משו ישן..
D Dirtbag New member 19/8/05 #40 סתמו, שיעמם לי ];. ../images/Emo62.gif זו חללית עם איש ירוק בשמיים. וספספל על הדשא. באמת O: !
N netaK New member 20/8/05 #41 טוב זה לא ממש פיקסל ארט כי אם הייתי עושה את זה פיקסל פיקסל הייתי תולה את עצמי אבל זה עדיין צוייר לגמרי במחשב בפוטושופ עם מברשות וsmudge ו...צבעים וזה ואני כ"כ גאה בזה שזה מטריד, הדפסתי את זה ואני יושבת ומעריצה את זה :X
טוב זה לא ממש פיקסל ארט כי אם הייתי עושה את זה פיקסל פיקסל הייתי תולה את עצמי אבל זה עדיין צוייר לגמרי במחשב בפוטושופ עם מברשות וsmudge ו...צבעים וזה ואני כ"כ גאה בזה שזה מטריד, הדפסתי את זה ואני יושבת ומעריצה את זה :X
S Stinki Winki New member 20/8/05 #43 שיואו../images/Emo99.gif |גוססת| ז.. זה... מדהיםםםםםםםם אני בהחלט מקווה שזה על פי תמונה או שאני מרביצה לך! |מתה|
שיואו../images/Emo99.gif |גוססת| ז.. זה... מדהיםםםםםםםם אני בהחלט מקווה שזה על פי תמונה או שאני מרביצה לך! |מתה|
T tamaguchi girl New member 20/8/05 #44 ../images/Emo99.gif ../images/Emo7.gif זה מושלםםם וזה דיי מזכיר לי את נינט טייב. או שאני סתם מדמיינת >< אבל זה מושלם
../images/Emo99.gif ../images/Emo7.gif זה מושלםםם וזה דיי מזכיר לי את נינט טייב. או שאני סתם מדמיינת >< אבל זה מושלם
ה המפלוץ קריימר New member 20/8/05 #47 כבשיייייי כבשה היא בכלל יצאה בטעות, ניסיתי לצייר תיק והמשכתי את זה בלי לשים לב לכבשה. נו טוב, שיהי כבשה אם הדמיון שלי רוצה איך יצא הצמר? או שזה נראה כמו ענן?
כבשיייייי כבשה היא בכלל יצאה בטעות, ניסיתי לצייר תיק והמשכתי את זה בלי לשים לב לכבשה. נו טוב, שיהי כבשה אם הדמיון שלי רוצה איך יצא הצמר? או שזה נראה כמו ענן?
M Mr Cookie Monster New member 20/8/05 #50 מאוד חמוד ../images/Emo13.gif. הצמר מזכיר לי בלוני מסטיק. כדי לגרום לזה להראות יותר צמרירי אפשר להשתמש בנויז בין הגוונים, ולהקיף את קווי המתאר בצבע האחרון שבפלטה, לטישטוש. יש לכבשה הזו אוזניים? זה לא כל כך ברור...
מאוד חמוד ../images/Emo13.gif. הצמר מזכיר לי בלוני מסטיק. כדי לגרום לזה להראות יותר צמרירי אפשר להשתמש בנויז בין הגוונים, ולהקיף את קווי המתאר בצבע האחרון שבפלטה, לטישטוש. יש לכבשה הזו אוזניים? זה לא כל כך ברור...
ה המפלוץ קריימר New member 21/8/05 #52 אין לה אוזניים ../images/Emo6.gif שכחתי אני אתקן, תודה על התגובה