קניית נכס בונקובר

DaveHz

New member
קניית נכס בונקובר

שלום לכולם!
אני מעוניין לרכוש נכס בונקובר, דירה או בית אם גינה.
בעוד מיספר חודשים אטוס לשמה כדי לראות את העיר ולהכיר אותה מקרוב יותר.
לעכשיו יש לי מספר שאלות שאני מקווה שלכם יש תשובות יותר מדויקות מימני
1. אזורים, מהם האזורים היותר מועדפים לשכבות האוכלוסין הממוצעות
2. מהו תווך המחירים המשוער של הנכסים באזורים אלו
3. האם השכרת דירה בונקובר כוללת תשלום מיסים?
4. איך אנשים מתייחסים לפרפריה של ונקובר?
אודה מאוד לעוזרים מבינכם, המשך שבוע שקט לכולנו.

readytojump

New member
some answers

1. Do you mean Vancouver or Greater Vancouver?
2. here's the website that shows current market openings, used by realtors and buyers > http://beta.realtor.ca/index.aspx?CultureId=1&
3. Regarding taxes and utilities > depends, some cases are "all inclusive" other will include some of the utilities. Taxes are paid by the owner not by the tenant.
4. איך אנשים מתייחסים לפרפריה של ונקובר WTF? what you mean?

DaveHz

New member
תודה על התגובה!

אני מעוניין לקנות נכס בונקובר ולהשכיר אותו, בתווך של 150 ל200 אלף דולר, באילו אזורים היית ממליץ לחפש?

אם זה הסכום, ואתה רוצה לרכוש נכס באיזור הנחשב לטוב

תזדקק למשכנתא. מכיוון שבדרך כלל ונקובר יקרה יותר מטורונטו, ומכל המקומות האחרים, נשאלת השאלה למה וונקובר. אם יש לך יכולת להגר, יש היגיון בכך. אם הכוונה היא שיהיה לך נדל"ן מניב בקנדה כדי שתהייה לך בטוחה מחוץ לישראל, קנייה בכל מרכז אורבני שהוא בקנדה יכולה להיות הגיונית.

אני מדבר על הערים הבאות ופרבריהן:

ונקובר, טורונטו , אוטאווה מונטריאול, אדמונטון, קלגרי וויניפג בכל הערים האלה ובערי הלווין שלהם ניתן למצוא נכסים למגורים שיתנו תשואה של בין 3-6% ונכסים מסחריים בתשואות של 6-9%. מי שיש לו כסף זמין ומחכה בסבלנות, ויש לו סוכן שניחן בסבלנות וכישרון יכול למצוא מציאות עם תשואות טובות.
אין בקנדה "מציאות מטורפות" כמו שלפעמים אולי ניתן למצוא בשכנה מדרום, אבל בקנדה לפחות יש יציבות מתמשכת.

אני מוצא לאחרונה דירות באיזורים זולים מאד (לרכישה ללא משכנתא) בטורונטו שבהן דירות נותנות תשואה בטוחה של 5%, באיזורים של אוכלוסייה בסטטוס סוציו אקונומי נמוך. זה לא מקום שאתה או אני היינו גרים בו, אבל התשואות הן טובות, הדיירים יציבים, ויש בניינים שיש בהם סיכויי השבחה.

DaveHz

New member
תודה רבה על הפרוט, מאוד עינייני, עוד שאלה

האינטרס שלי הוא בעוד כמה שנים לעבור לחיות בונקובר, אך אני מעוניין לרכוש נכס בה כבר בשנה הקרובה.
קראתי באינטרנט שאם אזרח זר מעוניין לרכוש נכס בקנדה הוא יכול לשלם רק 35% מכלל מחיר הנכס, ו65% הנותרים עליו לקחת הלוואה מהבנק בקנדה, האם זה נכון גם להיום?
האם בונקובר ישנה קהילה יהודית שיכולה לעזור וליעץ בתהליך זה?

הקהילה היהודית אינה מייעצת בעניינים פרטיים

אלא אם כן אתה מהגר בענייני הגירה, או נזקק בענייני סעד.
הקהילה מספקת בעיקר שירותי חינוך ודת, ומהווה לובי פוליטי למען ישראל.
בענייני השקעות ומיסוי, צריך לפנות לשירותים פרטיים.
לגבי משכנתאות ורכישת נדל"ן אתה יכול לפנות לרינת ויעקב סניג, הם יועצי משכנתאות, ומתגוררים בוונקובר. בעיקרון בנדל"ן למגורים ניתן לקבל משכנתא של עד 65% משווי הנכס כשמדובר בתושב זר. לגבי הנכס שאותו ניתן לרכוש, אתה צריך לדבר עם סוכן נדל"ן, אני בטוח שיעקב ורינת יוכלו להפנות אותך למישהו הוונקובר וסביבתה. הם חסידים של רכישת בית שבו יש 3 יחידות דיור, מה שמגדיל את התשואה. יש בוונקובר וסביבתה הרבה בתים כאלה שבהם יש בית עם שטח עיקרי לבעל הבית או להשכרה ושתי יחידות קטנות נוספות להשכרה.
אני עוסק בנדל"ן למגורים רק באיזור שעד שעה וחצי נסיעה במכונית מטורונטו, ובנדל"ן מסחרי בכל המרכזים האורבניים מאלברטה ומזרחה.

למעלה