת ברב קולות לבשר לך כי עליך להכין קבלת שבת לפורום קדימה!

liat129

New member
יקירתי.. את תשלמי על זה ביוקר!!

רק תסבירי לי איך עושים קבלת שבת כשכל השבוע לא רשמו פה? מה אפשר לסכם?
אז מה היה לנו השבוע? אה.. כלום!
אבל את יודעת מה? אני מרימה את הכפפה, והנה מה שהיה לי השבוע:
יום ראשון: נסענו לקניון חדש.. מערבי לשם שינוי, ו - פעם ראשונה שמצאתי בגדים נורמלים בסין! בטח שקניתי!
יום שני: היינו בבית תה מסורתי (כמו בית קפה אבל שותים בו תה)מ-ה-מ-ם ושתיתי לראשונה בחיי תה פירות מדהים עם פירות אמיתיים.
יום שלישי: שום דבר מיוחד..
יום רביעי: הקדשתי את שיעור הסינית שלי ללימוד מתכונים להכנת טופו.. בכל זאת אחרי כמעט חצי שנה בסין, כדי שאני אלמד להכין איזה אוכל סיני, להרשים ת'הורים..
יום חמישי: שום דבר מיוחד..
יום שישי: הכנתי טופו.. וכנראה שמקומי לא במטבח..
חוץ מזה הלילה עוד צעיר.. ואולי נצא פה לאיזה פאב.
זהו.. עוד שבוע חלף לו..
עכשיו תורך!

judyr

New member
אני ? תמיד אני?

אוקי
סיכום שבועי
השבוע עבר לי מהר מדי האמת לא הצלחתי לעשות כל מה שתיכננתי במתנ"ס אבל זה תמיד ככה... אני מתכננת יותר מדי
בכל מקרה התשתית נפרשה (אווו נשמע צה"לי משהו) הכנתי את החומר הכתוב שיתן לילדים מושגי יסוד קבעתי שתי ישיבות מערכת לתחילת השבוע יום שני ויום שלישי ככה שהם יוכלו לבחור מתי מתאים להם ואז אני אתחיל להכניס אותם לעניינים... ישר אחרי הישיבה תרגיל קטן ויום למחרת ישיבה נוספת וניתוח התרגילון ואחרי זה תחקיר לקראת מצולמות ואז ישיבה על התחקירים לימוד על הציוד ויציאה לשטח בהקדם האפשרי היעד שלי הוא לשלוח מגזין ראשון למת"ב כבר במרץ גם אם הוא לא יהיה הכי טוב/מקצועי... אבל זו התחלה ודווקא שהילדים ירצו להשתפר.... כי כולם יצפו בזה בשכונה שלהם התחלתי במו"מ עם ספקים לגבי הציוד שאני רוצה לרכוש ונראה לי שאגיע להחלטה לקראת אמצע שבוע הבא ציוד צילום אני ארכוש שזה בטח יחסל לי ת'תקציב (את כולו... וזה לא הרבה) ציוד תאורה אני לא ארכוש מקצועי אלא אגש לחנות חשמל ואאלתר משהו ולגבי מיקרופונים ומה שקשור יזמתי שיחה עם מאיר קילים שהוא הבעלים של "קילים הגברה ותאורה" והוא מגיע אלי לקפה ביום ראשון למשרד ואני אנסה לארגן ממנו ציוד בסיסי בתרומה והוא יקבל קרדיט אצלי ברול סיום של המגזין באופן קבוע... מן שרות לקהילה... וככה השם שלו מופיע על המסך... נראה... כמו שאני מכירה אותו זה תלוי במצברוח שלו.... הוא יכול להרשות לעצמו את זה הכל תלוי מה הוא ירגיש.... וזהו... מקווה להצליח שיהיה לכולם שבת שלום מבורכת באשר הם ג'ודי

liat129

New member
מה זאת אומרת מקווה להצליח???

ברור שתצליחי! מישהו יכול עלייך ועל הילדים האלו?
אני מחכה לעדכונים! מה עם ההקרנה של הסרט דרך אגב, אמור להיות שבוע הבא לא? תגידי, איך הילדים? בטח כבר מאוהבים בך...

judyr

New member
לא שבוע הבא אבל בקרוב

מצנר היו"ר התלהב הוא ראה את הסרט וממש ריגש אותו ועכשיו הם מארגנים את הערב הזה... והילדים האלה.... זה יקח קצת יותר זמן כי הם עברו מספיק בחיים הקצרים שלהם בשביל להתקשח... אבל אני בטוחה שהם יקבלו אותי אליהם ואני אתן להם ככל שאוכל מווואההההה לך

liat129

New member
סומכת עלייך נושא הזה..

ועכשיו תגידי לי איך מעוררים פה ת'אנשים קצת? בסוף זה יהיה פורום פרטי.. יאללה, תפעילי את קשרייך וקסמייך..

judyr

New member
תראי

נראה לי אני אעבור דירה לפה... בשכן משום מה כל מה שאני עושה או אומרת ישר מקללים אותי ומאיימים עלי פחחחחח למרות שזה... איך לומר... מדגדג לי ת'קצה של האצבעות... פחחחח שורף לי .... ג'ודי שרצה לכיור לכבות את רשפי האש ..... חחחחח

liat129

New member
תאמיני לי.. אני מאמצת!

איזה פחד.. אי אפשר להוציא מילה..

judyr

New member
כן אה...

אבל מה לעשות... את ג'ודי לא מפחידים כל כך מהר ובטח שלא מאיימים.... כואב לי הלב עליו נראה לי משהו התקצר אצלו בקופסא לא משנה... האמת... הוא ממש מצחיק אותי כל פעם הוא קורע אותי מחדש ועוד מתעצבן אחרי זה
חחחחח

ליילה

New member
אז הנה גם אני מצטרפת...

ומקווה שאחרים יצטרפו אחרי, כי באמת נהיה פה שומם כמדבר, ואף אחד לא מגיב.. אז אני אתרכז דווקא בארוע המרכזי של השבוע : אחרי שעשיתי עם האוטו סלטה שלא הייתה מביישת בלרינה רצינית ברוסיה , עם האוטו על הכביש מלא הקרח, ועברתי לנתיב ממול עד שהגדר מעל התהום עצרה אותי, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף מכונית. מה לעשות הגרוטאה האומללה שלי כבר לא עומדת בעומס מזג האוויר והנסיעות הארוכות, ונעשתה לא בטיחותית בעליל, מה גם שעכשיו אחרי התאונה, ללא פנס ימני קידמי, ללא פגוש, ועם עוד כמה דפיקות, היא הפכה להיות לא שמישה. אז בתחלה חשבתי שאולי אני אוכל סוף סוף להגשים את החלום שלי (בכל זאת ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות..) ולקנו לי איזה ג'יפ 4X4, אבל אחרי חיפוש קצר אצל הדילרים בסביבה, וקצת באינטרנט, הבנתי שהחלום הזה עוד רחוק ממני. בקיצור היה שבוע שלם מלא דילרים של מכוניות משומשות, והיומרים בe bay וגם דיפדוף בדפי העיתונים המקומיים (שהם בכלל סיפור שלם, אבל למקום אחר) והייאוש התחיל להתשלט... ואז, לפתע תוך כדי נסיעה לעיר הקרובה, להתאוורר קצת מהחוה, ראיתי בצד הדרך מכונית למכירה. אמנם לא חדשה, שנת 98, אבל מהמכוניות האמריקאיות הישנות האלו, שנראות כמו ספינת חלל מרובעת וארוכה, משהו קלאסי כזה, ובמצב מפתיע לטובה, מטופחת נקיה, יפה, כאילו עכשיו יצאה מהחנות, וגם עם מייליג' יחסית נמוך לאזור. והמחיר - משהו שנמצא בטווח האפשרי מבחינתי
קניתי מיד, בטח קניתי... ועכשיו אני משייטת לי בכבישי הצפון, באוניה על גלגלים, מרגישה מלכת הכביש, וכיף... כיף... אז השבוע שלי היה בסימן אוטו, וסוף טוב הכל טוב שבת שלום לכולם

liat129

New member
שבוע עמוס משהו..

קודם כל - את בסדר? לא נשבר כלום
? ומזל טוב על האוטו! אין כמו לקנות רכב..

ליילה

New member
תודה תודה על הברכות

אני בסדר, שום דבר לא נשבר... והאוטו החדש פצצה, אני פשוט לא מפסיקה להתלהב... אין כמו לקנות רכב, אין...

NAHAL

New member
סיכום שבועי שלי

אז ככה יום ראשון שני ושלישי שלג שלג ולקינוח עוד קצת שלג ברביעי מהנדסים את הפינוי מהחלון בחמישי אי אפשר כבר ליברוח אז משנסים ויאלה לעבודה מפנים קצת שלג מתחילים עים השכנה מימול והולך לעזור לה בפינוי הדרב ואיי שלה גמרתי איתה וחזרתי לשלג שלי יום שישי הגיע ואני עדיין עים השלג ומחר אני נוסע לסקי בפנסלבניה אז שבת שלום לכל הסינגלים למינהם ביי

שלומי ny

New member
מיתפקד

ניתן לומר שהפרום בהחלט שומם ,כי כולם פה עסוקים בכסף! ומי שלא ,אז עסוק בליתחון את העיר המטורפת הזאת! ומי שלא ,לא פנוי (סינגל)! ומי שלא, אז כנראה רק אני ואת

למעלה