קניתי תוכים חדשים!

motiyairl

New member
קניתי תוכים חדשים!

שלום לכולם, אני וחברה שלי החלטנו לקנות זוג תוכים. בכל אופן באמת קנינו אבל מרוב התלהבות לא שאלנו אפילו איזה סוג הם, או מה "הדגם"
בכל אופן, קניתי כלוב לא קטן, אבן גיר, אוכל איכותי (לפחות עושה רושם של כזה. בחילה ארוזה יפה כזה אם אופציה לאיטום ופרסומת לאיזו שמורה מאחורה) וזהו. הם כמה שעות אצלנו אבל הם לא אוכלים כלום. האמת הם גם בקושי זזים אבל נראים די רגועים, אפילו מנמנמים, זה טבעי שהם לא אוכלים כלום? הבנתי מהמוכרת שיש אופציה של הטלה (קנינו זכר ונקבה) מתי אפשר להכניס קופסת הטלה? ומה התנאים שצרכים להיות להם כדי שבאמת יטילו? אגב אני אשמח עם תוכלו לפי התמונה להגיד לי באיזה סוג מדובר.

DAKTARI

New member
הסוג שקנית נקרא תוכון אסטרלי

ובתמונה שהעלת זו הנקבה,לזכר יש צבע כחול על הדונגית מעל המקור. תתחדש ובכל מקרה תשים קופסת הטלה כי אצל התוכונים הם מתרבים כל השנה,הנקבה שבתמונה לא נראית כמו גוזל ועושה רושם שהיא יכולה להטיל. אני אינני מומחה בתחום וחכה לעוד תגובות משאר החברים בפורום. שבת שלום ותתחדש.

LeeKo

New member
fuck...again English

o.k....they aren't eating because is new for them ...they will get use to it...i mean thr new cage or maybe each other...

LeeKo

New member
tikoon

o.k....they aren't eating because it is new for them ...they will get use to it...i mean the new cage or maybe each other...

motiyairl

New member
אמרו לי בחנות שכאשר יש

צבע כחול בתחתית המקור זהו זכר וכאשר אין שום כחול על המקור זוהי נקבה. בכל אופן בתמונה העליתי את הזכר כי יש לו כחול בתחתית המקור (לא יודע כמה רואים את זה בתמונה) אחרי כמה זמן אפשר להכניס קופסת הטלה ומה צריכים להיות התנאים בתוכה ובסביבת הכלוב?

DAKTARI

New member
כתבתי לך בצורה ברורה שזאת נקבה

בתמונה שהעלת אבל בגלל מה שאמרו לך בחנות אז החלטת שזה זכר והחלטת שכנראה אתה יודע יותר טוב,אם זה כך מדוע אתה שואל?בין כה אינך מקבל את מה שאומרים לך אז מדוע אתה ממשיך לשאול? חבל בכלל שטרחתי לענות לך

174M4R

New member
בתוכים שלך אי אפשר עדין לדעת מי זכר

ומי נקבה, כשהם יגדלו תראי שהדוגית של הזכרים כחולה ושל הנקבות חומה

DAKTARI

New member
לפי מה אתה קובע איתמר שהציפור

המופיעה בתמונה עוד צריכה לגדול? לי היא לא נראית כגוזל ובתמונה זו נקבה לדעתי

174M4R

New member
כנס.

קודם כל, באמת נראה לפי הצבעים של הכחול שהוא בוגר. לתוכונים צעירים, המקור קטן ואפילו לפעמים עדיין פנימה כזה ויש לו קצת שחור בקצה. אפשר גם לראות שהצבע של האף שלו לא כחול ולא בצבע חום או משהו בהיר אלא צבע של גוזל, זה הצבע שיש לגוזלים. והתוכון השמאלי, הגוף שלו נראה קטן קצת

DAKTARI

New member
באופן עקרוני הקנון אינן מצלמות רעות

והן בעשיריה הפותחת של מצלמות האיכות. ההבדל בין הA75 ל A85 הוא לא בשמיים וה 85 עדיפה בהרבה. חשוב שתדע שבהרבה מקרים מדובר במצלמות מחודשות ולא חדשות ובפרט כשמדובר בקנון,תבדוק זאת לפני הקניה. שוב פעם אני מזהיר אותך מקניה של מוצר בשווי כזה ומוצר מאוד עדין כמו המצלמה דרך הרשת,לדעתי אתה עושה טעות אבל זו כבר החלטה שלך,אני באופן אישי במחיר הזה לא הייתי קונה את ה A75 ובפרט שלא מדובר בחדשה אלא במחודשת,כמו שכתבתי ההחלטה היא שלך,החיפזון הוא מהשטן,קח את הזמן ותחשוב טוב טוב ואל תקפוץ על כל עגלה נוסעת כי לפעמים אין עצור שר מאיר ז"ל.

174M4R

New member
מה ההבדל בין מחודשת לחדשה?

אני מכיר לפחות 2 אנשים שקנות לפחות מצלמה אחת דרך האינטרנט והם מרוצים מאוד והם ממליצים לי גם לקנות באינטרנט, אחד מהם הוא דוד שלי והשני הוא חבר טוב של המשפחה. אני מתכוון ללכת היום או בימים הקרובים לחנות סנסור (שבתוך H&O) ולבדוק איזה מצלמות יש שם.

DAKTARI

New member
מחודשת זו מצלמה שעברה שיפוץ הוחלפו

בה חלקים והיא נמכרת כ"מחודשת" יש כאלו שמסתירים את העובדה הזו ורק אם אתה שואל אז מתגלה האמת,יש גם כאלו שלא מסתירים ומצהירים שמדובר במחודשת,יכול להיות מצב שבן אדם קנה מצלמה השתמש בה שבוע והחליט לשדרג,המוכר בודק אותה ואם אין בה שריטה והכל נראה חדש אז הוא גם יסתיר וינסה למכור אותה כחדשה לכל דבר,מעטים המוכרים שימכרו אותה כמחודשת או כמשומשת. בקיצור מחודשת בתחת שלי ואני מציע לך שאל תקנה מחודשת ותתעקש על חדשה כי אתה משלם כסף טוב. על השני אנשים שאתה אומר שקנו ברשת והם מאושרים אתה יכול לגלות 500 שאכלו אותה חזק,כנס לאתר של נענע וחפש שם מדור שנקרא דוברמן,שם תוכל לקרוא סיפורים של אנשים שבחרו לקנות דרך הרשת כל מיני מוצרים ונפלו בפח,תקרא לבד ותחליט,אני הזהרתי אותך מקניה כזאת. נקודה אחרונה,במקרה של תקלה במצלמה היא נשלחת ליצרן בחו"ל לתיקון ובהרבה מקרים זה יכול להשאיר אותך חודשיים בלי המצלמה,תבדוק את הנקודה הזו אצל זה שאתה חושב לרכוש ממנו,עד כמה שאני יודע רק לפוג'י יש מעבדה רשמית של החברה כאן בארץ ולכן לא לוקח זמן רב,יכול להיות שאני טועה וכבר יש מעבדות בארץ אבל תבדוק זאת היטב,תכין שיעורי בית כמו שצריך ותבדוק הכל שלא תתאכזב לאחר הקניה.

DAKTARI

New member
בשתי מילים= לך עליה!

ביחס למחיר היא קניה מצויינת ויש גם אביזרים ולא פחות חשוב זו חדשה ולא מחודשת,קח בחשבון שזה מחיר רשת ולא חנות. נייקון זה המרצדס של המצלמות!

174M4R

New member
החלטתי שאני הולך עליה באמת

אני היום או בימים הקורבים הולך לחנות צילום לבדוק מה המחיר שלה אצלהם, ואם היא הכי זולה באינטרנט, אני קונה אותה אבל אני צריך לשאול את אמא ואבא לגבי הכרטיס אשראי.. :(

DAKTARI

New member
שיהיה לך מברוק,אלף מברוק../images/Emo45.gif

מקווה שנזכה לראות ממך תמונות יפות ושתהנה ממנה עד הסוף.

motiyairl

New member
בלי עצבים! פשוט זה מה שאמרו לי

אז חשבתי אולי שהתמונה לא ברורה. העיקר שזה לא יהיה תוכי הומו,
לא שיש לי משהו נגד הומואים. בכל אופן מה זה דוגית?

DAKTARI

New member
תקשיב תקשיב,לא מדובר בעצבים

אבל אם אתה שואל ומקבל תשובה אז אל תזלזל. מה שאמרו לך בחנות זה שטויות או שלא הבנת אותם נכון. מעל המכור לתוכונים יש מה שנקרא דונגית,מעל המקור באיזור הנחיריים,אצל הזכר זה כחול ואצל הנקבה זה צבע בהיר ולא תמיד חום,הכחול של הזכר בולט ואין בעיה לזהות,התבונן בתמונה שהעלתי עבורך,מבחינים בצבע הכחול של הדונגית בקלות.

למעלה