קניית מערכת חדשה

nepet

New member
לדעתי אתה טועה

אם אני מביא אותם מארה"ב ושם במזוודה , זה 2/3 מחיר לפחות , ואולי אפילו פחות . או לפחות זה מה שזה היה ב music123 לפני 3 שנים כשקניתי את המערכת . לא חשוב , זה לא רלוונטי כרגע כי הסט לא בשימוש , אני רק מנקה ממנו אבק .

matiatias

New member
v drums

שלום גבר לדעתי אתה קצת טועה במחיר -רכשתי לפני שנה את הTD12 ועשיתי קצת בירורים בחו"ל לגבי מחיר מלא ואפילו להרכבה -עם מיסי נמל מכס העברות וכו' לא ממש משתלם וזה ממש כמו המחיר בארץ בסוף רכשתי מחלילית והם אחלה אפילו בקטע של ההדרכה בהתחלה

Vdrums

New member
אני רוצה לראות את

הבן אדם שישים תוף של 500$ בתוך מזוודה שלא לדבר על סט שלם ומה תעשה עם הRACK? אמנם זו מערכת שלא תופסת נפח אבל במזוודה? אשליות.

nepet

New member
אבל הדיון היה רק על הפדים הלבנים

אלה עם הרשת.וזה בדיוק מה שכתבתי , לא דיברתי על סט שלם . לגבי מכס ושילוח + ביטוחים אין ויכוח בינינו.גם אני עשיתי את החשבון הזה מזמן , והבנתי שעדיף לשלם 1000 ש"ח יותר , ולא להתעסק על כל הלוגיסטיקה מסביב . כל מה שכתבתי פה היה לגבי הפדים . ולא נראה לי כזה ביג דיל , להביא כל פעם קצת (נתחיל מהסנר...) בחברה שאני עובד בה כל שבוע יוצאים כמה אנשים לארה"ב , אם פעם אני ארצה , אני יכול אולי לבקש מאלה שאני מכיר , להביא לי (מכל אחד שיוצא , לבקש פד אחד) , אני חדש פה ולא מכיר הרבה עדיין , אבל האפשרות קיימת , ולא נראה לי שמוכס שיתפוס דבר כזה , יעשה עניין. ואפילו אם אחד ייתפס , יהיו לי עוד 4 שהרווחתי ... ברור שלהביא סט שלם זה טירוף , בטח לא עם RACK .

Vdrums

New member
טוב זה סיפור אחר.

בד"כ שמדברים על להביא משהו מחו"ל רוב האנשים לא עובדים בחברה שבה כל שבוע מישהו נוסע. בכל מקרה המחירים לא כאלה שונים.

הוליסטי

New member
אני לא הייתי עושה חור בבס

2 סיבות: אחת - למה לעשות חור בעץ? נראה לי שזה משנה את הצליל. (סתם מתוך הרגשה) שתיים - לדעתי הרבה יותר יפה בשיטה של בלי סטנד שיוצא מהבס ...

nepet

New member
אתה צודק .אני לא אעשה חור

אני אתלה אותו (ואת אחיו כשיגיע ) על סטנד של מצילה . מה יותר יפה , זה כבר עניין של טעם .

zilman

New member
המלצה נוספת

אם תתלה את הטמטם על סטנד ולא תושיב אותו על הסטנד של הסנר ,הוא ישמע הרבה יותר טוב!

nepet

New member
אמרו לי את זה כבר פעם ,

צריך להתגבר על העצלנות ולהתחיל להזיז דברים ...

למעלה