קפה באיטליה

ocean22

New member
קפה באיטליה../images/Emo13.gif

שלום לחברי הפורום ביום ראשון הקרוב אני נוסעת לאיטליה וכמובן שאהיה ברומא בין היתר ,מכיוון שאני מתכוננת לשבת שם באחת מבתי הקפה אני זקוקה להמלצה איזה קפה להזמין ומה לבקש בדיוק? אשמח לתגובות והצעות כמה שיותר מהר:) שיהיה לכולנו סופשבוע רגוע צא´ו אושן:)

אילן די

New member
אם את אוהבת אספרסו זה המקום

כדאי לך גם להסתכל איך הבאריסטה מכין את האספרסו, כיוון שבהרבה בתי קפה מסורתיים ברומא, משתמשים במכונות ידניות (עם מנוף), וזה יפה לראות באיזה מיומנות הם מכינים את האספרסו.

ocean22

New member
../images/Emo96.gifתודה

תודה על ההענות אני בהחלט אסתכל על תהליך הכנת האספרסו משום שאני אישית חובבת קפה. יש לי מכונת אספרסו של דלוגני ואני מרוצה ממנה מאד רק מה ,אני מתקשה למצוא קפסולות! אני מחיפה אז אולי מישהו יודע איפה ניתן להשיג באזור זה קפסולות?. להתראות אושן.

sstern

New member
המלצה ברומא

רומא רומא שלום נסעתי למספר ימים לרומא. ניסיתי את ההמלצות באתר. חלק מבתי הקפה שהומלצו, פשוט לא מצאתי. למשל בפנטאון. אבל זה בכלל לא שינה. הקפה ברומא טוב בדרך כלל. אבל אוכל להמליץ על הקפה הטוב ביותר ששתיתי. כשמגיעים מפיאצה נבונה לקמפו דה פיורי. (חשוב בערב, ולא ביום, שאז המקום שוק) לוקחים שמאלה 2 חנויות ומוצאים את בית הקפה Spietrino נסה ותהנה.

Adi Berman

New member
בתי קפה ברומא..איפה להתחיל...

שאני ממליץ על CAFE GRECO נמצא ליד המדרגות הספרדיות ברחוב VIA CONDOTTI 86 ניתן לברר פרטים בטל 6782554 בית הקפה העתיק והיפה הזה נבנה ב 1760 ואירח דרך קבע אמנים ואנשי רוח. בית הקפה השני נמצא ברחבת הפנטאון , כשעומדית עם הגב לכניסה הוא נימצא בפינה הימנית הרחוקה של הרחבה (קשה לפספס), נקרא בשם LA TAZZA D´ORO ומומלץ בחום להזמין שם GRANITA DI CAFE CON PANNA . יש עוד המון בתי קפה טובים בעיר ..עולים לי עשרות בראש כעט כמה..באזור GOVERNO VECCHIO ,TRASTEVERE ..המלצתי לכו לפי האינסטינקט..קשה לי להאמין שתיפלו דרך אגב התחילה עונת ה CIOCHOLATA CALDA משקה השוקולד החם אני לא זוכר את הרחוב אבל זה לא רחוק מהפנטאון..המקום הכי טוב בעיר נקרא GIOLITI ןיש שם גם גלידה נהדרת תהנו ותמסרו לרומא ד´´ש חמה ממני עדי

למעלה