קניתי יונדאי גטס 2004

שש שבע

New member
כי הסתכלתי בפורום

ונבהלתי, דבר שני היתה המלצה לא לקנות GLF ורק זה היה למכירה (אין ABS) שלישית באופן יחסי רצו יקר על הגטס. ורביעית, והכי חשוב איך שראיתי את הלנסר התאהבתי בה, וככה זה, אהבות זה לא דבר רציונאלי, והרכב? מותק . ולמרות שזה רכב שני במשפחה, משום מה פתאום הוא כמו רכב ראשון...

Le Duke

New member
"למרות שאומרים שהיא אוכלת, אנשים

לא ממש מרגישים את זה" אז כנראה שאני טיפוס רגיש. נכון ,לא היתה לי הגבלת ק"מ/דלק בגטס ,אבל אי אפשר היה להתעלם מצריכת הדלק המטורפת. כנראה שנשים פחות רגישות מגברים. "צריכים לדעת את המגבלות שלה, ולהנות ממנה בלי הרבה יומרות" באמת שניסיתי ,אבל בסוף לקחתי אותה לשיחה ואמרתי לה:זה לא אני ,זאת את. את אפרורית ,נוקשה ,לא מתקשרת עם הסביבה ,צפוף לי איתך ,לא מרגיש נוח איתך ,את לא ששה כשאני מצרף חברים ולא עומדת בקצב של השאר מסביב. אפילו כשניסיתי לקחת אותך לקצת שופינג ישר עיקמת את החרטום וטענת שלא יהיה מקום לכל השקיות. אז נפרדנו. דרך אגב ,אם כבר אז רכב "שותה דלק" או "גומע דלק" ,לא "אוכל דלק". סתם סמנטיקה.

שש שבע

New member
אז אתה מאשר את מה שאמרתי

היו לך דרישות יותר גבוהות, וכנראה שבתור גבר, הרגשת קצת "מושפל" לנהוג בגטס שבחורים אחרים על מזדה מפוארת? בטח צחקו עליך בכביש, אבל על נשים , גם אם תנהגנה על אוניה בכביש, תמיד תהיינה הערות סקסיסטיות, הנשים אוהבות גטס ,הנשים כנראה , בעצם לא, הן בטוח, זן אחר. רובן רוצות רכב להתניד , ולא להתגנדר בו... זה לא רכב שמתימר להיות משהו אחר, ובתור מה שהוא, הוא בסדר.

Le Duke

New member
אני מאשר את מה שאמרתי

היו לי דרישות מינימליות: מקום לעגלת תינוק קטנה בתא המטען ותו לא רכב שמסוגל לבצע עקיפה של רכב שנוסע על 80 בכביש המהיר בביטחה רכב שלא גורם לבעיות גב אחרי חצי שעה נסיעה (בניגוד ל-106 שהיתה לי בעבר) רכב שמסוגל לאכלס מבוגר במושב האחורי מבלי שהלה יצתרך כירופרקט רכב שמתקשר עם הכביש זה מוגזם? מבחינתי שנהג המאזדה יטוס על 140 ויטפס על עץ. כנראה שבתור "אישה" את לא אוהבת שעונים לך ומוכיחים אותך ,הלא כן? אני מסכים שבתור מה שהוא - הגטס בסדר גמור. בהתחשב בזה שהוא לא נח ,לא מפנק (ויוה לה פרנס!) ,שתין דלק כרוני ,לא בטיחותי בעליל ברוב רמות האבזור של ציי הרכב... אם זה מה שנשים רוצות - זה מה שנשים תקבלנה. רק לשם השכלה כללית ,יש מספר דרכים להתניד. שיבושם לך ולשכמותך.

wil

New member
לא שייך להשפלה

ואפשר לחשוב איזה פאר והדר יש במאזדה 3, ממש מכונית סלון... הגטס נכשלת בתפקידה לא בגלל שהיא לא מפוארת או לא יפה או לא מכונית מירוץ - אלא בגלל שהיא לא מספקת את הדברים שכן אמורים להיות במכונית קטנה משנת 2003-4-5-6:
ביצועים סבירים (כמו שאמרו פה - אם רוצים לעקוף משאית בכביש הערבה, שהאוטו יסחוב. לא צריך 200 כ"ס בשביל זה, אבל כן צריך גיר נורמלי)
אבזור בטיחות בהתאם למקובל לתקופה: כיום לחלוטין לא מקובל אבזור של פחות מ-2 כריות אוויר+ABS+EBD+חגורות עם קדם מותחנים. הרבה דגמים כבר מתחילים להגיע לפה עם 4-6 כריות אוויר ועוד מעט גם מערכת בקרת יציבות אלקטרונית תהיה חזיון נפוץ במכוניות עממיות. רכב מודל 2004 עם כרית אוויר אחת וללא ABS - בושה וחרפה.
צריכת דלק - בעולם בו חבית נפט עולה 70+ דולר, אנשים קונים מכונית קטנה תוך ציפיה לחסכון ניכר בדלק בעקבות המשקל הקל לעומת רכב גדול יותר. הגטס (1350-אוט') שוברת שיאים בבזבזנות דלק, אני לא חושב שיש אוטו אחר בין הקטנות, משפחתיות ואפילו מנהלים-2 ליטר ששותה כל כך הרבה דלק. זו צריכת דלק שאופיינית לג'יפים מגודלים ששוקלים כפול וסוחבים 3 דיפרנציאלים, או מכוניות ספורט מוגדשות ששותות דלק לרוויה (אבל לפחות הופכות אותו לתאוצה ביעילות...)

למעלה