קפה בשופרסל דיל

arnonsn

New member
קפה בשופרסל דיל

היום הייתי בסופר ואני כבר כמה פעמים רואה שם קפה ואני יודע שהוא בטח עומד הרבה זמן ואני אתאכזב. אבל היום לא היתאפקתי ואמרתי שאקח 100 גרם ב 10 שקלים שזה מחיר מחיר מכובד שמצדיק רק קפה טוב. אבל באמת הוא אכזבה, לקחתי תערובת קפוצ'ינו שהייתה לא טריה ולא טעימה בטח שלא באספרסו וגם לא בקפוצ'ינו. אז חברה, קפה זה לא לסופר.

Gaus

New member
חחח רציתי באמת לשאול אם מישהו ניסה

טוב, חסתכת לי 10 שקל :) הכל עניין של תזרים, אם היה נמכר יותר, יתכן והקפה היה טרי ואיכותי יותר.. בכל אופן 100 שח לקילו זה לא מעט.

arnonsn

New member
בדיוק כך אני מכיר נסיון כזה כבר לפני 10 שנים

של הצליח, כנראה זה לא הולך בסופר.

alonaski

New member
אני דווקא אוהבת את תערובת הבית של פולי הקפה

ב"עדן מרקט". שכחתי את השם שלהם... אבל בעיני הקפה שלהם טעים, חזק ומתוק כמו שאני אוהבת!

arnonsn

New member
טוב ביחס לנספרסו הכל הולך לא?

alonaski

New member
יאללה יאללה...
קודם תנסה אותו בעצמך, אח"כ

תשמיץ כמה שאתה רוצה! ורק רוצה לצאת בהצהרה קטנה: זה שיש לי מכונת נספרסו בבית זה בעיקר מטעמי נוחות! לא כי עברתי על כל טעימות הקפה של כל התערובות בכל בתי הקפה והחלטתי שמבחר הקפסולות של נספרסו הוא הכי טעים מכל השאר!
אני חוזרת על הדוגמא שאני תמיד משתמשת בה: זה כמו חובב אוכל בריאותי שמת על מיץ תפוזים סחוט טרי אבל אין לו כח להתעסק עם סחיטה ומתפשר על מיץ סחוט בבקבוק קנוי מהסופר... או על סתם אורנג'דה!
(-סתם... אורנג'דה זו השוואה מוגזמת!
) לא בא לי להתעסק עם קלית קפה, טחינה, הכנה, ניקיון השיש, נקיון המכונה, קילקולים וטיפולים למכונות היקרות... מתאים לי השיטה הפשוטה והקלה של פלופ-וקפה! זורקים בפלופ את הקפסולה, לוחצים על כפתור ויש קפה וסביבה נקיה
ואולי דווקא זה - משאיר לי את הכייף להתענג על קפה איכותי בבית קפה ומאפשר לי להעריך קפה איכותי במקומות אחרים, מחוץ לבית...

ron1009

New member
נספרסו? ואת טוענת שאת חובבת קפה?

מי שמבין קצת בקפה יודע שאספרסו עושים מ- 7 גרם קפה טחון טרי - בנספרסו יש 5 גרם. לכי לבית קפה ואל תגידי בקול רם שאת מבינה בקפה- לא נורא אולי הפעם הבאה

alonaski

New member
אדון מומחה גדול ורב בקפה!

אם זה יועיל לאגו שלך ויוריד את מפלס היהירות שלך (שמאיים להציף פה את הפורום), אז קבל להלן הצהרה אישית: "אני והבנתי המצומצמת בקפה - כאסקופה נדרסת לרגליך! אין ולא היה גדול בתורת הקפה כמוך ואין חולקין על כך"!
- עכשיו נרגעת??

arnonsn

New member
טוב בשביל זה אפשר במכונה ידנית להשתמש בפודים.

פשוט וקל וגם יש את האופציה היותר מסובכת אם רוצים
ודרך אגב גם יותר זול וגם יותר אייכותי לטעמי כמובן. אבל זה ממש בסדר, אני לא מצפה שכל העולם יעשה מה שאני עושה. ואני מכיר נספרסו, שתיתי המון פעמים. לא הייתי מדבר בלי לנסות ולהכיר.

למעלה