קפה לישיבות

usafun

Member
קפה לישיבות

כשהייתי בארה"ב, סטארבקס סיפקו לי מיכל גדול של קפה לישיבה שערכתי ואף ביצעו עבורי המשלוח. מה שנותר הוא לקנות בנפרד את המאפה. עכשיו התקשרתי למספר רשתות - לאף אחת אין את ההסדר הזה. כולם הזמינו אותי לעשות הזמנה בקופה של כוסות אישיות. זה רציני?

thener

New member
סטארבקס

מצטער לחדש לך אבל דווקא הרשתות בארץ שנתנו לך את התשובה הזאת הם דווקא הרציניות ! לקרוא למה שסטרבקס מכינים קפה זה עלבון לקפה !. בקיצור , לסטנדרטים שהתרגלת אליהם , תקנה פרקולטור ב 200 ש"ח ותכין להם קפה. (גם קפה מגורען יהיה עדיף....) בברכה.

usafun

Member
אני לא דיברתי על האיכות,

אלא על השירות. ובעניין האיכות, כשהאלטרנטיבה היא סטארבקס או הקפה האמריקאי הסטנדרטי - מה אתה היית מעדיף?

knappertsbusch

New member
קנקן קפה איננו נהוג בארץ

למה? ככה, עניין של מסורת, או שמכינים לבד איזה נס/שחור או שמזמינים קפוצ'ינו, שהוא מעצם הגדרתו איננו יכול להיות מוגש בקנקן. גם בבתים פרטיים לא נהוג להשתמש בקנקן של קפה, אלא לתת לאורחים להכין בעצמם את המשקה, ובעלי מכונות הדריפ/פילטר הם במיעוט.
במילים אחרות, אם מישהו היה מציע את השירות הנ"ל בארץ, הוא היה מחכה לשווא חודשים לאיזה לקוח, בצדק מסוים - אין שום אפשרות לקבל קפוצ'ינו נורמלי עם קצף נורמלי בקנקן.

knappertsbusch

New member
ואם נחזור לנושא הישיבות -

אם תערוך ישיבה בארץ של אנשים תושבי המקום, הם יעקמו את הפרצוף אם תביא להם קנקן, אז עדיף בכל מקרה לספק לילידים את מה שהם רגילים אליו.

thener

New member
מכונה ביתית \ משרדית

לסגור עם אחת החברות על שכירות של מכונה...

usafun

Member
בסופו של דבר,

אחת מרשתות הקפה מספקת את השירות הזה.

אכן יחסית לקפה האמריקאי / בתי הקפה בארהב

סטארבקס היא אחת הרשתות המוצלחות יותר תלוי כמובן איפה בארהב אבל יש חברות שעוסות שליחיות כאלו, לפחות ראיתי בניו יורק (מנהטן) הם שולחים שליח שקונה לך קפה מחנות 1 מאפה מהשניה פיצה מהשלישית וכו

scoti5

New member
כבר אין קופי בין בארץ

קופי בין העולמית שללה מהזכיין הישראלי את הזכיון על השם, התפריט וכדומה.

knappertsbusch

New member
זה בתיאוריה. במציאות הזכיינים עדיין פה.

לפחות הסניף במרכז י-ם, עם השם, הלוגו והכול.

scoti5

New member
לא מקובל בארץ...

בארה״ב נושא הקייטרינג מאוד מפותח, מקובל ונדרש, ולכן יש פתרונות כאלה. מעבר לכך, הקפה שמוגש במיכל הזה הוא קפה פילטר אמריקאי, כשלעצמו כמעט ואינו מוגש בארץ בשל חוסר התאמה לטעם המקומי, שבדרך כלל מעדיף לשתות מחוץ לבית קפה על בסיס אספרסו, קפה נמס או שחור. הפתרונות היותר מקובלים בארץ היא מכונת קפה כזואו אחרת למשרד, אשר יכולה להגיע על בסיס השכרה ותשלום חודשי לפי צריכה. ליאור

למעלה