קניית nx

• פותח הנושא XDhey
  • פורסם בתאריך

XDhey

New member
קניית nx

שלום לכולם,אני רוצה לקנות sk reset כי קוסמי הסיגנוס קיבלו סקיל לעבודה שניה שמוסיף להם עוד 40 ל-int שזה ממש מחזק אותם אז אני מוותר על ה-slow ורוצה לשים הכל בזה.
יש לי כרטיס אשראי,מה צריך לעשות? כמה כסף צריך? מה הדרך הנוחה והבטוחה ביותר לעשות את זה? וכל הפרטים שאני צריך לדעת.
אלא אם כן באיוונטים שבאים עם הדמות החדשה תהיה משימה שיהיה אפשר לקבל sk reset ואז אני לא אצטרך.
תודה לעוזרים!

edenlevi2

New member
אז ככה

1.לגבי מה יש באיוונטים הקרובים- אין לי מושג!
2.קניית nx יש כמה דרכים...
א. חנויות בארץ- כבר פורסם פעם או יותר.... (נראה לי שנאמר שזה יתוייג)
ב.דרך האתר של נקסון- אתה יורד עד למטה שם בצד ימין למטה יש כמה אפשרויות בחירה אתה לוחץ על Purchase NX ואז בוחר באפשרות שנוח לך (אם יש לך אשראי אז VISA)
ואז... נפתח לך חלון שאתה צריך לבחור כמה nx אתה מעוניין לרכוש 5K=5$ 10K=10$ וכך הלאה... את הערך של $ תוכל לבדוק לבד אחרי זה נפתח לך עוד חלון בו אתה צריך למלא הנתונים אבל לפני שאתה מתחיל להקליד תשים לב שיש בפינה של אותו חלון דגל קטן הוא נמצא על ארה"ב אתה לוחץ עליו ומשנה אותו לישראל.... אחרי זה ממלא את כל השדות שנמצאים שם וזהו....
ג. פורסם פה פעם האתר של kamra coin אבל לפי מה שהסנתי הם לוקחים יותר כסף אם אני זוכרת נכון 10K=12$ או משהו כזה....

אני רכשתי פעם אחת דרך האתר של נקסון... תוך שתי שניות ה-nx הגיע וזהו
מקווה שעזרתי

XDhey

New member
תודה רבה לך!

אוקיי אז על פי מה שהבנתי 30000 nx עולים 30 דולר,מכפילים בארבע זה יוצא 120 שקל,זהו?
והאתר לש נקסון בטוח נכון? הם לא ישתמשו בכרטיס אשראי או משהו לא יקרה כלום? ומתי הסרבר צ'אק נגמר כדי שאוכל לראות אם זה הגיע אליי?

edenlevi2

New member
אכן... 30K=30$ ו...

בכרטיס שלי לא התשתמשו פעמיים.... השתמשתי בכרטיס של אמא שלי... ולא היה שימוש בכרטיס.... מעבר למה שאני גרמתי לה לבזבז חחחח
הסרבר צ'ק נגמר ב-2 (כמעט בטוחה)
ושאלה.... כבר קנית?!

XDhey

New member
אני אקנה

אני בינתיים אפתח שתי דמויות חדשות,הלוחם החדש שכבר פתחתי וכנראה גם קוסם קרח ברק,ניסיתי היום אבל התקלה שאמרתי לך קוד 51 אז אני אנסה מחר ואקווה שזה יעבור,יש משהו אולי שאני עושה שזה גורם לזה לקרות?

Guid

New member
סתם לידע כללי,

לא כולם יכולים לרכוש NX ישירות דרך האתר של נקסון...
אני לא יודע בדיוק מה הודעת השגיאה שמקבלים, אבל קח בחשבון שזה יכול לקרות.

אני מקווה שמחר הכל יהיה בסדר וזה באמת עניין של יותר מדי נסיונות ליום אחד

XDhey

New member
כשאני

בוחר את הסכום של ה-nx שאני רוצה זה רושם לי את הדבר הבא
Due to suspicious activity, you have been restricted from charging NX via this payment method. You can still use alternate payment methods such as PayByCash or prepaid cards. Please contact Customer Support if you need more information.(Code:51)

מה זה אומר?

edenlevi2

New member
ניסית כמה פעמים?!

ניסית לרכוש nx עכשיו כמה פעמים ברצףףףףףף

תחכה כמה שעות -24 שעות וזה אמור להסתדר...

*בין רכישה לרכישה אתה צריך לחכות 3 דקות

XDhey

New member
אז

את אומרת לנסות לרכוש מחר רק?
מילר-ממש חבל שלא עשו את סיגנוס עד לרמה 200...אבל אני עדיין נהנה ממנה מאוד,ואני לא יודע איזו דמות כדאי לפתוח,אני מתכוון לקנות גם כסף לשחקנים מה-cash shop.
ולא יודע איזו דמות לפתוח..חשבתי הרבה על איזו דמות כדאי אבל עוד לא החלטתי..מרסדס אי אפשר לפתוח עכשיו אז אני בכלל לא יודע

מ י ל ר

New member
לקנות אנקס זה הבעיה של כולנו חח

אגב סתם עיצה, אל תשקיע אנקס של סיגנוס...בזבוז.
אפילו אם אתה טועה בבילד וטועה בסקילים, ברגע שהוא רמה 120 הוא לא מעניין יותר.

XDhey

New member
אם

תוכלו להמליץ לי על דמות עם דמג' גבוה וכיפית,אל תהססו! D:

XDhey

New member
לוחם הסיגנוס?

לא יודע.. וחשבתי הרבה,קאנון שוטר או מחסל שדים,האמת שבא לי קוסם,אולי אוון? הם כבר לא צריכים nx בשביל סקילים נכון?

killer97

New member
הם כן

אם אתה רוצה קוסם חזק הייתי ממליץ על קוסם קרח, אפילו שאין לי כזה

XDhey

New member
האמת

שאתה צודק,אני הרבה שומע שהוא עם דמג' ממש חזק והדמות החדשה שיצאה גם ממש חזקה,אני אפתח את שתיהם,תודה!

XDhey

New member
וייתכן שאני אצטרך עזרה עם הקניה

של ה-nx.. עד אז אני אפרסם שרשור חדש

למעלה