קניית ציוד צלילה

גרזנית

New member
אני בטוחה שספא ישמחו לתפור לך

עניבה התואמת לחליפתך וליופייך המדהים ואז ניתן לשלב בה שרשרת של משקוליות מעופרת (כמו שפעם שמו בוילונות) בקשר למי רואה לי את הלייקרה מתחת לחליפה... זה לא עיניינך

גולן בן

New member
חברה חברה שוב אני צריך לעשות סדר

תשמע חבוב קודם כל 1. אתה קונה נעליים חובבבבבה (אחרת יגדלו לך כל מיני פטריות מכל מיני כאלה שהיו בהודו ובכל מיני מקומות עם פטריות). 2. אתה קונה תיק כי יש לך כבר מסכה, קנה (כהגדרתך), ונעליים. 3. עכשיו אתה חייב לקנות חליפה (כי התיק בדר"כ גדול וזה יהיה מגוחך להסתובב עם תיק גדול שיש בו רק הפריטים שצוינו). טיפ קטן תקנה חליפה חלק אחד ולא שתי חלקים ותשדל שהיא תיהיה רטובה. כי החצי יבשה זה לכל מיני עדיינים שקר להם וכאלה שאוהבים להיסחב עם ניילונים להקלה בהחדרה (מי שהיה לו יבין). 4. מאזן רצוי עם תמיכה אורטופדית אתה תודה לי, כשתצטרך ללכת מרחקים עם הציוד (כמו מי הבלו הול לפעמון לדוגמא). 5. ווסת אני מאמין שבשלב הזה אתה תדע איזה ווסת הכי יתאים לך. 6. כל מיני חארטות פנס, מצפן, סכין, כפפות, חברה שלא צוללת שיהיה משהוא שישמור על הציוד שאתה נכנס למים (סתאאם בנות צוחקים). 7. נו טוב יאלה מחשב. 8. מצלמה אחי כדאי שתוכל להראות לזאת שמחכה בחוץ שהיא לא מחכה סתם. שהסיבה ראויה שהיא תעמוד על המשמר (מתלוצצים קצת יפיפיות). חברה אני מבקש לתת כבוד לדבריה של גרזית ההתאמה חשובה לא פחות מהצלילה עצמה. תארו לעצמכם מצב שאתם יוצאים מהמים ואני פונה פה לרווקים בחבורה. ויושבת פצצה סוף הדרך כמו גרזנית שחשוב לה ההתאמה ואתתתתתם לא מתואמים, הלך עליכם אצלה אתם גמורים, לכן אני אומר שהתאמת צבעים זה דבר חשובבבבב.

natijaffe

New member
דיברתי עם ערוץ האופנה

והם אומרים שהקולקציה החדשה לעונה הממשמשת ובאה היא בצבע ירוק בקבוק אז צריך להערך בהקדם

natijaffe

New member
דיברתי עם ערוץ האופנה

והם אומרים שהקולקציה החדשה לעונה הממשמשת ובאה היא בצבע ירוק בקבוק אז צריך להערך בהקדם

בובי

New member
איזה קטנונים !!!!

אני היתי קונה לפי הסדר הבא 1. דבר ראשון היתי קונה יאכטה שנוכל להפליג לאתרי צלילה מענינים. 2. אחרי זה היתי קונה סקוטר חזק שנוכל לצלול כמו שצריך. 3. כדי לתעד את הצלילות היתי קונה מצלמת וידאו דיגיטלית עם האוסינג מתאים. 4. אחרי שיהיו לי את הדברים האלה הסדר של שאר הדברים ממש אבל ממש לא משנה
אמרתה לא משנה העלות לא ?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
סדר קניית הציוד

לדעתי שין וגולן נתנו פחות או יותר את הסדר הסביר ביותר ואף נימקו. אני מסכים שהווסתים כמעט בכל המועדונים הם ברמה טובה ואין בעייה לשכור אותם וכשהצולל יגיע לשלב הזה ידע באמת מה מתאים לו. לגבי מיכל, מי שמרבה בצלילות לילה/ים תיכון(צלילות דיג בלעז) המיכל אכן אמור להיות אצלו בעדיפות גבוהה, לגבי צוללים ספורטיביים לא רואה את החשיבות הגדולה. אני אישית צולל כ 80 עד 100 צלילות לשנה, אין לי מיכל ולא מתכוון לקנות אחד כזה, מקסימום מיכל דקו´. לסעיף התאמת הצבעים, יש לי חשש כי לאחר ההתאמה כמה אנשים שאני מכיר יאלצו להחליף את הצולל עקב היותו החוליה החלשה בשרשרת ההתאמה. ו ב ב ח י " נ

menimm

New member
קוריוז בנוגע לעניין ווסתי המועדון !

בביקורי האחרון באילת, הייתי כמובן בסנובה... היה בחור ששכר ציוד ממועדון שאיני זוכר את שמו, ואיכשהו הגיע לסנובה וביקש צלילה מודרכת. בזמן הצלילה, התפרק / נקרע צינור הלחץ הגבוה שלו . הצינור היה סדוק מלכתחילה. טוב שזה קרה בעומק רדוד, ולא בצלילת עומק !.

mto

New member
ותמיד אפשר

לקרוא לציוד סט צלילה ולקנות בבת אחת !

יש לי ,יש לי ,יש לי סדר............

לקנית הציוד מכיוון שבעסקי קמצנות אנו עוסקים אזי יש לי את הסדר הנכון לפי בחירתו של כל קמצן קונים סט מלא - בהרבה תשלומים לדוגמה : סט מלא ב-2500 שח אצל דוגית אם נחלק אותו לעשרה תשלומים נשלם רק 250 ש"ח לחודש......ואז נוכל לעמוד בזה ואם לא יסכימו לפרוס את זה לעשרה תשלומים ללא ריבית תמיד אפשר לשלם את זה בקרדיט של שלושים ושישה תשלומים כל תשלום 85.3 ש"ח זאת אומרת בריבית שנתית של 190.3 ש"ח אבל אם אנחנו כל כך קמצנים תמיד אפשר להגיע למדוזה ולקנות קומנדו ב- 60X36 ש"ח

mto

New member
כן רק חבל

שלא דיברנו על קמצנות. אלא על פריט אחד כל חודש ואין הגבלת מחיר :)

אילוניק

New member
לווקומיסט

ציוד מלא ב 2500 שח ועוד ב10 תשלומים נראה לי חשוד ואני לא רוצה לדבר על איכות מאזן ברמה הבינונית + חליפה גמר את ה 2500 שלך ועוד צריך בטוח להוסיף ממליץ שתבדוק מה מוכרים לך לפעמים זול יוצא מה זה יקר שווה בדיקה אל תמהר לקנות אילוניק היפה IHB

"התשובה קלה, אבל השאלה קשה מאוד"

ומי שיודע מאיפה זה לקוח יזכה בצלילה* נראה לי שיש בעיה בניסוח השאלה. הסיטואציה המתוארת לוקה בחוסר סבירות/חוסר בהירות. סביר להניח שאם נדע במה בדיוק מדובר, התשובות ישתנו. למשל לגבי תיק - כל צ´ימידאן מצ´וקמק ב-15 ש"ח יתאים. קשה לי להאמין שמישהו מוגבל בקניה של תיק כזה. כך שזה היה הדבר הראשון שהייתי משיג, אבל שוב, תלוי מה הנסיבות של הסיפור. אגב, כך גם לגבי סכין/מספריים. או - מהי הגדרת פריט? אם להיות קטנוניים ולהגיד "יחידה בודדת", אז אפילו זוג נעליים אי אפשר לקנות אלא נעל בחודש. אם ההגדרה רחבה יותר, אפשר להגיד "לבוש צלילה" וזה כולל חליפה, נעליים, סנפירים. או "מערכת אויר" שכוללת וסת ומאזן. בגדול מבחינת סדרי עדיפות הייתי אומר: 1. לבוש (חליפה, נעליים) 2. וסת 3. מאזן 4. מחשב (בעדיפות נמוכה אם מדובר בצולל "רגיל") *על חשבונו (איך מקטינים כאן אותיות לגודל 5 מקרון?)

למעלה