קניתי 2 אלבומים!!

Lost Lullaby

New member
איך של אבריל../images/Emo35.gif

חשבתי על לקנות אותו כי בינתיים אהבתי את שני הסינגלים.. וFALLEN דיסק ממש טוב :)

m L m

New member
אני אישית לא אהבתי את החדש של אבריל

הראשון שלה הרבה יותר טוב!

DAN1EL

New member
../images/Emo4.gif

אני לא מת לקנות אף אחד מהם, אבל תתחדשי. :) הנה כמה שאני כבר לא יכול לחכות כדי לקנות אותם: Kelis - Tasty Red Hot Chili Peppers - Live In Hyde Park מומי לוי - היפ סול וגם את האלבומים האחרונים של בלאק אייד פיס ומיסי אליוט. לא מזמן קניתי 3 אלבומים: The Offspring - Splinter - יצאו מתוכו כבר שלושה סינגלים, והחביב מביניהם - "Hit That". אחלה אלבום, קצת בוגר יותר מהקודמים, וזה לא משהו שאני בהכרח אוהב. החן של הלהקה הוא בלחנים המצחיקים וכאילו לא הכי בוגרים, אבל זה עדיין סבבה. השיר הכי נחמד באלבום הוא: "The Worst Hangover ever", שיר מצחיק ומגניב כזה. אבל רוב השירים שם טובים. אני ממליץ על האלבום, אבל רק למי שאהב דברים קודמים של הלהקה. Athena - US - אופספרינג הטורקיים!
זה מין פאנק מזרחי מגניב כזה. הם בהחלט יודעים לעשות פאנק כמו האמריקאים, רק בתוספת השפה הטורקית וחצוצרות מגניבות. הלהקה ייצגה השנה את טורקיה באירוויזיון, עם השיר "For Real", השיר הכי מגניב באלבום, באנגלית מלאה. השיר זכה במקום ה-4, וההופעה שלו הייתה בין היותר מרשימות באירוויזיון השנה, וזכתה להמון התלהבות מהקהל. לשיר יש גם מין גרסה טורקית שמופיעה גם היא באלבום. חוץ מהשיר הזה, יש 2 שירים נוספים באנגלית, והשאר בטורקית. דיסק נחמד בכללי, אבל לא הייתי ממליץ למי שלא אהב או מכיר את השיר "For Real". ממ..אי אפשר להשיג את הדיסק בארץ, אני קניתי בטורקיה. הדג נחש - חומר מקומי - האמת קנו לי אותו די מזמן, ביום שהוא יצא. באמת אחלה דיסק, שהיה לי קשה מאוד להתרגל אליו בהתחלה. השירים לא הכי קליטים בשמיעה ראשונה, וכששומעים את הדיסק בפעם הראשונה הוא נשמע כמו שיר אחד ארוך מאוד. אבל אחרי כמה שמיעות מתרגלים וזה נשמע ממש טוב. במיוחד "חליפות" המעולה עם ליאורה יצחקי, "שירת הסטיקר" שנטחן כל כך הרבה ועדיין לא נמאס, "שביתה" - אחלה שיר בשיתוף עם MC שירי, "מוזיקה", "הכאפה המצלצלת", ועוד. מומלץ.

DAN1EL

New member
שכחתי לציין:

לאלבום של אופספרינג מצורף גם דיסק ל-DVD או למחשב, עם תוספות נחמדות כמו מאחורי הקלעים של הקליפ "דה האויי", ראיונות עם הלהקה, וכו'.

CharmeD3

New member
האלבום של קליס נמכר בארץ../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

ווואאוו אני נורא רוצה אותו!

אני גם רוצה לקנות אותם!

אבריל בגלל שמאוד אהבתי את שני הסינגלים וגם אוונסנס בגלל השירים הכל כך מדהימים שלהם! חוץ מזה רציתי גם לקנות את מטאורה של לינקין פארק את החדש של אנסטסיה ושל נלי פורטדו...בתחנה המרכזית 4 דיסקים ב100 מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים ועל מה לא? פליזזזזז תענו זה חשוב!

ערן1987

New member
מה טוב בהם?

זאת גניבה,זה פוגע בפרנסה של אנשים(ואם את צורבת של אמנים ישראליים אז בכלל)

חחח מה שתגיד...

אני חושבת שלאבריל ולנלי פורטדו לכולם לא חסר כסף.. ובקשר לישראלים...אני שונאת מוזיקה ישראלית...

ערן1987

New member
זה לא מצחיק,זה נכון

היית רוצה שאנשים יצרבו את הדיסקים של כריסטינה?

אותי לא ממש מעניין מה אנשים אחרים

עושים. עם הם קונים דיסקים צרובים של כריסטינה...שיהיה להם בכיף! רק את הדיסקים שלה ושל בריטני אני קונה מחנות דיסקים נורמלית כי רק עליהם אני מוכנה להוא 70 ש"ח על דיסק!

למעלה