קניית נעליים

mafakit

New member
קניית נעליים

שלום,
אני מחפשת אתר אמין לקניית נעליים (מגפונים, איזושהי נעל ליום-יום) ששולח גם לארץ. יש המלצות?
בנוסף, יש למישהי טבלאת המרת מידות נעליים ידידותית למשתמש?

תודה מראש

sheffys1

New member
צ'מעי...

מבחינת מידות - הייתי בודקת כל נעל לגופה, בטבלת המידות של היצרן (פשוט תריצי חיפוש בגוגל, תגיעי לאתר של היצרן, ותסתכלי שם).
לי יצא להזמין נעליים מאסוס, ואני יודעת שגם House of Fraser סבבה. מכיוון שאלו אתרים שמחזיקים נעליים של המון פירמות, חלקן מוצלחות וחלקן פחות, הייתי בודקת פריטים ספציפיים.
נשמח לעזור אם תעלי לנו כמה דגמים רלוונטים ותתני הנחיות לגבי מה שאת מחפשת וטווח מחירים...

mafakit

New member
מצאתי דגם שמאוד מצא חן בעיניי

של Head Over Heels (יש למישהי ניסיון איתם ויכולה לומר האם מומלצים או לא?)
הבעיה היא שאני מידה 39 או 40, תלוי בנעל.. איך אדע איזו מידה להזמין..?

sheffys1

New member
כנראה מה שאניאכתוב לא יעזור לך

זוהי תת פירמה של DUNE. זה עמוד הבית שלהם:
http://www.dunelondon.com/head-over-heels-dept5005/
לצערי טבלת המידות שלהם מספקת רק המרה בין מידות בריטיות-אירופאיות-אמריקאיות ואין השוואה לס"מ:
http://www.dunelondon.com/size-guide/
זה בדיוק המקרה שבו רכישה ברשת היא הימור. אם יש לך אפשרות כלכלית - הייתי מזמינה את שתי המידות הרלוונטיות, ומחזירה מה מהן שלא מתאים.

mafakit

New member
שאלה נוספת

אני חושבת שאני אקח את הסיכון הזה ואזמין לי זוג

מאחר ואין לי ניסיון כלל בהזמנת פריטים מחו"ל, איך זה עובד עם מיסים?
כלומר, האם יקחו לי על זה מס בארץ? ניתן לשער בערך כמה?

sheffys1

New member
עד 75 דולר (כולל עלות המשלוח)

זה ללא מס
75-325 דולר, משלמים רק מע"מ - 18%
מעל 325 דולר - מכס (בהתאם לפריט) + מע"מ

75 דולר זה בערך 45 פאונד. את יכולה לגגל "מחשבון מט"ח" ולבדוק במדוייק.
חבילות שנשלחות בדואר רגיל, לא נבדקות במכס באופן גורף, אז יש סיכוי לחמוק ממס גם מעל 75 דולר.

ככה באופן די גורף לגבי מידות:

5 בריטי = 38 ישראלי = 7 אמריקאי
ומכאן את יכולה לחשב למעלה או למטה (6 בריטי - 39 ישראלי - 8 אמריקאי). הבעיה היא שבאמת כל יצרן והמידות שלו. אני תמיד בודקת אם יש טבלה ספציפית ואז גם מחפשת ביקורות גולשים (אם אני מזמינה מאתר שאין בו ביקורות, כמו אסוס, אני לפעמים מגגלת את שם החברה והדגם של הנעלים שאני רוצה ואת המידה size או fit ובודקת אם מישהו כתב על הדגם הזה).

למעלה