קפה טוב בצפון

קפה טוב בצפון

שלום לכולם, שמחתי לגלות שיש פורום לאנשים שקפה זורם להם בורידים. אבל הנה הבעיה - אני גרה בצפון וטרם מצאתי מקום שעושה קפה טוב והוא קרוב לבית שלי אם מישהו מכיר מקום נחמד, תודיעו לי בבקשה

e-magine

New member
את יכולה להגדיר צפון?

אני מניח שאת לא מתכוונת לצפון קרוליינה, אבל אם למשל את גרה קצרין, זה לא יהיה ממש לעניין שאשלח אותך לנהריה.

e-magine

New member
בחיפה קפה אווה

באמצע שד' העצמאות, מקום מקצועי, ליש דית קליה. אגב יש להם סניף בהדר ברח' הנביאים. כבתי קפה, שניהם הם באזורי עסקים, לא מקומות "לשבת ולהתפנן", בקפה נטו, כלומר, אילה מקומות לשתות קפה טוב ולא לשבת ולהנות מהישיבה. בחיפה יש גם גרג'ס, שיש להם כמה סניפים, מרכז הכרמל, קסתרה, שד' מוריה ליד כיכר קרית ספר ומסתבר גם אוניב' חיפה. אני לא שתיתי בכל הסניפים ואני לא יודע אם כולם בסדר. לשניהם יש אתרים ברשת, כרגע איני מוצא את הקישורים.

המקום נקרא גרג

תודה על המידע, בכל מקרה חיפשתי משהו שהוא לא הגרג. בכל מקרה לביקורת - הסניף הטוב ביותר נמצא במרכז הכרמל, זה סניף בשירות עצמי והם עושים קפה מכל הלב. הסניף באוניברסיטה הוא שינוי מרענן לאחר הקפה של הקמפוס וגם שם נחמדים מאוד גם הוא בשירות עצמי. אני מכירה עוד שני סניפים במוריה - כיכר ספר ובקרית חיים, שם זה כבר בית קפה והברמנים, לפחות אלה שנתקלתי בהם אינם מציאה.

למעלה