קניתי 2 אלבומים!!

jt fan

New member
אני קניתי את של אבריל ושל הפיז

ושל בלק אייד פיז פשוט מצויין
אין מילה אחרת להגדיר. של אבריל..
הקודם באמת עדיף..

אוונסנס פשוט מדהימים...

אבריל, מתחילה לעצבן אותי...לא יודע למה, היא נשמעת לי קצת חוזרת על עצמה.

hadasrulez

New member
את אבריל עצמה אני לא ממש אוהבת..

אבל אני חייבת לציין שהדיסק שלה פשוט מדהים!! הליריקס של השירים ממש טובים!

inbal287

New member
אמממ...

fallen הוא דיסק ממש מעולה, אחד האהובים עליי... הדיסק של אבריל, אמממ.. אני ממש לא חושבת שהוא טוב, הסינגלים שהיא הוציאה מהדיסק הזה הם השירים הנורמליים היחידים שיש בו וגם nobody's hoom אני לא ממליצה לקנות את הדיסק שלה, הוא לא שווה את הכסף, הדיסק הראשון שלה הרבה יותר טוב! והדיסק של הבלאק אייד פיז באמת מעולה... שיר 12 שיר מדהים...

popit

New member
אני לא מבינה אתכם../images/Emo70.gif

הדיסק של אבריל מעולה, אני מאמינה שאם תשמעי אותו כמה פעמים ותשימי לב למילים והכל, את תאהבי אותו מאוד, במיוחד אם אהבת את 2 הסינגלים וגם את אלה מהאלבום הראשון! שיהיה לך בכיף!

gon like

New member
אבריל החדש - ענק !!!!!!!!

הדיסק עולה על קודמו מבחינת הכ(קו)ל הליריקס והלחנים !!!! האלבום יותר בוגר , ויותר בכיוון רוק - פופ , מאשר הקודם - פאנק - פופ

אז כן לקנות או לא לקנות

את של אבריל? אם לא לקנות את של אבריל אז לקנות את של הבלאק אייד פיז? ומה אתם אומרים על מטאורה של לינקין פארק? הוא טוב?

inbal287

New member
כנסי

לפי דעתי, את של אבריל אל תקני, זה באמת לא דיסק כזה טוב ועליו באמת חבל לבזבז את הכסף. הדיסק של הבלאק אייד פיז דיסק ממש טוב, יש לי אותו והוא באמת מעולה ושווה קניה. ומטאורה של לינקין... איזה מין שאלה זאת?! ברור שלקנות, הדיסק מעולה מעולה מעולה... חוצמזה אלה לינקין ככה שברור שהדיסק טוב.

CharmeD3

New member
אממממממ

אם אני הייתי צריכה להחליט, זה היה לוקחעוד כמה שנים....כל הדיסקים שאמרת מעולים...:)

למעלה