קפאין ?

Goattee

New member
קפאין ?

תמיד תהיתי לגבי ההשלכות הרפואיות של הקפאין על גופנו. בתור בחור צעיר ששותה כ- 2 כוסות קפה וכן קולה-דיאט, האם יש מי שיכול לומר לי קצת על הנזק שאני גורם לעצמי ?

Alto

New member
יש בדיחה.....

אחד בה לרופא ואומר לו: דר´, אני לא שותה אלכוהול, לא שותה קפה, לא מזיין, ולא מעשן, כמה שנים נשאר לי לחיות? שואל אותו הרופא: מה זה משנה?

shoosha1

New member
יש לי משהו בשבילך :)

בתור אחת שלא שותה קולה בכלל (ממש לא טעים לטעמי) וקפה התחלתי לשתות רק בחודשיים האחרונים (אני מאלה ששותים בד"כ מים - הכי טעים) חוץ מהקובץ הזה שקיבלתי מלפני שנה בערך, אני לא כל כך שולטת בנזקים של המשקאות האלו. אבל הנה משהו שעושה קצת רע לדעתי :) ונראה לי שזה מה שאתה מחפש...

Aphelion

New member
יש לנו מן המשותף

גם אני מחובבי המים, אין כמו מים! אני לא ממכורי הקפה, יוצא לי לשתות בערך כוס לשלושה ימים, אבל רק קפה טעים ואיכותי, אחרת זה ממש מבאס. ממה ששמעתי, הבנתי ששתיים, שלוש כוסות קפה ביום זה ממש בסדר ולא נחשב מוגזם, אפילו ארבע זה נסבל. לעומת זאת חברה שלי ממש לא עומדת בתקן, היא צורכת כשבע כוסות ביום, מפחיד...

shoosha1

New member
משותף אהה...:)

איזה כיף לשמוע שעוד מישהו חושב כמוני :)

shoosha1

New member
חחח... :)

זה מסוג הדברים שמתגלגלים להם ב- e-mail (קיבלתי את זה לפני המון זמן) אין לי מושג אם זה בולשיט או לא, אני רק יודעת שכל עוד לא בדקתי את הנושא, לא בטוח שזה בולשיט. בכל אופן, אני לא מסוגלת להכניס את המשקה הזה לפה, בגלל טעמו. האמת היא שבימים האחרונים קיבלתי עוד משהו בסגנון רק הפעם על שמפו. אם מעניין אותכם אני יכולה להעלות גם את הקובץ הזה. :) שושה

guyto

New member
קפאין.....

ל Goatte, קפאין אינו טוב לגוף , אך להיות בלי קפה זה לא טוב לנפש .... אם אתה רוצה לדעת קצת על קפאין תכנס ללינק הבא ומוסבר שם על קפאין והשפעותיו באנגלית פשוטה(גם למי שחושב ישיתקשה לקרוא אנגלית בלי ניקוד ...
).

shoosha1

New member
Goattee??!!

שאלת שאלה כבר לפני הרבה זמן... אני מחכה לתגובתך בקשר למה שכתבנו .. שושה..

Goattee

New member
מה שנכון

ראשית, חן חן על התגובות - הבדיחה, הדף על הקולה, הלינק וכו´ - אתם בסדר, חבר´ה... שנית, אני מתנצל על העיכוב בתגובה - אני בתקופת מבחנים (איך התירוץ?) מכל מקום - אני בהחלט מאמין שהקפאין יגרום לי נזק בעתיד - אך השאלה היא מי ישיג את מי : הקפאין או האיום האיראני - כך שאני עדיין שותה... ושאלה נוספת - האם יש הבדל בין אייס קפה לקפה קר (המוצעים במסעדות). חן חן Goattee

למעלה