קניית תכשיט מ amazon.uk?

קניית תכשיט מ amazon.uk?

יום הולדתי מתקרב ומאוד מתחשק לי תכשיט חדש של Les Nereides. מצאתי את שאהבה נפשי במגוון אתרים, ביניהם אמאזון.יו קיי. על פניו נראה שהם מוכנים לשלוח לי את זה (זה מחשב לי את עלויות המשלוח וכאלה). המכירה היא לא ישירות דרכם, אלא כנראה דרך מוכר חיצוני.
למישהי יש נסיון בזה? הם באמת ישלחו לי? כמה אמינה הקנייה דרך מוכר חיצוני?

למה לא? אמאזון אמור להיות אתר אמין מאוד

אני לא בטוחה שאני מבינה מה זה מוכר חיצוני...
פעם אחת קניתי ממוכר דרך אמאזון האמריקאי (לארה"ב) והיה בסדר גמור.

באמאזון האמריקני קניתי בלי הפסקה כשגרנו שם

ברמה של מנוי לנייר טואלט

מוכר חיצוני זה בעצם מישהו שיש לו הסכם עם אמאזון - המוצר נמצא אצלו ולא במחסנים שלהם, והוא אחראי לשילוחו. השאלה אם אמאזון ייקחו על זה אחריות מלאה.

Aussie Girl

New member
כן, הם לוקחים אחריות

לפחות בארה"ב. הזמנתי כמה פעמים ממוכרים חיצוניים באמזון ולרוב אין שום בעיה. חשוב לשים לב להחזרות והחלפות כי זה משתנה ממוכר למוכר. פעם אחת בעלי הזמין חגורה ממוכר חיצוני ולא הגיע והמוכר לא חזר אליו. אמזון זיכו אותו ישר. חייבת להודות שאני לא זוכרת אם הזיכוי הוא חזרה לכרטיס האשראי או בתור קרדיט. נראה לי שהחזר לכרטיס האשראי.
מנסיון שלי עם מוכרים חיצוניים, יש להם לרוב חנות באיביי או חנות חיצונית אחרת. ממליצה לך לבדוק למקרה שקניה דרך אתר אחר תהיה יותר משתלמת.

ayaht

New member
לא יצא לי לקנות ממוכר חיצוני

אבל אמאזון זה אתר מאוד אמין (חוצמזה שהם די נוטים להשתלט על העולם).
כשהייתי בארה"ב קניתי מהם הרבה ספרים.

נראה לי שכמו באיביי, היתרון הוא שבאמת יש פיקוח ודרישות מחמירות מהמוכרים החיצוניים הללו.

כרגיל, אני ממליצה על שימוש בפייפאל ולא ישירות בכ.אשראי,
כי למה שמספר כרטיס האשראי שלך יסתובב בכל העולם אצל אנשים שאת לא מכירה?

נ.ב.
אם את מתכוונת לתליון של אליס בארץ הפלאות, אז הוא מגניב לגמרי.
ואם זה משהו אחר, אז נשמח לראות

עב

New member
קנייה דרך מוכר חיצוני - מהמנה

הזמנתי חזייה דרך מוכר חיצוני באמזון ארה"ב. אחרי שבועיים קיבלתי הודעה שהסחורה מתעכבת עד אוקטובר ולכן מבטלים את ההזמנה ולא מחייבים את החשבון שלי. מבחינתי הם מהמנים.

שאלת amazon.uk

יש דרך פשוטה להבין אם שולחים לישראל? אני מוצאת את עצמי ממלאת עגלה ומגיעה לשלב התשלום ועל הכל מסומן שאינם שולחים לישראל.

למעלה