קפה ברזיל ../images/Emo91.gif
שלום לכל חברי הפורום. סתם במקרה הגעתי לפורום. טוב לדעת שיש גם קהילה לקפה.
קצת על עצמי - אני בכלל הגעתי מהמתחרה הגדול של הקפה, הרי הוא השוקו. פעם לא רציתי אפילו לגעת בקפה. רק שבשלב מסויים בחיי הבנתי שאולי אני כבר קצת גדול וכדאי לי לטעום מוקה של יוטבתה. כן כן, יוטבתה הכניסה אותי לענייני הקפה. (ותודה לאקסית שלי
). לא עלאה אותכם בסיפורים אבל במרוצת השנים עברתי לנס קפה עם הרבה חלב (בשביל להוריד את טעם הקפה), נס קפה רגיל, קפוצינו ולבסוף אספרסו. בקיצור משוקוהוליסט הפכתי להיות חולה מושבע של קפה. לא מזמן חזרתי מברזיל. מסתבר שברזיל זה לא רק בחורות וכדור רגל. תשמעו אין כמו הקפה בברזיל - קפה חזק הארומה מדהימה הטמפ' מדוייקת, פשוט תענוג. אפילו הקפוצ'ינו בסופר שם היא מנה של איכות. בשביל ריאל ברזילאי אחד שזה קצת יותר משקל, אתה מקבל קפה מהחלומות ועוד חיוך מהמוכרת. אגב בבוליביה ופרו הקפה ממש לא היה טוב למרות שהיו לי ציפיות ממדינות אלו. עכשיו חזרתי למציאות הכואבת בישראל ואני מנסה להתמזג. שכרתי דירה בת"א קניתי מערכת קולנוע ביתי וחסר לי רק טעם הקפה. ברצוני לרכוש מכונת קפה ביתית, כזאת שתזכיר לי את הטעם של ברזיל בכל בוקר וערב. התקציב שלי הוא לא גדול. היתה לי פעם delongi bar41 אבל היא כבר לא אצלי וטוב שכך. אם יש לכם הצעות טובות אנא ספרו לי עליהם. תודה רבה, גיא.
שלום לכל חברי הפורום. סתם במקרה הגעתי לפורום. טוב לדעת שיש גם קהילה לקפה.