קפוץ בפ"ד קפוץ

../images/Emo41.gif BUPD IV שבוע 6../images/Emo79.gif

השבוע נשחק by unpopular demand כלומר יש לבחור את התשובה שלדעתכם, המספר הקטן ביותר של גולשים יתן כתשובה לכל אחת מההגדרות. את התשובות יש לשלוח כרגיל במסר ליוזר LadyG והניבלונגים בלבד, אנא אל תגיבו בהודעה בפורום. ניתן לשלוח תשובות עד יום ג' בשעה 08:00. ועכשיו להגדרות: 1.דמות בשיר של הביטלס (דמות היא אדם, אמיתי או פקטיבי המוזכר/ת בשם או בכינוי ולוקח חלק מהסיפור שבשיר, כך לדוגמא, ארציאלי הבן, הוא דמות בשיר "מחכים למשיח של שלום חנוך, או sad lisa היא דמות בשיר של קט סטיבנס). 2.אמן רוק (או להקת רוק) אירי, שהקליט/ו אלבום לפני 1979. 3.קאבר שביצעה להקת Deep purple באלבום אולפן (אנא כתבו גם את שם האלבום). 4.קאבר בעברית לשיר של הביטלס 5.אלבום בו משתתף ג'ורג' הריסון (אלבומי אולפן בלבד)

LadyG

New member
לי יש ../images/Emo13.gif

מה בתמורה

Miss CB

New member
תמורה כספית נאה

היות וזה סיבוב מיוחד, ובלתי רגיל, נכון שתרשו הרחבה קלה של ההגדרות? (לא, אני לא מתכוונת אחת כמו "אירי, אמריקאי; 79, 2004; אותו דבר!) או אם לנסח אחרת, מבלי לחשוף את הרעיונות שלי: יש תוספות והגבלות שאתם רוצים לתת לאיזו מן ההגדרות לפני שאני נותנת לדמיון לעוף? (שוב, אני לא מדברת על דברים פרועים לגמרי, הכל שאלה של הגדרת מושגים..)

הההגדרות הן כמו שהן בכוונה

תני לדמיון שלך כמה חופש שאת רוצה, כל עוד זה עונה על ההגדרה. שאלות ספציפיות כדאי לשאול במסרים כ אנחנו לא רוצים לתת "רמזים" שהיפכו לתשובות פופלריות, או במקרה הזה לתשובות שנמנעים מהן

The Raver1

New member
זה משגע אותי!

כל ההפוך על הפוך על הפוך על הפוך של האנפופיולר... משחק שטני

הסבר והערות קטנות

אופן הניקוד: (לטובת החדשים) אנחנו משחקים משחק הפוך, כלומר ככל שבחרו פחות אנשים בתשובה שלכם תקבלו יותר נקודות, אנחנו מנקדים באופן הבא: מספר המשתתפים פחות מספר האנשים שבחרו בתשובה מסוימת. לדוגמא: אם יהיו 26 משתתפים כמו בפעם שעברה, ובתשובה שלכם בחרו עוד 3, אז הניקוד יהיה 26 (מספר המשתתפים) - 3 (מספר האנשים שבחרו בתשובה) = 23. נכונות התשבות: אם התשובה ששלכם אינה נכונה, כלומר, בחרתם בשיר שהוא לא קאבר ישראלי של הביטלס, או אמן שהוא לא אירי וכו' תקבלו נקודה אחת בלבד גם אם אף אחד אחר לא בחר בתשובה. אם לא תשלחו תשובה להגדרה מסוימת, לא תקבלו נקודות כלל. ועוד הערה קטנה, במידה ואנו מקבלים תשובה המכילה יותר מתשובה אחת ואתם משאירים לנו להחליט במה בחרתם, נבחר בתשובה הראשונה ששלחתם (כלומר, שלחתם תשובה שאומרת, בשאלה 1 אני עונה X או Y נבחר בכל מקרה ב X) ושוב, ניתן לשלוח תשובות רק פעם אחת, לא נקבל תיקונים או השלמות. אגב, עד עכשיו ענו כבר 6 גולשים, בשביל כמה שעות זה קצב לא רע, כך שיתכן ויהיו הרבה נקודות בכל זאת.

Jflyaway

New member
מה אם כל

התשובות נכונות ואף אחד אחר לא בחר את אותן התשובות? כמה ה MAX? (ההממ.. בא לי עי ההפוך הזה )

המקסימום הוא

לכל שאלה: מספר המשתתפים מינוס 1 יתכן ונוסיף איזה בונוס, נצטרך להתיעץ על זה ביננו. גם אנחנו אוהבים יותר את ההפוך זה יותר כיף...

The Raver1

New member
../images/Emo12.gif

זאת אומרת שאם משתתפים 26 איש ויש 5 שאלות ומישהו מצליח לתת 5 תשובות שאף אחד אחר לא נתן הוא יקבל 5*25*2 = 250? זה פותח את המשחק לגמרי...

אה...כן

זה עשוי לשנות קצת את התמונה אם האנשים הנכונים יזכו בנקודות, בכל מקרה יהיו תנועות רציניות במיקום אחרי השבוע.

Abbe Faria

New member
בשאלה 2

תשובות כוללות גם את השטח הצפוני של האי שנכבש ונבזז בידי הכובש הבריטי האכזר? או רק אייר?

הערה כללית לכולם (חשוב)

מאחר ואנחנו משחקים unpopular יש חשיבות גדולה יותר לדיוק בתשובות (אין בעיה לכתוב שושנה דמארי כאמן רוק אירי ולקבל את כל הנקודות) לכן יש כמה שגיאות שחוזרות אצל כמה מהעונים וחשבנו לתקן אותם באופן פומבי בשביל שלא יחזרו אצל אחרים (כמובן שמי ששלח תשובות שגויות מוזמן לשלוח תיקונים) שאלה 1: רוקי ראקון, הוא ראקון (סוג של חייה) ולכן לא אדם ולפיכך לא דמות בהתאם להגדרות שלנו). שאלה 2: להקת ה The Bachelors על אף מה שנרמז ב AMG היא לא להקת רוק (יותר דומה לפול אנקה אם אתם רוצים) ונחשבים לפלישה בריטית על ידי AMG משום שהם בריטים מהסיקסטיס, אבל זו טעות מיסודה. עוד לשאלה זו: U2 הקליטו את אלבומם הראשון אחרי 1979 ולכן לא מתאימים להגדרה (אם אתם לחוצים על דיוק, אז האלבום הראשון יצא ב 1980 ולפיכך שנה אחת מאוחר מידיי). והערה אחרונה, מי שכתב בוב גלדוף, כתשובה לשאלה זו, התשובה שתרשם לו היא בומטאון ראטס, שכן סינט בוב לא פצח בקרירת הסולו שלו של שירה והצלת רעבים אלא בשנות השמונים. ולשאלה 4: לו יהי של נעמי שמר, אינו קאבר של הביטלס. מי ששלח וטרם תיקן (או שיבחר לא לתקן) תנתן לו נקודה אחת על כל אחת מהתשובות הללו בלי קשר לכמות העונים את אותה תשובה.

למעלה