המלצה שלי (בפעם ה-1,001)
הרשת האמריקנית Cabela's מוציאה בימים אלה מן המלאי את הרולר ששימש כ-"רולר הדגל" שלה בשנים האחרונות - ה-Prodigy. הרולר הזה הוא למעשה דגם Capricorn (המוצלח מאוד) של חברת Daiwa. שמה של היצרנית מופיע במפורש על הדגם של רשת Cabela's, למי שמפקפק בזהות היצרן. אני אישית משתמש בדגם זה במידה 3500 לג'רג'ור ומאוד מרוצה - חוץ מזה שהמידה הזו טיפה גדולה מדי. בימים אלה הרולר נמכר ב-"מרתף המציאות" (Bargain Cave) של הרשת במחיר של 65 דולר ארה"ב. המידות הפופולאריות לג'רג'ור אזלו מן המלאי ולא תחזורנה למלאי. נשארו רק המידה הקטנה ביותר והמידה הגדולה ביותר. לדעתי, המידה הגדולה ביותר מתאימה בהחלט לדיג חוף. הרולר כולל גוף ורוטור ממתכת, שפולה מאלומיניום מוקשה, שבעה מסבים, קשת חלולה, ידית חרוטה, מנגנון למניעת הסתלסלות החוט סביב עצמו וכל יתר הפטנטים הפופולאריים של "דאיווה". לדעתי האישית - דגם זה שווה-ערך לדגמים עכשוויים שמחיריהם בארה"ב נעים כרגע בין 110 ל-140 דולר. לטעמי מדובר ברולר מעולה. שים לב שאני מתייחס לדגם Spinning. קיים גם דגם Prodigy בתצורת Casting (רולר שוכב/עילי). לצורך רכישה, הייתי ממליץ לך לדאוג להזמנת הרולר מאתר הרשת עם משלוח לכתובת בארה"ב, ולאחר מכן לדאוג לאסוף אותו מאותה כתובת בארה"ב ולהביא אותו לארץ. בהצלחה!