קפה

De-Panther

New member
אני באמת מתגעגע למסטיק עלמה../images/Emo10.gif נמממ

אורביט זה נחמד וכל זה אבל הטעם של עלמה חסר...

De-Panther

New member
אני לא חושב שהתשובות שלי יעזרו לך..

בגלל שאני לא נוהג ממש לשתות קפה אבל הנה בכל זאת
1. האם אתה נוהג לשתות קפה באופן קבוע (לפחות 5 פעמים ביום)? לא 2. כשאתה שומע את המילה "קפה", על מה אתה חושב? מה אתה מרגיש? איכס... לא אוהב
3. איזה סוג קפה אתה הכי אוהב? מה הקפה השני שאתה אוהב? אני לא אוהב... אבל אם כבר קפה אז תמיד כיף כשיש בו קצפת... אז אמממ... שוקו עם קפה ואחרכך נסקפה 4. למה הקפה הראשון שציינת אהוב עליך ולמה הקפה השני אהוב עליך פחות? אמממ... השוקו מציל את הקפה ונסקפה זה פשוט נוסטלגי בשבילי אז אני אוהב גם את זה
5. האם לדעתך הקפה תורם לך באיזשהו אופן? כיצד? כן... הוא גורם לי להיות ערני... 6. האם לדעתך הקפה מזיק לך? כיצד? כן... הוא גורם לי להיות קופצני... 7. באיזה כלי אתה שותה קפה? האם זהו כלי קבוע? האם ישנה לך לשתות קפה בכלי אחר? (גם כלים יוצאי דופן כמו בקבוקים, כפיות). סתם כוס... לרוב חלבית... או אם זה ממכונה ואז זו חד פעמית... 8. אילו סוגים של קפה אתה מכיר? לא מכיר... בעצם קפוצ'ינו ונסקפה... לא שאני ממש יודע מה ההבדל בין כל אחד
9. איך אתה מכין את הקפה שלך? האם ישנם שלבי הכנה קבועים? 3 או 4 כפיות סוכר כפית או 2 של קפה קצת מים חמים הרבה חלב 10. האם אתה משתמש באותם כלים בכל פעם שאתה מכין קפה? במידה וכן, באילו כלים? למה הם קבועים? כפית וכוס... כלים שימושיים
אבל לא תמיד באותה כפית ואותה כוס
11. מי בעיקר שותה קפה לדעתך? מבוגרים 12. איזה קפה אתה לא אוהב? למה? יותר מידיי
קפה זה לא טעים והוא סתם עושה אותי קופצני בצורה מעצבנת 13. האם יש משקה שאתה אוהב פחות מקפה? איזה? למה? כן... מיץ אשכוליות זה נוראי... למה בכלל המציאו את זה?? סתם תוקעים את זה באירועים שונים ואז כשכל הקולה נגמרת ואנשים צמאים הם נאלצים לשתות מיץ אשכוליות 14. האם יש משקה שאתה אוהב יותר מקפה? איזה? למה? כל משקה בערך... אבל עדיף קולה
15. מאיזה גיל אתה שותה קפה? לא יודע... שתיתי קפה בגן וביסודי כי זה גרם לי להרגיש כאילו אני "ילד גדול" ואני שותה משקה של גדולים... 16. האם אתה מרגיש שינוי במצב הנפשי או הפיזי שלך לאחר שתיית קפה? אם כן, האם זה מיידי? או לאחר פרק זמן מסויים? אני נעשה יותר ערני וקופצני... אבל לוקח קצת זמן
אפפעם לא ממש בדקתי... לרוב אני שותה את זה אחרי קצת שעות שינה וכשיש לי משהו חשוב בבית הספר אני שותה את זה לפני שאני יוצא מהבית ואז כשאני מגיע לבית הספר אני כבר מרגיש יותר ערני(ולצערי קופצני בצורה מעצבנת)

עִידן

New member
הנושא לא משהו... אבל בכל זאת.

1. האם את נוהגת לשתות קפה באופן קבוע (לפחות 5 פעמים ביום)? לא 2. כשאתה שומע את המילה "קפה", על מה אתה חושב? מה אתה מרגיש? "איכס" 3. איזה סוג קפה אתה הכי אוהב? מה הקפה השני שאתה אוהב? אייס קפה. פראנץ' ונילה. 4. למה הקפה הראשון שציינת אהוב עליך ולמה הקפה השני אהוב עליך פחות? כי הראשון טעים (אין לו הרבה טעם של קפה), ולשני אין טעם מספיק חלש. 5. האם לדעתך הקפה תורם לך באיזשהו אופן? כיצד? לא 6. האם לדעתך הקפה מזיק לך? כיצד? לא 7. באיזה כלי את שותה קפה? האם זהו כלי קבוע? האם ישנה לך לשתות קפה בכלי אחר? (גם כלים יוצאי דופן כמו בקבוקים, כפיות). כן. לא הייתי רוצה לשתות קפה מבקבוק. אולי אייס קפה כן. 8. אילו סוגים של קפה את מכירה? 9. איך את מכינה את הקפה שלך? האם ישנם שלבי הכנה קבועים? לא מכינה 10. האם את משתמש באותם כלים בכל פעם שאת מכינה קפה? במידה וכן, באילו כלים? למה הם קבועים? 11. מי בעיקר שותה קפה לדעתך? גנגי 12. איזה קפה את לא אוהבת? למה? כל קפה חוץ מהדניים שציינתי. כי אין לזה טעם טוב. 13. האם יש משקה שאת אוהבת פחות מקפה? איזה? למה? לא חושבת 14. האם יש משקה שאת אוהבת יותר מקפה? איזה? למה? כל השאר 15. מאיזה גיל את שותה קפה? 16. האם אתה מרגיש שינוי במצב הנפשי או הפיזי שלך לאחר שתיית קפה? אם כן, האם זה מיידי? או לאחר פרק זמן מסויים? רק אם זה קפה מאוד מרוכז שאני שותה כדי להישאר ערה הרבה זמן, והוא אכן עוזר לי בזה. האם הקפה קשור בעוד דברים חוץ משתיה? במידה וכן, למה הוא קשור לדעתכם?

אטיוד5

Active member
שתי תשובות

ולא יודע אם שאלת או לא. 1. האסוציאציה המיידית שלי למלה קפה היא פתח תקווה. 2. הרופא יעץ לי לשתות קפה כשדופק הדם שלי (לא הלחץ) היה נמוך.

dana2909

New member
אה.. קפה..

רק חבל שיש אנשים (*רמז*) שלא כל כך, איך לומר בעדינות, מתעבים קפה. כשהשאלון יהיה על דיאט קולה לסוגיו - אני הבנאדם בשבילך.

dana2909

New member
עשיתי בלאגן

כמובן שכן, לא ברור לי איך מסוגלים אנשים לסבול את הריח הנורא הזה.

גנגי

New member
אחת מהבנות שלי

מתעוותת מגועל בכל פעם שעוברים ליד חנות קפה, והשנייה נמתחת בעונג מהריח. ~על טעם בריח אין טעם להתווכח~

אני מתה על ריח של קפה

אפילו יותר מהטעם. קפה שחור, למשל - אני רק מריחה. כשהייתי בהריון - ריח של קפה גרם לי רצון עז להקיא (וגם מיץ מנגו, משום מה).

De-Panther

New member
האקסית אהבה קפה... למדתי לסבול את..

הטעם של זה עם הנשיקות
אבל מי אני שאדבר על ריח או טעם רע?? אני מצחצח שיניים פעם בחודשיים במקרה הטוב... חוצמזה כשהיא לא הייתה שותה קפה אז היה מצוין

גנגי

New member
והיא

התרגלה לטעם של השיניים הלא-מצוחצחות שבא עם הנשיקות?

למעלה