קפה אודיטוריום.

Hamsa10

New member
קפה אודיטוריום.

בס"ד שלום לכולם! אני מחפש כבר הרבה זמן מזנון באונ' חיפה, שנקרא: "קפה אודיטוריום". אני חדש לגמרי באוניברסיטה הזו, וראיתי מספר סטודנטים שקנו מהמזנון הזה מישום שזה מה שהיה כתוב על עטיפת המוצר שהם קנו. "קפה אודיטוריום" ומספר טלפון. שאלתי היא, האם מישהו יודע היכן בדיוק ממוקם המזנון הזה? תודה!

ayeletush10

New member
הבעיה היא שזה רחוק מהכל...

ואני עצלנית!! אם בא לי קפה או סנדוויץ' זה מבאס ללכת עד למטה...

deathcaster

New member
רחוק מהכל ?

תלוי ביחס למה.. ביחס לספריה ? אקדמון ? כן ביחס למעבדה "שלי" ? 2 דקות הליכה

ayeletush10

New member
פקולטה למשפטים...

תאמת, כל מה שהוא לא ברב תכליתי נחשב רחוק בשבילי...

Hamsa10

New member
מה שאת אומרת לא קצת סותר את מה שמירב אמרה?

בס"ד אם "קפה האודיטוריום" נמצא ברב תכליתי .. ואת אומרת שכל מה שלא ברב תכליתי נחשב רחוב .... אז איך זה שקפה האודיטוריום גם הוא רחוק בשבילך? לא ממש הבנתי איך זה מסתדר מבחינה לוגית
. אגב, איך מגיעים לפקולטה למשפטים? אני מכיר רק את הספריה ואת מתחם המקדונלדס. זה קרוב לשם? שמעתי שבפקולטה למשפטים גם יש סנדויצ'ים טובים.

ayeletush10

New member
לא הבנתי איפה הסתירה...

הפקולטה למשפטים היא בבניין המדרגה...דהיינו לא ברב תכליתי = רחוק... יש בית קפה ממש ליד הפקולטה ששם יש סנדוויצ'ים נחמדים, בהנחה ובאים בזמן, אחרת לא נשאר כלום... אני גם די אוהבת את הקפה שם, למרות שאני מכירה הרבה אנשים שיחלקו עליי בנקודה הזו...

FIFI1981

New member
בבניין הרב תכתליתי

או בשמו המוכר יותר - חסר תכליתי - למטה ליד הכניסה לאודיטוריום ספדיה אגב, הכי זול באוניברסיטה

FIFI1981

New member
*תכליתי כמובן

אני לא רגיל להיות בבית בשעות כאלה...

deathcaster

New member
תכל'ס...

חסר תכליתי (אגב תכל'ס = תכלית ביידיש
) בכל מקרה, באמת זול וטוב שם, דבי היחידה באוניברסיטה שיודעת לעשות לי נס על חלב כמו שצריך, וגם לוקחת רק 3.5 ש"ח על זה שבכל מקום אחר רוצים 6 ש"ח ... גנבים

FIFI1981

New member
שלא לדבר על הסנדוויצ'ים והטוסטים

בפחות מעשרה שקלים!

Hamsa10

New member
תודה, ועוד שאלה

בס"ד אם אני מגיע בקו 46 ממרכזית חוף הכרמל לאוניברסיטה, איפה הכי קרוב ל"קפה אודיטוריום" כדאי לי לרדת? באיזו תחנה? בתחנה של הבניין הראשי (זו שהכי קרובה למגדל אשכול) או בתחנה אחרת? תודה.

armin1

New member
אני ממליץ בחום על...

קפה איטלקיה בקומה 3 , איזה נוף יפה שם ...

למעלה