קעקוע

gidionline80

New member
זה

מאד חוייתי לשני הצדדים. רצוי שיהיה ותק ועומק משמעותיים לקשר לפני שנערכים לזה , ורצוי יחד.

JamesNox

New member
דעתי האישית

(זה כמובן עניין של טעם) זה עם הידים די נפוץ, ראיתי אותו כמה פעמים כבר. אבל הוא חמוד. לי אישית יש את שמות הילדים שלי משולבים בקעקוע (יחד עם שמה של אחותי, אמא שלי וכמובן בעלי). הכוכבים נראה קצת כמו פריחה על התחת, לא? אני הייתי הולך על הסרגל.

JamesNox

New member
פחחחחח

לא. יש לי קעקוע ענק, שמכסה את השטח מהצוואר למרפק וחלק מהגב, ובתוך האלמנטים הגראפים משולבים בקטן השמות של האנשים שאני אוהב. עץ משפחה מצריך לכלול אנשים שאני לא אוהב, בתור התחלה אבא שלי והאחים שלי.

אני תמיד אומרת, שצריך להשמר מקעקועים שיש

בהם צבע אדום או צבע כחול. מרחוק זה ניראה כמו חבורות כחולות ו/או חצ'קונים. כמו אלו שעושות קעקוע של פרת משה רבינו קטנטנה. מרחוק, אין יותר חצ'קון מזה. וזה חצ'קון שאף פעם לא עובר
תודה שהזכרת לי.

DeliClit

New member
מה הרעיון ?

מה הרעיון בלקעקע את שמות בני המשפחה על גופך ? בעשור הבא , יקעקעו את כתובת האי מייל ? שמות הנכדים ? בעל שני ? אישה שלישית ?

JamesNox

New member
הרעיון הוא פשוט

עשיתי מעט מאד דברים בעלי חשיבות בחיים שלי. הדבר היחידי שאני באמת טוב בו הוא להיות אבא. וזה כולל גם את אחותי הקטנה, שאני גידלתי אותה. אהובי נכנס לעניין כי אני שלו. כמו חותמת בעלות. זה השתלב באותו קעקוע בתור פשרה בין שנינו.

באמת מה תעשה אם תתחתן פעם שניה?

תצטרך לצאת רק עם גברים בעלי אותו שם. אני מקווה שקוראים לו ג'ון

JamesNox

New member
דווקא לא ג׳וןא

אם כי לפי המסורת האריסטוקרטית של בני עמו יש לו לא פחות מחמישה שמות פרטיים. וג׳ון, למרבה ההפתעה, אינו אחד מהם. וזה הרעיון, לא? להצהיר שאתה היחיד ולא יהיה לי אחר.

JamesNox

New member
טפו טפו חמסה חמסה!

לא מעלים רעיונות כאלו לאנשים שנשואים לקשישים חולי לב! הוא יחיה לנצח, ויתחיל עם בחורים צעירים בלוויה שלי. לא ככה?

Cגלית

New member
אממ

לא ממש התחברתי לאופציות למעט הכוכבים, אבל אם את מחליטה לקעקע על הגב כדאי להוסיף עוד משהו. כל קעקוע את יכולה לבחור בלי הצבע השחור, אין צורך לבחור ציור פשוט שנראה כאילו ילד קשקש עליך. קחי בחשבון - לברר, לבחור מקעקע מעולה, שיש לו את כל סוגי המחטים, וכמובן שהכל יהיה מחוטא. קעקועים והצבעים עם הזמן מתרחבים, אם המקעקע "ירוק" הקעקוע יהיה עם הזמן כתם. אולי תציירי לך משהו משלך? או תחפשי משהו שמדבר אליך? תחשבי על הגודל והאזור לפני. כי אם תלכי למשל על הכנפיים, זה גב שלם, הייתי ממליצה על משהו מקורי שלך
בהצלחה, תביאי צילום לתיעוד אח"כ.

רעיונות טובים C

יש פה אחד, בערך שעה נסיעה ממני, שידוע בכל האזור, ואחד הותיקים, כך שאני לא דואגת לאיכות. היום כולם עם מחטים חד פעמיות לא? לא אהבת את הדרקונים? חשבתי שדוקא הדרקונים יהיו הלהיט. אולי בגלל שלא רואים טוב את הציור. אבל יש לנו רעיון לקעקוע, שהולך ומתגבש....

Cגלית

New member
דרקונים

מומלצים לאזורים גדולים בכדי שיראו את האומנות שקיימת בהן, כיוון שהם מורכבים, בקטן יראו ככתם. בעניין החד פעמי, אני מקווה שלכולם יש, תלוי איזה סוגים, האיכות, וכן איכות בצבע וכמובן האומן עצמו. אני מכירה די הרבה מקעקעים, את יכולה לכתוב לי בפרטי ואברר פרטים. שמחה שמתגבש לכם רעיון, אני סקרנית לדעת איזה :)

הרעיון שמתגבש לנו לקעקוע לא יותר מדי מקורי.

זה השם שלו, אבל בהסוואה מסויימת ודי יצוגית לבדס"מ. דוקא מקורי מבחינת המשמעות, ולא מבחינת הציור עצמו. אשמח לקבל טיפים על מה לדרוש מהאומן כשעושים קעקוע, או מה לבדוק לפני כן. אין לי מושג קלוש בזה.

A לוןA

New member
אישית, לא התחברתי לאף אחת מהאופציות

א. קעקועים ענקיים לא עושים לי את זה. קעקוע לטעמי אמור להיות קישוט לגוף, ולא הסתרה שלו ב. קעקועים "מודפסים" (כמו הסרגל, או לוגואים של חברות/קבוצות וכו')- לא לטעמי ג. הכוכבים, כמו שאמרת, יראו בחלקם כמו פצעים ד. קעקוע אמור להיות פשוט ושיגיד משהו, בעיקר לך. אם את מחפשת משהו "שיפחתי" עדיף שיהיה מאוד מרומז. היום את שפחה. מחר אולי לא תהיי. מה דעתך למשל על שילוב של טריסקל בתוך קעקוע?

למעלה