קניית רולר

erzik

New member
קניית רולר

שלום לכולם !!! יש לי אפשרות להזמין מארצות הברית כמתנה רולר הייתי מעוניין לקבל מכם דגמים שהוכחו כאיכותיים על ידי חברי הפורום היעוד של הרולר הינו דיג חוף אשמח לקבל המלצות לרולר איכותי מכם תודה ושנה אזרחית מוצלחת לכולם בדיג ובחיים האישים

gaichuk

New member
על איזו חכה אתה הולך לשדך אותו?

איזה גודל אתה מחפש? 4000? 6000? 8000? יש מיליון ואחד סוגים של רולרים לדיג חוף שמתאימים לאחר אבל לא לך וההיפך. מה הסגנון שאתה אוהב ומסתדר איתו הכי טוב? איזה רולר שלא תבחר,אני מציע שתבדוק אופציה של ספולה נוספת. תמיד טוב ...

רמי האן

New member
המלצה שלי (בפעם ה-1,001)

הרשת האמריקנית Cabela's מוציאה בימים אלה מן המלאי את הרולר ששימש כ-"רולר הדגל" שלה בשנים האחרונות - ה-Prodigy. הרולר הזה הוא למעשה דגם Capricorn (המוצלח מאוד) של חברת Daiwa. שמה של היצרנית מופיע במפורש על הדגם של רשת Cabela's, למי שמפקפק בזהות היצרן. אני אישית משתמש בדגם זה במידה 3500 לג'רג'ור ומאוד מרוצה - חוץ מזה שהמידה הזו טיפה גדולה מדי. בימים אלה הרולר נמכר ב-"מרתף המציאות" (Bargain Cave) של הרשת במחיר של 65 דולר ארה"ב. המידות הפופולאריות לג'רג'ור אזלו מן המלאי ולא תחזורנה למלאי. נשארו רק המידה הקטנה ביותר והמידה הגדולה ביותר. לדעתי, המידה הגדולה ביותר מתאימה בהחלט לדיג חוף. הרולר כולל גוף ורוטור ממתכת, שפולה מאלומיניום מוקשה, שבעה מסבים, קשת חלולה, ידית חרוטה, מנגנון למניעת הסתלסלות החוט סביב עצמו וכל יתר הפטנטים הפופולאריים של "דאיווה". לדעתי האישית - דגם זה שווה-ערך לדגמים עכשוויים שמחיריהם בארה"ב נעים כרגע בין 110 ל-140 דולר. לטעמי מדובר ברולר מעולה. שים לב שאני מתייחס לדגם Spinning. קיים גם דגם Prodigy בתצורת Casting (רולר שוכב/עילי). לצורך רכישה, הייתי ממליץ לך לדאוג להזמנת הרולר מאתר הרשת עם משלוח לכתובת בארה"ב, ולאחר מכן לדאוג לאסוף אותו מאותה כתובת בארה"ב ולהביא אותו לארץ. בהצלחה!

רמי כדאי לעשות קופי פייסט לתגובה...

לך תדע מתי תבוא השאלה שוב.....

רמי האן

New member
אין טעם, מיכאל...

לא יעבור זמן רב והרולר הזה פשוט ייעלם כי המלאי ייגמר והמשווק לא מתכוון לחדש אותו. אני עוקב אחרי הרולר הזה עוד מאז ש-Cabela's הציגו אותו לראשונה. כבר מאז נדלקתי עליו. חיכיתי בסבלנות, והמחיר אכן ירד מ-129.99 דולר ל-99.99 דולר. המשכתי להמתין (דייג או לא דייג?) והמחיר ירד שוב ל-69.99 דולר. בשלב הזה רכשתי את הרולר. בינתיים חברת Daiwa הוציאה לשוק האמריקני סדרה שלמה של דגמים חדשים. הנחתי שבקרוב מאוד רשת Cabela's תציג "רולר דגל" חדש שגם הוא יהיה, למעשה, אחד הדגמים החדשים של Daiwa. בינתיים הם מחסלים את המלאי הקיים אצלם של דגם ה-Prodigy ובמהלך החיסול חלק מן המידות אזל מן המלאי. הנחתי שהמחיר יירד שוב ואף אמרתי זאת לידידי והפרטנר שלי לדיג, ronbs (הוא יכול להעיד על כך). יום או יומיים לאחר מכן המחיר אכן ירד ל-64.99 דולר. בהמשך הדגם הזה נעלם מרשימת הרולרים הרגילה באתר של Cabela's וכרגע ניתן למצוא אותו רק ב-Bargain Cave ("מרתף המציאות") - כאמור, בשתי מידות בלבד. אני מאוד סקרן לדעת מה יהיה "רולר הדגל" החדש שלהם.

ממש נבואה....

עדכן אותנו במציאות מהסוג הזה... ובירידת מחירים ... אני בטוח שעידכונים מהסוג הזה יקודמו בברכה... ובכלל אפשר לפתוח פתח לקניות מרוכזות... (לחסוך בעלויות משלוחה וכו.. וכו..) השגריר שלנו בחו"ל פרופ' רמי האן.

למעלה