קניית רכב

amoso

New member
זולל דלק ????

במוסך של היבואן, וגם מתישאול של נהגים ברכב הנ"ל, ממוצע עירוני של כ-8-10 ק"מ ליטר, תלוי בנהג.

itzik93

New member
לא זולל אם אתה רגוע.

מה שאמרו לך במוסך, די קרוב למציאות (למרבה הפלא). בהנחה שאתה נהג באמת רגוע, אז זה נכון (תלוי גם איפה אתה בדיוק נוסע). התצרוכת דלק מחוץ לעיר מפתיעה לטובה גם כן. מה שכן, אני שונא את הצורה שלה - באופן אישי, אני חושב שהקורסיקה נראת הרבה יותר טוב. איציק

_casper

New member
אותי מעניינת יותר ה-BX

אולי תוכל לתת עוד פרטים (שנה,יד,ק"מ,מצב) ונתונים טכניים על האוטו. כמה אתה רוצה עליה?????????????????????????????

ceyal

New member
גם לי יש גם לי יש....../images/Emo98.gif משהו דומה

סיטרואן BX GTI 16V 1900 160 כ"ס +- יד שניה צבע אדום צמיגים רחבים חישוקי מגנזיום 0 ל 100 ב 8 שניות ועוד ועוד דומה לדגם שבתמונה איך נשמע?

דני ג

New member
160 כ"ס ?? 8 שניות ?? תבדוק שוב !

מנוע ה 1900 ייצר במקור ובימיו הטובים 130 כ"ס. אותו מנוע שירת גם את ה ZX וולקן 1900 אשר עשתה 9.2 במיאוץ ל 100. הכיצד ייתכן שה BX שהינה כבדה מה ZX "תגלח" יותר משניה ?? דני G.

ceyal

New member
מדובר על מנוע 16V

16 שסתומים שנת 92 לא מאמין שיש אותה בארץ - היא היתה ביבוא אישי

ceyal

New member
בובה כזאת לא מוכרים../images/Emo68.gif

רק המבט של בעלי המכוניות החדשות שנעקפות ברמזורים שוות את הכל D-: רכב חזק מאד שום בעיות אמניות (אצלי לפחות) שום טיפולים מיוחדים חוץ משגרתיים פצצה

ceyal

New member
מי שמטפל באום אל פחם ..../images/Emo122.gif

שלא יתפלא עם הערבים לא יודעים מה זה צינורות הידראולים ופשוט חוסמים אותם עם בורג.... וכו וכו וכו מנסיון אישי

גרמי

New member
ועדיין מחכים לפירוט של amoso.....

או שמא הוא הלך להתחבא מאחורי העץ הקרוב...

למעלה