קפה עם הפורום.

גנטי

New member
אני אומר לך למה.

לא כותב פה הרבה .אבל קורא המון ומאחורי הקלעים תויתי קצת קשרים מדברים צוחקים וכל מיני וכששאלתי את השאלה שלך.? ענו לי בפשטות מרגישים צורך לנסות להגן על המקום הזה בגלל החשיבות של המקום להם בחיים וכנראה לא יגידו בקול רם אך הם ממש לא מבינים את האנשים שיושבים בחיבוק ידיים שרואים הרס ולא קמים לתקן??? כל אחד בדרכו מנסה לתקן את בהתעלמות הם בנסיון להגיב ולהראות שהמקום שונה זה הויכוח העתיק ביותר. השקפת עולם שונה לחלוטין

נקיטה

אם נזכרת אחורה ...תני לי להזכיר לך שאיפה שהוא קצת בעבר הלא כל כך רחוק פתחת ניק בשם תפוזינה משהו ונכנסת ביערית ללא רחם .קטלת אותה וניסית לבזות אותה ושכחת לרגע שהיא אחת מעמודי התווך פה. שכחת את התרומה הענקית שהיא תרמה למקום הזה עכשיו תחשבי למה עשית זאת. ובטח תמצאי את התשובה שם בתוכך. עמוק עמוק ואמר פה מישהו אלף חכמים לא יצליחו להוציא אבן שוטה זרק לתוך באר את את האבן שלך זרקת.

נקיטה...

New member
וואט דה פאק?

לי...בניגוד לאחרים מעולם לא היה צורך בניקים בדויים. אני נקיטה...ופעם מזמן לטיפונת היתי -מרסל. מעולם לא תפוזינה או שאר ירקות. להכנס ביערית? אני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אל תתחיל/י איתי.

מרגיז...

אבל אמיתי??????????? ויומיים לפני כן גם לא הגעת בהפגנתיות אליה למפגש. עכשיו את צוללת בתקווה שתמצאי את האבן.

החתולית

New member
זה בצורפתית

לא לימדו אותך בדימונה שמרוקאים וגם מרוקנים מדברים צורפתית ?

החתולית

New member
אני ואתה ?????

מאיפה לאיפה אני נהייתי קרובת משפחה של אשכנזי קירח מדימונה ?

נקיטה...

New member
עכביש ../images/Emo25.gif

וואט דה פאק זה באינגלית...(חחחחחחחחחחחח) אבל טונה ועריסה זה בעברית! בא לך נרד על איזה כוס סודה מהסיפולוקס? אה?

תגידי גם לך

היתה דמות מפחידה בשם בלולו שהיתה מוזכרת רק אם לא היינו הולכים לישון זה היה תחליף נהדר לנעל גומי שעפה למרכז הגורגרת אבל זה היה מפחיד פחד אם לא תישן יבוא לך בלולו..

אדמiנית

New member
ואני בעד

לדפוק איזה לפתן טוב
תפוזינה עאלק, זותי היתה בוחרת ניק תפוזינה
אם היה איזה ירק מועמד, זה היה חרשוף

אפריל10

New member
אפריל

קראתי ומאוד התרשמתי מהחכמה שלך, אני חדשה בפורום, היום זה פעם ראשונה והאמת שהלכתי לאיבוד, אני גרושה טרייה + 2 בוגרים, ומחפשת חברה חדשה כי הקודמת עזבו בגלל הנסיבות (את יודעת איך זה) תרצי להתכתב?

ד ו ל ה

New member
../images/Emo45.gif כמה נכון...

מתגעגעת לנוכחות שלך כאן (ולעוד כמה אחרים) שהופכת את המקום הזה ליפה יותר, נעים יותר... מאמצת את המלצתך בשתי ידיים. דולה (מדירה רגליה משרשורי ג'יפה)

מאמינה שרובנו פה פותחים את הבוקר

(צהרים)עם כוס קפה-הרגע התעוררתי. הרגל מגונה, סתם כיף, סקרנות- הכל "כשר" וטוב. יהיה ארומה או לא- זה כבר תלוי בנו, מהיום הראשון שנכנסתי לפה היה גידופים קללות שקרים ריכולים ניקים בדויים-.היה! וכניראה שתמיד יהיה!! ענו וכניראה שתמיד יענו!!! אני אישית מדלגת. צודקת נקיטה- רק שלדעתי זה בלתי נמנע.

ערסlight

New member
הנוסטלגיה

כבר לא פעם אמרנו שהפורום הוא סך כל המשתתפים בו. הדרך הסבירה לעשות אותו הכי קרוב למה שאת רוצה זה להיות נוכחת. אין חלל. מה שמתרוקן מיד מתמלא במשהו אחר. וכמה נפלא שזה כך, זו הזרימה של החיים. ואפשר גם לשבת על הגדר ולהתרפק על מה שאין. אפשר גם להתלונן על הדרך. כמו בכדורגל, יש שחקנים ויש יושבי יציעים שיודעים [תמיד] יותר טוב.

למעלה