קניתי יונדאי גטס 2004

Subzero1

New member
קניתי כבר עוד לא קיבלתי

מנוע 1350 סמ"ק גיר אוטומטי

wil

New member
חבל שלא קנית לנד קרוזר במקום זה

לנד קרוזר יכול לנסוע גם בשטח, גטס לא. צריכת דלק בשתיהן אותו דבר.
תיכף תגיד גם שקנית את רמת הגימור הנמוכה GLF?

למה לבאס את הבנאדם.הוא כבר קנה

אני אישית לא נהגתי על יונדאי אבל לא חושב שזה כל כך גרוע אם הוא נמצא כל כך הרבה בכבישי ישראל ואם הבחור קנה כבר אז תחדד לו את היתרונות של הרכב במקום החסרונות גם ככה במדינה הזו 90% זה חסרונות........אתה רוצה עוד להרוס אותו עוד יותר.......תיתן לו לראות קצת אור בקצה המנהרה....

wil

New member
אני מנסה להעביר נקודה, שזה דבילי

לשאול איך האוטו אם כבר קנית. הרי ממילא תגלה עוד מעט. ה-גטס נמצאת כ"כ הרבה על כבישי ישראל מהסיבה הפשוטה שהיבואן מכר אותה לחברות הליסינג במחירי רצפה שפשוט קשה להגיד לא, וקציני הרכב בחברות הליסינג מעניין אותם אך ורק המחיר ולא דברים שוליים שהמשתמש הסופי אולי היה מתעניין בהם כמו: בטיחות, צריכת דלק, ביצועים וכו'.

AVNER XR

New member
ועוד דבר ששכחת הגטס מליסניג

בשנים הראשונות ללא ABS.

Le Duke

New member
גם אני אשמח לשמוע את היתרונות

של הגטס. נהגתי כשנה וחצי על הרכב ,תאמין לי שחיפשתי טוב טוב מתחת למושב ,בתא הכפפות הסימלי ובתא המטען שאפילו עגלת תינוק קטנה לא נכנסת אליו ועדיין לא מצאתי יתרון. ביצועים? נאדה. בטיחות? נייט. צריכת דלק? יוק. נוחות? גורנישט. אמינות? לא משהו. שמירת ערך? ליסינג. לא רלוונטי.

אוטו טוב לקטגוריית הקטנות...

הבעיה העיקרית..צריכת הדלק (1 ל 9 ?) בכל אופן תהנה..ושיהיה בכיף...

Le Duke

New member
למקרה שלא הבנת את השאלה: מה טוב?

לא חסרות מכוניות קטנות מהנות יותר לנהיגה ,בעלות צריכת דלק יותר טובה ,הנדסת אנוש יותר טובה ,יותר נוחות ויותר מרווחות. נ.ב. נפטרתי מהאוטו לפני תום תקופת הליסינג - הוא פשוט היה זוועתי.

שש שבע

New member
ובגלל כל מה שאמרת אני מבינה

שאוהבים אותה והכביש מלא בה? אז אולי היא לא מתאימה לך, אבל היא מתאימה להרבה אחרים. אתה אולי צריך משהו כמו של ג'ימס בונד, אז יש הרבה אחרות .... ואולי לא חיפשת במקום הנכון את מה שהיא מציעה. אגב למה גברים אומרים "מכונית" ונשים אומרות "אוטו" ?

Le Duke

New member
ומליארד סינים לא טועים...

בעבר עבדתי עם אחד משני יבואני האופניים הגדולים בארץ. נחשי אילו אופניים היו בעלות איכות הגימור הגרועה ביותר? נכון ,הסיניות. (למעט מקרה יוצא דופן של אופניים מהפיליפינים ,שלא בדיוק עונות להגדרה של כלי תחבורה). את רואה יונדאי גטס על הכביש? בפעם הבאה הסתכלי אם אין עליה מדבקה של ליסינג או כיתוב אחר של חברה כלשהי. עכשיו נסי לאתר את הרכבים בבעלות פרטית (בהצלחה). רגע ,אני מכיר מישהו שהיתה לו גטס פרטית. אה ,כן - הוא נפטר ממנה לאחר 3 חודשים כי הרכב זוועתי. השיקול של חברת הליסינג הוא לא בהכרח לטובת הנהג (ע"ע אבזור בטיחות ,או חוסרו ליתר הדיוק). למי בדיוק ,מלבד חברות הליסינג ,היא מתאימה? אולי הלן קלר (ואם היא תתלונן ,אף אחד בין כה וכה לא יבין אותה).

שש שבע

New member
דוקא אלה ששאלתי היו בעלי הרכב

אז שוב השאלה מה הדרישות מהרכב.

Le Duke

New member
אחזור על עיקרי הדברים ,למרות הרגלך

לא להתיחס לתוכן ההודעות. דרישות מינימליות: בטיחות נוחות תא מטען מינימלי (שלא לדבר על תא כפפות ושאר מקומות אחסון) יכולת תקשור עם הכביש ודיווח על המצב לנהג צריכת דלק סבירה הגטס נופלת בכל אחד מהסעיפים ,ללא יוצא מהכלל.

שי ז.

New member
לא נכון

גטס ליסינג עוברת במקומות שלא תעיז להיכנס עם לנד קרוזר פרטית חדשה.

wil

New member
הוא קונה אותה מהליסינג

כשהם מוכרים אותה לפרטי הם מורידים את הדלקן ואת מיגוני השטח...

שש שבע

New member
גם אני אהבתי את גטס

בסוף כפי שסיפרתי קניתי מיצובישי לנסר, אבל כל פעם שאני שואלת בעלי גטס (יותר נכון בעלות גטס) כולן מהללות אותה, ולמרות שאומרים שהיא אוכלת דלק, אנשים לא ממש מרגישים את זה. אז השאלה היא מה הדרישות מהרכב. אם חיפשת מכונית מירוץ כנראה שזו לא הכתובת, אבל לפונקציות אחרות היא טובה. שאלתי על מה שסיפרתם פה "רעידות" במאה קמ"ש . והכחישו. אז כנראה שזה היה ביש מזל של מישהו. אז יהיה מי שיגיד "חוכמה גדולה , שאלת נשים" אז לא, גם גברים, ויש הרבה בעלי גטס. אין אפס, מכונית חמודה, לא סתם אהבתי אותה, צריכים לדעת את המגבלות שלה, ולהנות ממנה בלי הרבה יומרות.

למעלה