קניית מערכת חדשה

nepet

New member
קניית מערכת חדשה

טוב , אז אחרי שהצהרתי מול כולם שקניתי את המפקס אוריון ,ואחרי שסגרתי עם יוסי (ד"ר דראם) בוזין על מחיר , למחרת ישב לי יוסי בוזין על הוריד כמעט שעה שלמה בחנות ובטלפון , כדי שאקח את הסט השני שהתלבטתי לגביו . (אני מניח שהיה לו קונה חם חם , טרי טרי על האוריון , וככה הוא הרויח פעמיים, אבל זה לא שאני מפסיד משהו , אז לבריאות , יש לי אחלה סט , ושנינו מבסוטים ) . בכל מקרה , קניתי את הסט שלו , (בוזין) קטן (3 חלקים) 12 18 22 . עם סנר 14*6.5 מצלצל שחבל על הזמן . אז אחרי שהתיעצתי עם אבי (סולו תופים ב 4 בבוקר) דיאמונד , ומכיון שאני לא באמת צריך סט 5 חלקים כרגע , ואחרי שיוסי בוזין אמר לי שכשאני ארצה להרחיב את הסט אני אקבל עוד 2 חלקים במחיר עלות (באמת מחיר טוב ... לעוד טום 10 ופלור 14) קניתי את הקטן יותר , ואני לא מצטער . עכשיו צריך להחליט איך אני רוצה את הטומים , לקדוח בבס ולהוציא עמוד עם holder , או לתלות אותם על מוט של מצילה עם קלפאה . בינתיים הטום עומד על סטנד של סנר , עד שאני אהיה יותר החלטי . תמונות יבואו בהמשך . ליאור .
 

nepet

New member
כן כל הסט עשוי ממייפל

לא יודע כמה עלה , עשיתי טרייד , על סט ישן שהיה לי (גם בוזין , בגדלים 10,12,14,18 וסנר 14*5.5 ) ,החזרתי עוד כמה דברים לא שימושיים שהיו לי , הוספתי קצת ולקחתי את הסט הזה .
 

nepet

New member
לא

הוא אמר שהסט היה מייפל , ואם אני לא טועה מייפל ומהגוני , אבל אני לא בטוח , ואולי ערבבתי פה שני דברים שונים , אבל זה מה שהבנתי ממנו כשדיברנו על המחיר .שהסט שלקחתי עכשיו זה שרוג של פי כמה מהסט הישן שהיה לי . גם בגלל החומר שהוא טיפה יוותר טוב .
 

HelloweeN

New member
נשמע תמוה במקצת,

הבאת לו את הסט שלך שהיה 5 חלקים + כמה דברים 'לא שימושיים' כלשונך, שאני מעריך שהם גם קשורים לתופים, ועוד הוספת כמה ג'ובות וכל זה בשביל סט של 3 חלקים? המממממ.....
 

nepet

New member
הסט שהחזרתי יותר קטן (גודל הגופים)

ואם אתה לוקח בחשבון שלקחתי 4 חלקים (3 + סנר) אז זה כבר לא כל כך תמוה. כתבתי למעלה שהחזרתי 10 12 14 18 וסנר 14*5.5 . (סה"כ 5 גופים ). וחוץ מזה , הכי חשוב , אם אני עכשיו רוצה למכור מערכת עם בס 18 עוד שנה אולי יבוא לי קונה,ואחרי שיתווכח איתי על המחיר...תבין לבד. בס 22 עולה יותר מבס 18 , למשל , ואם העץ יותר יקר , אז צריך לקחת גם את זה בחשבון . אם תהיה לך tama rockstar עם 6 חלקים(כולל סנר) , ונגיד שכלי זמר יעשו לך טובה ויקחו אותה בטרייד אין , ותרצה לקנות מערכת מייפל ,4 חלקים , מה לדעתך יגידו לך שם ? גם שם תצטרך להוסיף כסף , תעשה חשבון בכמה אפשר למכור מערכת משומשת כזו , (5 חלקים עולה שם היום בערך 5000 ש"ח אם אני לא טועה , אז 6 חלקים תעלה נגיד 6000 ש"ח , ומשומשת כזו אפשר למכור נגיד ב 4000 ש"ח בהגזמה , אם היא שמורה בלי שריטות , ואני מקווה שכל המספרים שהבאתי פה הגיוניים) , עכשיו , קח איזה מערכת מקוסטמת ממייפל , 4 חלקים כולל סנר 14*6.5 ותתחיל לחשב כמה כל חלק עולה בס 22" עשוי מייפל יעלה לפחות 2500 - 3000 ש"ח ואני מגזים , זה צריך לעלות יותר , טום 12 יעלה 1000 ש"ח , פלור יעלה 16 יעלה 1600 ש"ח , (הכל זה הערכה , אבל יגידו לי אנשי הפורום הותיקים אם אני טועה או לא). סנר מייפל הכי זול בלק פנתר 14*6.5 עולה בסביבות 2000 ש"ח תחבר הכל : 2+1.6+1+3=7.6 , החזרת מערכת משומשת גדולה לקחת קטנה השתדרגת מבחינת הצליל האיכות החומרים , והוספת עוד כסף , לא מסובך , והכי חשוב , איך היא נשמעת לך , שזו הסיבה העיקרית בעצם שאתה מחליף מערכת .
 

TAMIR182

New member
פשש יפה

יפה מאוד אחי תהנה ממנה.. וסחטיין על ה TD-8 :) היא שווה הTD-8?
 

nepet

New member
תודה רבה על התגובות . זה לא TD 8

בגלל טעות היסטורית לא חכמה במיוחד , קניתי מודול של TD10 , והחלפתי את הפדים הלבנים בפלסטיק האפור , שבזמנו היה נראה לי הרבה יותר נח (לא חכם , כבר אמרתי ... ) בהפרש קניתי עוד טום למערכת (יענו עוד פלסטיק אפור) , ועוד קראש (גם פלסטיק אפור ) , בדיעבד , אני מצטער על זה מאד , כי אני לא ממש צריך 6 חלקים למערכת , והיום כדי לקנות פדים לבנים עם רשת , אני צריך להביא אותה מחו"ל (ארה"ב / יפן ) כדי לא לשלם הרבה כסף לחלילית , מצד אחד . מצד שני , אני כמעט לא משתמש בסט , אלא מתאמן על טכניקה על הסט האקוסטי עם משתיקים , נועל את עצמי בממ"ד , וככה אף אחד לא סובל , לא השכנים למרות שמדובר על 23:00 בלילה , ולא הבנות שישנות , ככה שרק בגלל זה , אני די משוכנע שהסט ישאר כמו שהוא , אני חיב להודות , שאני אפילו לא מצליח להפעיל חצי מהפונקציות שלו , אבל גם החצי שאני כן מצליח להפעיל , כיפי לאללה , ובקצת שהתאמנתי עליו מאד נהניתי , בשלב הבא נראה לי שאם יהיה לי קצת זמן , אני אתחיל להקליט את עצמי (יש את הכבל שמתחבר ישר מהמודול למחשב ), וככה אני אוכל לנתח את הטעויות שלי (דיוק ועצמה) אחרי שאני אדע איך אני נשמע. בכל מקרה, היה כיף לקרוא את התגובות , מי שרוצה מוזמן לבוא לשמוע , הדבר הזה מצלצל פי 1000 יותר ממה שהוא נראה , (בלי עורות שמן כפולים ובלי כלום , אפילו לא היה לי זמן לטפל בה , היא אצלי פחות משבוע) , כשהמערכת תורחב (עם עוד טום 10 ופלור 14 ) , לא יודע מתי זה יקרה ... יעלו תמונות חדשות .
 

Vdrums

New member
המחירים של רולנד שווים בכל העולם

ככה שזה ממש לא יצא לך זול להביא אותם מארה"ב. אתה כן יכול לקנות HARTDYNAMICS ברשת (אין בחנויות) הפדים שלהם זולים יותר. גם אני לא משתמש בחצי מהפונקציות, בסך הכל אני רוצה לנגן. ממש לא מזיז לי שאפשר להוסיף סאונד של טלפון לקראש
 
למעלה