קפה עם הפורום.

נקיטה...

New member
קפה עם הפורום.

עד לפני שנה, כל בוקר...6 וחצי בבוקר, אני עם הקפה מול המסך, קוראת לי...עד שנשמעות צעדיהם הקטנים של ילדיי...ואז מתחילים את הבוקר...את היום. הפסקתי... למה? אין ממש תשובה. אולי כי מיציתי. אולי כי הפורום השתנה (וזו לא טענה, נא להרגע) אולי כי משהוא בי השתנה. מידי פעם...מגיחה , קוראת ולפעמים מגיבה. כן הכתיבה חסרה לי אוהבת הכי בעולם לכתוב(למה באמת הפסקתי?) והבוקר...שקט נפלא מציף את הבית, הילדים אצל אביהם אתמול ביליתי ערב חג נפלא. התעוררתי עם החשק ההוא של פעם, קפה עם הפורום. מתיישבת לי...ונכנסת לכאן (מקום שמילא את חיי בחברים מקסימים) ומוצאת הודעה שגררה כמעט 100 תשובות על אחד שבא לכאן לבזות איזה מפגש פורום שהיו בו הרבה חברים... זה לא נראה לכם מיותר? לא התעייפתם? למה פשוט לא לתת להודעה מהסוג הזה פשוט להעלם...לשקוע בלי תגובה. דפים שלמים של שירשורי סרק כעס וביקורת דפים שלמים שהיו יכולים להיות מלאים בכם, בכתיבה בשיתוף רגשות נעלמים תחת שירשורים במחילה מכבודכם - מטופשים. מה שמפליא אותי בכל פעם, זה דווקא אותה קבוצה של חברים וותיקים מהפורום שכבר למודי שירשורים מהסוג הזה, אתם טורחים לענות... כמה פעמים כבר היו כאלה דברים? וכמה עוד יהיה... אז למה לתת לזה מקום? באה גי'פה...תנו לה להעלם. לא...לא מבקשת מחיקה...פשוט לא להתייחס... אנשים נפגשים - שיעשו מה שבא להם שידברו על מה שבא להם וייהנו ממה שבא להם - תמיד...אבל תמיד בא לפה מישהוא מוציא דברים פרטיים החוצה ופה...מתחילה החגיגה. הלו...אנשים...לא התעייפתם? ככה...לקפה צ'כה להיות ארומה. להתיישב פה מול המסך ולקרוא אנשים חדשים שמגיעים עם כל הכאב שבהם עם ההתמודדות החדשה שניצבת בפניהם ואנחנו...מוצאים עצמנו בין המשפטים שלהם ואנחנו פה לעזור לתמוך לייעץ וכן...גם להוציא מהבועה ההיא אל חיים חדשים של חברה, מפגשים ואולי גם סקס (אני אמרתי סקס, אני?) ואלי גם אהבה... שכל אחד יכול לקחת מה שטוב לו (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אז...ב'קשה בואו נשנה... ואולי ניתן פחות מקום לגי'פה. לא אמרתי ...בואו נחזיר את הפורום למה שהוא היה פעם... הפורום השתנה , האנשים השתנו, כמות המשתתפים היא ענקית (לא כמו אותו שולחן ארוך באיזה מסעדה בראש"צ שהכיל את...כלללל הפורום
) זהוא. יצא לי ארוך (לא ממש התכוונתי).

תימניה

New member
קפה על גחלים....

והג'מעה כאן שרים פינג'אן קפה על גחלים נדליק נרגילה לשלום עוד תראו זה לא חלום בואו ונפתח שולחן לחפלה כמובן נזמין את השכנים כולם ואת כל העולם יבואו מכל העמים בשפע טעמים משם תעוף יונת שלום עלה של זית עוד היום (מעין אוחנה ודני גפני) חג שמח אישה

Den3

New member
יצא לך ארוך...

אבל יצא מהלב, ואת הלב אי אפשר ממש למדוד במטרים או במספר המילים שיוצאות ממנו... אז טוב שיצא כמו שיצא, מסכים עם כל מילה כתובה, לא נראה לי שהייתי יכול לכתוב זאת טוב ממך.

היי אישה מקסימה../images/Emo140.gif

מסכימה עם כל מילה שכתבת ומקווה שהדברים יופנמו , מספיק עם זריקת הבוץ ההדדית ע"ג המסך, מספיק עם הלכלוכים, באנו לכאן כדי לספר על מה שעברנו , כדי לשתף, כדי לחלוק, כדי לתת, כדי לתמוך אחד בשני... יכולה רק לומר לכם שהמקום הזה נתן לי המון המון כוח להתמודד עם משברים, לעבור קשיים, גם הזוגיות שלי נוצרה פה. מקסימולה שמחה לראות אותך פה שוב
הכתיבה שלך חסרה לי....

מיקי 43

New member
פעם לפני

גם אני הייתי מהמגיבים לכאלה פעם לפניי גם אני הייתי מתרגז בגלל כל מיני כבר זמן מה שאני לא מגיב לכאלה וממעט לקרא אולי כי עברתי פזה אולי כי באמת יש המון משתתפים ולא ממש מתחבר לי אבל ויש אבל אחד גדול המקום הזה הוא מקום טוב ויש כאן אנשים נהדרים ויש כאן תמיכה ועזרה וחברויות ויש גם עשבים שוטים כמו בכל מקום לכן כל אחד שיתחבר למה שמתאים לו וידלג על מה שלא והמקום הזה שישאר כמשענת ונחמה וסיוע לכל מי שצריך כן גם לצחוקים ושטויות וסקס וכל מיני אמיתי וחי ובא לציונה גואל ולציון גואלת ושתהיה שנה טובה מתוקה שמחה אוהבת מפרגנת מוצלחת ובריאה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

צודק מיקי

צודק בהחלט אני חדשה פה ומצאתי המון עזרה פה כשרע לי או סתם לבד נכנסת לםה ומגלה שלא לב כלל ויש פה אנשים נהדרים שאוהבים לעזור ולתת עצות כמו מיקי

t o t a l

New member
האישה שעשתה לי חשק לכתוב בפורום

הייתי חדש כאן, לפני עידן ועידנים ראיתי את הניק הזה "ניקיטה" שלקח אותי למחוזות אקזוטיים של יפיפיה לוחמת. נכנסתי לשרשור וקראתי סיפור קטן ומקסים.

בדיוק שותה את הקפה הראשון ../images/Emo13.gif

כמובן שאת צודקת, אולי אם כל פעם יבוא איזה צדיק שתופס את השרשור בהתחלה שלו, ויכתוב כמו שבזמנו בקומונה של אנדי הייתה ההחלטה, פשוט לא להגיב מודגש עם כוכבים בוהקים וורודים .

כמוני כמוך עניין של הרגל ../images/Emo96.gif

אחד הדברים שאני נוהג לקרוא עם הקפה של הבוקר זה את הכותרות הראשיות של דף הפורום ובמידה שיש משהו תופס לי את העין אני פותח . מצד שני אם זה מריבות ושאר ירקות אז תוך 30 שניות אני עובר ל-MSN הישראלי ומשם למייל וכך הלאה. למדתי שאין טעם להאבק בזה. מי שבא לו להתפלש בבוץ שיעשה את זה בכייף ומי שרוצה לעודד מהצד שירגיש חופשי גם הוא וככה ישארו אלו שיושבים בקהל או אלו שדילגו הלאה עד חלוף הזעם. דבר אחד בטוח שאני מתגעגע לכתיבה הציורית שלך

אני תמיד,אבל תמיד

מתעלמת משרשורים"רעים",כמו בחיים כך בוירטואליה, מאמינה בניקיון הנשמה. -לפעמים בא לי לענות משהו שעומד לי על קצה המקלדת,אבל מוחקת מייד.נשארת נאמנה לאופיי- זאת עצומה שבהחלט הייתי מסמנת בה
ועכשיו הולכת לשתות את הקפה של הבוקר...אבל בגינה ,בנירוונה שלי.

lilu האחת

New member
פשוט אוהבת

את האמת שלך אני שלא כמותך בוחרת תמיד לדלג ולא להגיב אבל באמת הגיע הזמן להגיד את האמת מזמן כבר לא פה ולא במקרה חבל, זאת המילה, שמוצאים כל כך הרבה אנרגיות על הבלים הבלים אז חג שמח לך ולכולם אוהבת
ליל

וזה בדיוק למה התאהבתי בך

הפשטות הכל כך כנה שלך, האמת הזו שמתחברת תמיד למילים הנכונות. אז גם אני ממעטת לכתוב כי התוכן מרחיק אותי ואם פעם לא הבנתי למה אנשים מגיבים לשרשורים שכאלה היום אני אפילו לא עוצרת לתהות כי מי שמגיב יש לו איזה מין צורך שכזה וזה בסדר. אבל יש מכאן כאלה שנכנסו לי ל
והם ה
הגדולה שלי מהמקום הזה. בוקר טוב יפתי

למעלה