קפה הילל
נכון שבד"כ אני רושמת על מסעדות שבתי קפה נשארים קצת בשוליים כי העיקר בהם הוא - מן הסתם - הקפה והמתוקים (והאוירה והחברה) ובד"כ האוכל משמש למנות קלות, נשנושים ליד וכד' (לפחות עבורנו). או בעצם, כשאנחנו רוצים ארוחה ממש קלילה, הולכים לבית קפה שמגיש סנדויצים טובים - נניח אורנה ואלה, או ארקפה (לנו הם טעימים בכל אופן). כל ההקדמה הזו באה בשביל להצדיק את העובדה שלמרות שבד"כ אני לא רושמת כאן ביקורת על בתי קפה (כמה אפשר לרשום על לביבות הבטטה של אורנה ואלה ומנת הפטה כבד הנפלאה שלהם או לחלופין על הסנדביץ' אנטי פסטו של ארקפה) אבל אני כן כותבת כאן ביקורת על בית קפה הילל שלאחרונה פותח סניפים גם בעיר הגדולה. מקורו - כמו של ארומה - בירושלים. הבעיה - אוכל מ-ז-ע-ז-ע
וגם הקפה לא משהו ... אתמול היינו בירושלים (ביקור במוזיאון ישראל לרגל יום המוזיאונים הבינלאומי והעובדה שהיה פתוח חינם והיו בו הדרכות בתערוכות השונות) והחלטנו לסיים את היום בקפה ונשנוש, כאמור. מאחר ולא רצינו לשבת בעיר (סכנת התפוצצות, ותשתדלו לא לרגום אותי על האמירה הזאת) החלטנו לנסוע למלחה ושיכנעתי את בנזוגי היקר לוותר על ארומה (והסנדויץ' מוצרלה הנפלא שלהם) ולנסות את קפה הילל... אכזבתנו היתה רבה - שנינו אכלנו סנדביצים בטעם תפל אם פוקצ'ה מאתמול (הוא סנדויץ' עירקי ואני אנטי פסטי). הקפה (במאג, כ"כ שמחתי על גודלו) היה לא משהו, הוא ממש לא נהנה מהאייס קפה שלו (כבר דיברתי על זה של ארומה ועל הגרניטות והפרדו של ארקפה???) ולבסוף ניסינו עוגת שמרים בטעם שוקו/פלסטיק. לא נחזור. באף סניף שלהם. נקודה. סימן קריאה. דרוש שיפור רציני ובהקדם לפני שימשיכו להתפשט..
נכון שבד"כ אני רושמת על מסעדות שבתי קפה נשארים קצת בשוליים כי העיקר בהם הוא - מן הסתם - הקפה והמתוקים (והאוירה והחברה) ובד"כ האוכל משמש למנות קלות, נשנושים ליד וכד' (לפחות עבורנו). או בעצם, כשאנחנו רוצים ארוחה ממש קלילה, הולכים לבית קפה שמגיש סנדויצים טובים - נניח אורנה ואלה, או ארקפה (לנו הם טעימים בכל אופן). כל ההקדמה הזו באה בשביל להצדיק את העובדה שלמרות שבד"כ אני לא רושמת כאן ביקורת על בתי קפה (כמה אפשר לרשום על לביבות הבטטה של אורנה ואלה ומנת הפטה כבד הנפלאה שלהם או לחלופין על הסנדביץ' אנטי פסטו של ארקפה) אבל אני כן כותבת כאן ביקורת על בית קפה הילל שלאחרונה פותח סניפים גם בעיר הגדולה. מקורו - כמו של ארומה - בירושלים. הבעיה - אוכל מ-ז-ע-ז-ע