מיכלי מיקמיק
New member
קעקוע
הי לכולם, מבקשת עזרה בהחלטה על הקעקוע האולטימטיבי לשיפחה: יש כמה אופציות שמוצאות חן בעיני. צרפתי תמונה של 6 אופציות, אבל עוד לא החלטתי איזה מהן הכי כדאי לי. כל אינפוט יתקבל בברכה. הקעקוע יהיה במקום שלא רואים אותו ביום יום. רק כמה הסברים: 1: מוצא חן בעיני שאין שם בכלל צבע שחור. זה ניראה כמו ציור עם טושים 2: קעקוע של סרגל על הירך. עם סנטינטרים קטנים במיוחד
3. הכוכבים האלה מאוד חביבים בעיני. אבל אני לא בטוחה שזה סקסי במיוחד 4. קעקוע של הידיים של הילדים על הגב. אצלי לא יהיה בשחור. כחול לבנים וורוד לבנות 5. קשה לראות את התמונה, כי מצאתי אותו על אתר שמוכר קעקועים, והם מטשטשים בכוונה לפני הקניה. זה ציור של דרקון אימתני, אבל מי שיזרוק מבט שני, יראה שיש שם גם דרקון קטן. אמא וילד - דרקונים. מדהים בעיני. 6. האחרון זה סתם כנפיים. ראיתי את זה על מישהי במועדון וזה מאוד חמוד. יש הערות? אולי עוד אופציות?
הי לכולם, מבקשת עזרה בהחלטה על הקעקוע האולטימטיבי לשיפחה: יש כמה אופציות שמוצאות חן בעיני. צרפתי תמונה של 6 אופציות, אבל עוד לא החלטתי איזה מהן הכי כדאי לי. כל אינפוט יתקבל בברכה. הקעקוע יהיה במקום שלא רואים אותו ביום יום. רק כמה הסברים: 1: מוצא חן בעיני שאין שם בכלל צבע שחור. זה ניראה כמו ציור עם טושים 2: קעקוע של סרגל על הירך. עם סנטינטרים קטנים במיוחד