קעקוע

קעקוע

הי לכולם, מבקשת עזרה בהחלטה על הקעקוע האולטימטיבי לשיפחה: יש כמה אופציות שמוצאות חן בעיני. צרפתי תמונה של 6 אופציות, אבל עוד לא החלטתי איזה מהן הכי כדאי לי. כל אינפוט יתקבל בברכה. הקעקוע יהיה במקום שלא רואים אותו ביום יום. רק כמה הסברים: 1: מוצא חן בעיני שאין שם בכלל צבע שחור. זה ניראה כמו ציור עם טושים 2: קעקוע של סרגל על הירך. עם סנטינטרים קטנים במיוחד
3. הכוכבים האלה מאוד חביבים בעיני. אבל אני לא בטוחה שזה סקסי במיוחד 4. קעקוע של הידיים של הילדים על הגב. אצלי לא יהיה בשחור. כחול לבנים וורוד לבנות 5. קשה לראות את התמונה, כי מצאתי אותו על אתר שמוכר קעקועים, והם מטשטשים בכוונה לפני הקניה. זה ציור של דרקון אימתני, אבל מי שיזרוק מבט שני, יראה שיש שם גם דרקון קטן. אמא וילד - דרקונים. מדהים בעיני. 6. האחרון זה סתם כנפיים. ראיתי את זה על מישהי במועדון וזה מאוד חמוד. יש הערות? אולי עוד אופציות?

החלטת סופית שאת עושה ?

למרות שאנחנו לא מכירות, הייתי הולכת על 4, אם הייתי יודעת מה כתוב שם ליד :) אם לא, אז על 6 .אבל זה די מבאס שיש אותו קעקוע בדיוק על מישהי\מישהו אחר, לא?

אני החלטתי סופית כבר 20 שנה שאני עושה.

כתוב שם השם של התינוק. האמת, לא כל כך בא לי לעשות קעקוע עם שם של ילד על הגב. לא הייתי רוצה שבאמצע האקט, כשאני על ארבע, הוא יסתכל לי על הגב, ויעבור בראש שלו השם של ילדי.

אייבורי

New member
אהמממ

קעקוע הוא דבר אישי בסופו של דבר, צריך לאהוב את הקעקוע שלך וכל הקעקועים שהבאת נהדרים וטובים ומתאימים למי שזה טעמו האישי. בעיני כולם גדולים מידי ומיוחדים פחות מידי הסרגל והכף יד הכי מצאו חן בעיני. (ליד היד הייתי כותב, put your spank here)

kohinoor

New member
הקעקוע האולטיטיבי...

לשפחה... נקבע על ידי המאסטר שלה. נקודה.

kohinoor

New member
זה כבר סיפור אחר לגמרי

שהרי המאסטר -עושה- את הבראנד לשפחתו... ויש לאקט הזה הרבה מאד משמעויות, מעבר לקעקוע.

gidionline80

New member
לא

ככ אחר כי גם אם הוא לוקח אותה למקעקע או מורה לה או מבצע בפועל הוא עדיין "עושה". ושניהם יושבים יפה על אותה בלטה של צילוק פרמננטי

kohinoor

New member
בכל זאת

לבראנדינג משמעות אחרת ועמוקה יותר בהקשר הבדס"מי...

ניראה, אני אדבר איתו. בגדול אני יודעת שהוא

חושב שאנחנו לא שם עדיין מבחינת ברנדינג, אבל אני חלילה לא אשים לו מילים בפה. עם קעקוע לא היתה לו בעיה

למעלה