קניתי תוכים חדשים!

DAKTARI

New member
כן באמת תודה,אם לא היית אומר לי

לא הייתי יודע שמקור כותבים עם ק,אם תבדוק את אותה הודעה אתה תגלה שמופיעה שם המילה גם עם ק,לפעמים בורח אבל זה קורה מההשתוללות על המקלדת ולא מחסך ברזי השפה העברית.

motiyairl

New member
אוקי תודה על ההסבר.

אז במקרה שלי אין לאף אחד דונגית כחולה. אלא רק אחד עם קצה מקור כחול (שבעצם לא אומר כלום). יכול להיות שעוד יתפתח לאחד מהם דונגית כחולה?

DAKTARI

New member
לפי התמונה הזו אני ממש משוכנע

שמדובר בשתי נקבות. לדעתי לא מדובר בגוזלים אבל יכול להיות שאני טועה,אין לי 100 אחוז בטחון,בכל מקרה לפי ההנחה שלי אתה צריך לשמוח,אם אני צודק ומדובר בשתי נקבות אז כל מה שאתה צריך עכשיו זה זכר בוגר אחד ואתה מסודר,תוכונים אפשר לקנות ממש בזול,לך תבחר לך זכר יפה ונמרץ(הדונגית תעזור לך עם הצבע אז אל תדאג) ותן לו לעשות את העבודה. מקווה שעזרתי לך.

אני מסכימה,רואים בברור שהכחול זכר..

וגם התכלת נראה כך אך התמונה לא מספיק ברורה,לגביח התכלכת מה שכן הם שניהם צעירים

big mama 2

New member
ברוך הבא לפורום ותתחדש.....

קיבלת כאן את כל התשובות הטובות. נשמח להמשיך לענות ולעזור.

whopper

New member
איך תדע שהם צעירים או בוגרים?

לתוכון יש דוגמא של גלים על הראש.כשתוכון צער הדוגמא הזו מתחילה מהמקור.ככל שהוא מתבגר הדוגמא יורדת מהמצח ונשארת רק מאחורי הראש. כמו כן הנקודות על החזה מופיעות מעל גיל 3 חודשים בצורה ברורה . וכמובן הצבע על הדונגית.כחול זכר.ורדרד/חום בהיר נקבה. קן הטלה רצוי מגיל 8 חודשים אז הם בוגרים פיזית ונפשית לטפל בגוזלים. אפשר לשים בקן מעט נסורת ואפשר גם לא לשים כלום. להזין אותם במזון ביצים כתוסף לדוחן המעורב חשוב מאוד. ואפשר לתת להם ירקות ופירות מידי פעם.חוץ משוקולד,אבוקדו,עגבניות,חצילים,ותפוחי אדמה.כמובן לשטוף טוב את מה שניתן ולהוציא מהכלוב אחרי שעתיים שלא יירקב שם.

DAKTARI

New member
תודה דוד בעד העזרה והביאורים../images/Emo45.gif

כמו כן ידוע גם ידוע שלא כל המוכרים הם מרושעים וחסרי רגש. יש מה שאני מכנה משולש הקסם: קודקוד המשולש =מוכר עם לב אציל לחיות וחנות מטופחת פינה ימנית תחתונה במשולש= מחירים סבירים בעלי נטיה לרחמנות
פינה שמאלית תחתונה= מיקום החנות במרחק הגיוני מהקונה אם אני מוצא התאמה מוחלטת של המשולש אני חותם קבע אצל המוכר הזה. המשך שבת נהדרת לך ולכולנו.

DAKTARI

New member
שאלה קטנה ברשותך../images/Emo45.gif

בנושא הצמחים האכילים הבנתי שפטרוזילה נאכלת היטב,מה בנושא הכוסברה? אסור? מותר? יאכלו? לא יאכלו? שאלה לא פחות חשובה,החרקים! ישנן ציפורים חמודות הניזונות מחרקים דרך קבע דוגמת הירגזי,האם זה טוב גם לבני ישראל? אהההה סליחה לקוקטיילים שלי? האם יאכלו נמלים גדולות שיש לי בחצר? אני מניח שלא יהיה מומלץ לתת להם אלמנות שחורות/עקרבים/נדלים/ושאר יצורים ארסיים אבל נמלים ואולי שלשולי גינה? מה אתה אומר?
תודה מראש

motiyairl

New member
לא כל כך הבנתי איך מודדים את הגיל

אבל צילמתי כמה תמונות טובות (לא כמו התמונות שהבאתי ממצלמה של סלולארי) תמונות של דיגיטלית, אני יעלה אותם בערב ואז תגידו לי בוודאות מה הם (או בעצם הן) בכל אופן הבחנתי שהדונגית שלהם היא בצבע סגול בהיא כזה ולא כחול ממש. אפשר לראות עוד תמונות (ברשותכם) שממחישות זכר בוודאות ונקבה בוודאות (ואם אפשר) אז תמונה שהאחד עומד ליד השניה. תודה מראש.

DAKTARI

New member
"שני יהודים אלף דיעות" ../images/Emo7.gif

אני עדיין טוען שמדובר בשתי נקבות לפי התמונות שלך.

eari

New member
בהיגיון קר!

אתה צודק צבע סגול אומר נקבה! אבל היות ומדובר בצעירים שעדיין לא הספיקו לקבל את הצבע המתאים (בהנחה שהם או אחד מהם זכר) עדיין לא שייך לקבוע בודאות מה הם עד שיתבגרו.

motiyairl

New member
תמונות רבותי תמונות.

אוקי צילמתי אותן (או אותם) במצלמה דיגיטלית כדי שתתנו לי זיהוי של נקבות כדי לדעת האם מחר ללכת להביא זכר, או להחזיר זכר אחד ולקחת נקבה.

motiyairl

New member
זהו...

אחת אחרונה ודי. אז מה? הם/ן זכרים או נקבות? גוזלים או לא? (כי אני רוצה לדעת האם לחכות עוד כמה חודשים ואז להכניס זכר או ללכת מחר ולקנות זכר + קופסת הטלה).

למעלה