מאוד משתדלת לענות ברצינות. באמת.
1. האם אתה נוהג לשתות קפה באופן קבוע (לפחות 5 פעמים ביום)? בדומה לג'ולייטה, חשבתי שזה היסחפות, 5 כוסות. וכמוה, בלי לדעת, אני מגיעה לחמש כוסות. 2. כשאתה שומע את המילה "קפה", על מה אתה חושב? מה אתה מרגיש? שקט, הפסקה מהאטרף, הזדמנות לקשקש ולא רק על עבודה. 3. איזה סוג קפה אתה הכי אוהב? מה הקפה השני שאתה אוהב? אני הנחתי שאת מדברת על חברות דווקא. אני בעד נס, מבחינתי טסטר'ס צ'ויס או (שאלוהים יסלח לי) נס של עלית זה בסדר. 4. למה הקפה הראשון שציינת אהוב עליך ולמה הקפה השני אהוב עליך פחות? שניהם אהובים. יש מעט מאוד נסים קפאים שאני לא אוהבת. 5. האם לדעתך הקפה תורם לך באיזשהו אופן? כיצד? הוא מגביה אותי, מבהיר את שיערי ומוסיף לאייקיואי. בגלובאלי, הוא אוסף אותי למיקשה אחת כשצריך, ורק אחרי כמה זמן צריך אותו שוב כי הכל נהפך למולקולות. 6. האם לדעתך הקפה מזיק לך? כיצד? הוא מעצים את הנוירוטיות הקיימת ממילא. 7. באיזה כלי אתה שותה קפה? האם זהו כלי קבוע? האם ישנה לך לשתות קפה בכלי אחר? (גם כלים יוצאי דופן כמו בקבוקים, כפיות). בספל, אין אחד ספציפי, לרוב הם חד פעמיים. לא זוכרת ששתיתי קפה שלא בצורה של כוס, בטח לא מבקבוק. שהרי - אין טעמו של השוקו בכוס לאחר ששפכו אותו מהשקית. וזה ידוע. 8. אילו סוגים של קפה אתה מכיר? אולי אני אצרף את הלינק מהמערכון של ארץ נהדרת?.. ואם את מתכוונת לחברות שונות, אני יכולה להיזכר באולי שלוש. 9. איך אתה מכין את הקפה שלך? האם ישנם שלבי הכנה קבועים? כוס, שני סוכרזית, חצי כפית קפה. המים רתחו, שופכים שלוש חמישיות מים ומוסיפים את כל השאר חלב. 10. האם אתה משתמש באותם כלים בכל פעם שאתה מכין קפה? במידה וכן, באילו כלים? למה הם קבועים? לא קבועים. אני הרי כל יומיים בעיר אחרת בעולם.. 11. מי בעיקר שותה קפה לדעתך? אנשים שנגמלו מעישון סיגריות והחליפו התמכרות בהתמכרות. 12. איזה קפה אתה לא אוהב? למה? הפוך ושחור. כי זה איכס (הומאז', חברות, הומאז'). 13. האם יש משקה שאתה אוהב פחות מקפה? איזה? למה? אלכוהול לסוגיו (לא טעים, שלא לומר איכס), מיצים שעשויים מפירות מזעזעים כמו גויאבה או פסיפלורה. ואני נעלבת בשמם של מיץ הגזר והמיצים הדיאטטיים שהועלבו על ידי מקדימותיי לתשובה. 14. האם יש משקה שאתה אוהב יותר מקפה? איזה? למה? מילקשייק וניל. מחזיר לי את התקווה שיום אחד יהיה בסדר. וגם מירינדה, שזה משקה לא דיאטטי, סינטתי, כתום, תוסס, ומלא צבעי מאכל, שהוא חיקוי עלוב לאורנג'דה האלמותית שחברת קוקה קולה החליטה יום אחד להפסיק לייצר, ולא התחשבו באלפי המעריצים המושבעים שנותרו עם הפאנטה הגועלית הזאת. 15. מאיזה גיל אתה שותה קפה? עשרים ומשהו. לפני זה שתיתי תה כל הזמן. 16. האם אתה מרגיש שינוי במצב הנפשי או הפיזי שלך לאחר שתיית קפה? אם כן, האם זה מיידי? או לאחר פרק זמן מסויים? אני בעקרון מתעוררת, אבל לצערי ההשפעה היא זמנית מאוד, ואחרי חמש דקות אני שוב ישנה בעמידה.