המוצר קיים....
ואף היה בעבר בארץ רק שלא צלח כי איכותי הייתה בינונית ומטה מזה...
אני מניח שעם התפתחות אריזות מלאות חנקן פר שקיק המוצר אולי היה מפיק תוצר טוב יותר.
בכל מקרה יש לי הרבה מה להגיד על השרשור המתפתח פה, 70% מהמכירות של קפה בארץ הן קפה נמס... כן איכותי או לא, כן טעים או לא זה בכלל לא הוויכוח ותכלס כאשר כמעט 50% מהקפה הנמס הנמכר הוא הקפה נמס "חול" של עלית או יצרנים קטנים אחרים שמייצרים את המוצר הזה, מי אנחנו שנתווכח עם הטעם הישראלי הכולל. בשבילנו "חובבי ומתלהבי קפה" שהקפה הוא תחביב ואנו מוכנים להשקיע ממונים רבים, מרץ וזמן רב עבור הקפה שלנו ולוקחים אותו ברצינות רבה, אבל בוא נודה בזה,
האדם המערבי המודרני לא רוצה יותר בביתו התעסקות משום סוג, הלקוח הממוצא רוצה לחיצת כפתור או אינסטנט ומייד ללא מאמץ וללא תעסוקה נלוות וההתפשרות שאנו מוכנים בעבור זה ליטול, ואגב בכל תחום היום...מי שם אותי להחליט בשביל ההמונים מה טוב להם ומה לא?!
חוש הטעם זה מה שקובע ובימנו חוש הטעם לצערי אינו מפותח כמו שהייתי רוצה וחוש הטעם שלנו משובש ביחד עם עצלות וסיפוק מיידי... מי שזה עובד עבורו שיבושם לו ומי שלא מחפש את האיכות, עם האיכות חייבת לבוא גם ההתעסקות, בדיוק כמו שיש עוגת שוקולד של פילסברי, רק לערבב עם מים ולדחוף לתנור, ויש מתכון של סבתא'לה עם קמח, ביצים, קקאו,שמן,סוכר, מיקסר, לבחוש, לשמן תבנית ולהניח בתנור...