קפה עם הפורום.

מצוטטת

New member
הלו../images/Emo56.gif..ניקיטה..<שלמי יותר ארוך>

לא מבינה אותך...בעצם כן מבינה קצת בעצם לגיטמי אפילו לחשוב ולכתוב מ'שכתבת אפילו בסדר להרגיש צורך להוציא ולהביע דעה על הג'יפה הזו {של אתמול}...גמני אפילו הגבתי פכככככככ, הצלחת אפילו לגרום לי להתחייכת.... קוּלפם המילה "וותיקים" מעלה אצלי את "רף ה
"... אז קראתי אותEך, קראתי פעמייםבעצם! את שאת מינסת להגיד את שאליו את חותרת... {YYY זה הולך לצאת גמלי מ'זה ארוךךךךךךךךךךךך
} את מבינה פם גמלי זה היה מדליק ת'פיוז.... אז בזמנו ה"הפם" הזה שלי היה פשוט שונה, מאמינה גם של אחרים, אז מתי המקום הזה היה כמו משאף כמעט עבורי לא מעט מאיתנו צמחו אפילו נולדו קצת מחדש כאן בזכות המשאף הזה....גמני שפכתי והתפשטתי פה , אבל........ החיים הם דינמיים, כולנו בתנועה אנחנו משתנים גמני חשבתי פם שהמקום הזה "סטרילי...עד רכשתי בעצמי קצת "חוכמה ובינה ווירטואלית" ולמדתי שיש כאן ה-מ-ו-ן אמצע...המוןןןןןןןן!!! כמעט כמו כמות האנשים,.......כמו בחיים ז'תומרת שיש שמתחברים לכתיבה על זיונים {כולל ת'אלו של השכל
} ות'אלו שמתחקרים את סוגיית האהבה....ותאלו שעושים את הטזה שלהם על זוגיות....נו ואת האלו מה צריך לטאטא אחריהם SO
קולזמן באים חדשים...הרבה חדשים והנה רק אתמול , ממש טרי מהתנור הלכתי למפגש שכזה את יודעת מה הרגשתי.........הרגשתי בדיוק את שאת מתארת הלכתי שמה לאיבוד, אני והמבוכה שלי.... ולפני מה נירדמתי...הרגשתי מה זה "הקלה" שלפחות אני כבר ימבה זמן כאן עם "בגדים"....ושלא ממש מכירים לי..... אז בתכלס.......{כי גם ככה אולי רק את תגיעי עד לסוף של הכתוב
} את בטח עלית על הנקודה של הפואנטה שלי בכל ההתפתלות הזו <כהרגלי> המקום הזה חי, נושם ובועט..... והוא נעים וחמים ומצחיק....וכן גם ג'יפי וזה בסדר גמור
כי פורום = אנשים ושום כלום לא ישנו זאת יש המונים .... של את של אני של הם והן.... ועם כל הג'יפה והלאיבוד שהרגשתי אתמול....מודה בכניעה, זה עדיין אחלללה של מקום.... הנה לעיניי כולם מורחת לך...את בחרת ל"התקפל" משיקוליך אני עדין כאן במתון אומנם, אבל עדיין כאן!, עם כל הטוב והאיכס... ואת יודעת מה...כן יש לי ימים שאני שם...
במאחורי הקלעים עם קבוצת החברים הקטנטנה שלי... ויש ימים שאני כאן ...ועם המון
ולמדתי להכיל את הכל,...ואני לא מתנפלת עליך כרגע כל מה אני מנסה בת'פלפלות שלי זה להגיד לך ולהתעקש איתך הנה מוציאה לכבודך
......וצועקת תוציאי ת'אצבעות שלך מהכיסיםותתחילי להפריח כאן
מילים כומו את יודעת.......... אני ועוד שכמותי עוד כאן לקרוא.........
נו.....
מה את אומרת.........של מי יותר ארוך

R a c h e li

New member
מתוקה שלי.....

אם פעם הקפה היה הפוך וחזק.... היום עם הגיל ....
הוא נטול קפאין...... מה רציתי לאמר....זה שיש אכן שינויים..... וזה גם מתאים אם רק רוצים.....
תגידי כתבת סקס
....קראתי נכון....

קפה עם הפורום

ובכלל את נהגת לשתות תה עם שיבה וללכלך לעדי את הסלון עים פירורים. גם אני מכורה לקפה עם פורום, לא יכולה לשתות קפה בבית בלי שהמסך יהיה מולי.

ח ב ר מ ן

New member
ראית איך השרשור הזה החזיר לפה הרבה

מהותיקים והטובים שבנינו ,כתבתי על זה בעבר ,את צודקת בכל מלה, ואתם הותיקים והטובים חזרו אלינו ,והרימו את הפרום חזרה למעלה.. אורי

מצוטטת

New member
חברמניק'ו....

חייבת שוב להביע מחאההה כאן לכמה מהמילות ש'ך....... עם כל החיבה והכבוד....... ללא שמץ של ציניות או חס וכרפס לעג המושג הזה "וותיקים"..."טובים" זה משו שלי אישית גורם אי נוחות וזה בלשון המעטה.... ~דעתי~

מצוטטת

New member
חברמניק'ו..........

חייבת שוב להביע מחאההה כאן לכמה מהמילות ש'ך....... עם כל החיבה והכבוד....... ללא שמץ של ציניות או חס וכרפס לעג המושג הזה "וותיקים"..."טובים" זה משו שלי אישית גורם אי נוחות וזה בלשון המעטה.... ~דעתי~

למעלה