קפוץ בפ"ד קפוץ

gilgamesh

New member
הערה בנוגע לשאלה 1.

השיר נפתח בשורותNow somewhere in the black mountain hills of Dakota There lived a young boy named Rocky Raccoon,ומכאן אני מסיק באופן חד משמעי שמדובר בבחור שכינויו רוקי ראקון,ולא היונק הקרוי במחוזותינו דביבון (ולא,לא עניתי על השאלה הזו בBPD בתשובה "רוקי ראקון")

ערןלוי

New member
אני מניח שלפי ההגיון הזה

דב נבון הוא גם חיה ולא אדם? קט סטיבנס? אריה עמית? הקשבתם לשיר? רוקי ראקון הוא "young boy", משמע אדם, לפי ההגדרה המקובלת. הדבר משתמע גם מכל שאר המלים של השיר, שנמצאות כאן.

בקשר לשאלה 1

תודה לכולם על ההסברים לגבי הדביבון ועל מילות השיר. אם מישהו רוצה לשנות את תשובתו אחרי השרשור הזה לרוקי ראקון הוא מוזמן.

John LennonS

New member
עכשיו כולם חושבים

הפוך על הפוך על הפוך על הפוך... בואו נראה מי גבר (או גברת) וישנה!

Jflyaway

New member
אפשר גם בלי הראקון

יש בשירי הביטלס עושר של דמויות. אני מציע לאנשים לקחת אלבומים ולחפש במקום לבחור מתות שמות השירים.

melancholy man

New member
עוד הערה חשובה לכולם

סעיף 4 אומר קאבר בעברית לשיר של הביטלס, קאברים של הרכבים או זמרים ישראלים באנגלית לשירים של הביטלס אינם עונים על ההגדרה. שוב, מי שיבחר לא לתקן את תשובתו, תינתן לו נקודה אחת על התשובה.

The Raver1

New member
אבל... אבל...

שאלתי אותך אם התשובות שלי בסדר ואמרת שכן ואני די בטוח שהקאבר שכתבתי לא בעברית :(

קפוץ בפ"ד קפוץ

הקפצת סוף השבוע של המשחק הפופלרי BPD, עד עכשיו 14 משתתפים במשחק, למוביל יש 62 נקודות שיוכפלו אם עד סוף המשחק הוא ישאר במצב בו כל תשובותיו זכו למקסימום הנקודות. יש המון נקודות גם השבוע באופן מפתיע, ובניגוד למה שחשבנו אתם מצטינים בלמצוא תשובות שלא חשבנו עליהן כלל.

תזכורת אחרונה

ביום ג' ב 08:00 אנחנו סוגרים את הרשימה, נכון לעכשיו אף אחד לא זכה בהכפלת נקודות, למרות ששנים מאוד התקרבו ויש להם 86 נקודות, אז עדיין לא מאוחר לשנות את כל התמונה של המשחק.

תזכורת אחרונה ממש

מחר בבוקר יסגרו הקלפיות, עד עכשיו כל מי שענה תשובות שעונות על ההגדרות,זכה לפחות ב 90 נקודות, ועדיין אף אחד לא הצליח להכפיל את הנקודות שלו, כך שממש כדאי לנסות ולהצטרף להובלה, אגב מי שיצליח להכפיל את הנקודות יזכה ביותר מ 220 נקודות, מה שעשוי לשנות את הכל.

BPD 6 במרוץ אחר פעמוני הגהינום

היה שבוע מעניין במשחק, אבל לפני התוצאות שינוי בצורת הספירה שנכנס בספירה שנכנס לתוקף החל מהשבוע: מי שלא השתתף שבוע אחד, יזכה לנקודה אחת פחות מהניקוד של מי שזה לניקוד הנמוך ביותר באותו שבוע (או 20 נק' מה שיותר נמוך מהשניים) כך שמי שהחמיץ שבוע אחד עדיין ישאר במשחק, אבל, כלל זה מוחל רק מהשבוע הראשון בו התחלתם להשתתף (כלומר אם התחלתם להשתתף במשחק בשבוע השני, לא תקבלו נקודות על השבוע הראשון. במשחק עצמו נמשך המרוץ אחר הלזי, מוש השור שקורא לעצמו עכשיו melquiadess מתקדם בצמרת, רית'ם וגרימבל מנהלים קרב מאסף מול המוביל ועל המקום השני ויש לנו כמובן גם מנצח חודשי. אז תחזיקו חזק, הנה התוצאות, והפעם הן יגיעו בפורמט GIf

../images/Emo41.gif 1. דמות משיר של הביטלס

להזכירכם הניקוד הוא סה"כ המשתתפים פחות מספר הבוחרים בתשובה מסוימת, הניקוד בתמונה המצורפת

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif 4. קאבר בעברית לביטלס

ישנן תשובות שלא הצלחנו לברר אם הן נכונות, וביקשנו הבהרות מהגולשים, מי שלא ענה לבקשה שלנו, קיבל נקודה אחת בלבד.

למעלה