קעקועים

sh53

New member
קעקועים

האם הייתם עושים קעקוע קטן? אולי דווקא בא לכם על קעקוע גדול? או שאולי יש לכם כבר קעקוע ובא לכם לספר לנו עליו (או שיותר מאחד)? השבוע הייתי עם דרור בתחנה המרכזית החדשה בת"א, טיילנו פה והסתובבנו שם. פתאום אני רואה מרחוק חנות צבעונית ומקושטת, נראתה מרחוק כמו סוכה צבעונית. כמובן שאמרתי לו מייד הולכים לראות מה זה כל הצבע הזה באמצע הלילה בעיניים. התקרבנו לחנות וראינו ישר שזו חנות לעשיית קעקועים. שמעתי קול חזק שנשמע כמו קול של מקדחה או מחרטה, משהו מוזר קורה פה, איזה רעש נורא! מה זה חריטה על עץ? חשבתי שמדובר פה על קעקועים על הגוף. אישית אני לא סובלת כאבים וקשה לי לעמוד בהם, לא אוהבת אפילו מחטים דקות וקטנות (תמיד בבדיקות אני מקבלת סחרחורות
). למזלי הוא באותו ראש שלי בענין הזה
. ככה אני אוהבת את עצמי - עם תכשיטים שמורידים או מחליפים מידי פעם. למישהי מהעבודה שלי יש קעקוע מה זה מדהים
של תינוק עם חבל הטבור מסביבו, קעקוע בגודל של 10X10 ס"מ בערך, קעקוע צבעוני ולא רק בצבע כחול אפור מזעזע. משהו יפה באמת, אבל עדיין לא הייתי הולכת לעשות קעקוע.

דווקא נאי רוצה קעקוע...

אני כנראה יעשה עוד מעט...על הכתף האחורית כנראה פיה או שדון... לשני האחרים שלי יש... לאח שלי יש בכתף האחורים של הכלב של גארפילד...מאוד חמוד ויש לו גם בחיבור בין הבטן לירך יש לו דרקון ענקי מאוד יפה.. ולאחותי יש את השם שלה בסינית על הרגל... אהה וגם לאשתו של אח שלי יש קעקוע של פנים של פיה והקעקוע בצבע שחור אבל העיניים ירוקות והפה אדום...מאוד מאוד יפה... אהה וגם לידיד שלי יש בגב כתוב לו בסינית "soul" וואי להמון אנשים יש קעקועים... יש לעוד חברים שלי אבל אין לי כח לכתוב

mr nice guy

New member
אני רוצה...

קעקוע גדול! ומפחיד! גברי כזה! אבל זה יכאב לי! לא רוצה! חח

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifקטקועים זה דבר יפה אבל

אני לא הייתי עושה קעקוע. גם כי אני מפחדת וגם כי אני לא אוכל להתחרט על זה שעשיתי אותו כי חוץ מניתוח [
] אין דרך אחרת להוריד. וגם אז נשארת צלקת. הדבר היחיד שיש לי זה פירסינג. לפני שנה [קצת יותר] עשיתי עגיל בטבור, זה לא ממש כאב. ואבא שלי, כרגע באילת, והוא התקשר ואמר שהוא קנה לי 2 עגילים והוא יביא אותם ביום ראשון [כשהוא חוזר מאילת] בא לי כבר לראות

pink angel noga

New member
אני בעד...

הקעקועים של הילדים הקטנים.. זה אחד הדברים השווים- לא כואב, לא עולה הרבה, אפשר להפטר מזה מתי שרוצים (וזה ה(!)יתרון...) ולהחליף- ואם דווקא אוהבים אחד ספציפי אז לקנות עוד אחד כזה...

lucky me

New member
לי יש שני קעקועים......

אחד ברגל, ציור של טרייבל... והשני בבטן בצד, של דרקון, ממש יפה...עדין

למעלה